Gear-box
![]() ![]() ![]() |
Gear-box
michimaus |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 7 October 04 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
ali73 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 15 October 04 ![]() |
Baga-te fara probleme! Fii doar atent cum o desfaci,ca sa nu te incurci cand o asamblezi.Daca vrei sa schimbi pinioane sau sincroane,te duci la un service ,pentru ca trebuie depresat cu o presa zdravana.Si grija mare sa nu inversezi grupul ca se bulesc dintzii.
Bafta!!!!! |
--------------------
Dacia
1310
- ph-73-ali
|
|
cristidb |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.462 Joined: 23 May 02 From: Bucuresti ![]() |
Daca pui diferentialul invers nu se strica dintii dar o sa ai 5 trepte inapoi si una inainte
![]() Nu e neaparat nevoie de presa. Cateodata ies cu mana pinioanele, cateodata ies greu si cu presa, depinde de noroc. Trebuie sa te pricepi totusi, sa nu inversezi sincroane (1si 2 si 3 sio 4 sunt identice) pentur ca nu va mai intra bine in viteza. In cazul in care schimbi sincroane trebuie sa ai grija sa vina bine pentru ca sunt piese romanesti si nu sunt toate la fel. La fel daca schimbi pinioane sa fii atent ca mansonul si pinionul sa culiseze bine. Mare atentie la reglajul diferentialului. Daca nu faci singur nu o sa inveti niciodata. |
--------------------
CBR 600 F4i ;
Astra GTC
Sport 124CP remap Superchips, K&N, Eibach.
- .
|
|
ali73 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 15 October 04 ![]() |
Daca pinioanele le scoti cu mana,poti sa arunci cutia.Eu am reparat cutii,si am experienta.
This post has been edited by ali73: 6 Dec 2004, 08:19 |
--------------------
Dacia
1310
- ph-73-ali
|
|
cristidb |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.462 Joined: 23 May 02 From: Bucuresti ![]() |
Adica eu ar trebui sa arunc cutia mea de pe nova? Merge perfect dar cand am reparat-o am scos toate piesele fara presa. NU aveau joc pe arborele secundar dar au iesit usor.
|
--------------------
CBR 600 F4i ;
Astra GTC
Sport 124CP remap Superchips, K&N, Eibach.
- .
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Ov @ 7 Dec 2004, 00:07) vreau si eu sa imi umblu la cutie (totusi nuj daca e necesar) pt am un zgomot care ma streseaza fffffff tare....e vb de o cutie in 4 trepte, care scoate un zdranganit stresant la viteze de peste 100 km/h....am inteles ca ar putea fi arcul ala de la marsarier??>>poate jtie cineva...e f stresant, e ca o bilutza intr-un pahar pe care il agiti....e terorizant zgomotu' ![]() |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Steffyx @ 10 Dec 2004, 01:01) vreau si eu sa imi umblu la cutie (totusi nuj daca e necesar) pt am un zgomot care ma streseaza fffffff tare....e vb de o cutie in 4 trepte, care scoate un zdranganit stresant la viteze de peste 100 km/h....am inteles ca ar putea fi arcul ala de la marsarier??>>poate jtie cineva...e f stresant, e ca o bilutza intr-un pahar pe care il agiti....e terorizant zgomotu' ![]() nu stie nimeni? va rog daca aveti vreo idee ca astept de mult un raspuns, dar nimic... |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
romulus |
![]()
|
![]() membru fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 460 Joined: 11 January 05 From: Targu Mures ![]() |
Parerea mea e ca merita incercat. Daca nu iese figura, chemi un meserias. Eu cel putin vreau sa incerc dar astept sa se mai incalzeasca afara. Oricum vreau sa montez una cu 5 trepte, asa ca nu am mare branza de pierdut.
|
--------------------
Daewoo
Cielo
1997
- MS 06 BCL pana la urma, totul se rezuma la obisnuinta...
|
|
michimaus |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 7 October 04 ![]() |
am vandut berlina asa ca am scapat de necazuri.topicul din partea mea se poate inchide,dar poate vor si altii sa-si repare cutiile.daca cineva a facut operatia asta n-ar fi rau sa zica si cam ce scule ar trebui pt operatie.
|
-------------------- |
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
cristidb, la cati km si de ce (simptome) ai reparat CV la N?
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 17:53 |