temporizator stergatoare, cind e frig, temporizatorul merge de mai multe ori
![]() ![]() ![]() |
temporizator stergatoare, cind e frig, temporizatorul merge de mai multe ori
carol1 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 3 February 08 From: bacau ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan
2005 1.4 mpi laureate
- bc43bad
|
|||
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Si ce treapta utilizezi pentru actionarea stergatoarelor?
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
Logan are temporizator din fabrica?
![]() This post has been edited by liviu2004: 17 Feb 2008, 12:02 |
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
carol1 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 3 February 08 From: bacau ![]() |
stergatorul merge de 2 sau 3 ori la treapta 1 de la maneta
adica cind actionez temporizatorul si nu la treapta 2 cind stergatoarele merg continuu la viteza normala |
--------------------
dacia
logan
2005 1.4 mpi laureate
- bc43bad
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
Poate releul de temporizare nu-si mai face treaba sau maneta de comanda e defecta.
This post has been edited by liviu2004: 17 Feb 2008, 12:04 |
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
bogdan_90 |
![]()
|
![]() baiatu' cu apa Group: Members Posts: 1.467 Joined: 16 January 08 ![]() |
se intampla doar cand e frig?
|
--------------------
ford
focus
2007
- xxx plm ,cuvantul suprem ce rezolva cea mai complicata problema.
|
|
carol1 |
![]()
|
da, doar cind e frig
vara n-am nici o problema, merge doar o data dar cind e frig si dau o treapta la maneta, merg stergatoarele citeodata de 2 ori sau de 3 ori, cum vor ele nu ma deranjeaza dar as vrea sa stiu daca a mai patit cineva |
--------------------
dacia
logan
2005 1.4 mpi laureate
- bc43bad
|
|
bogdan_90 |
![]()
|
o sa verific si la mine poate am si eu acelasi lucru. eu nu o vad ca pe o problme, chiar o imbunatatire. serios as vrea sa am la fel ca tine .
![]() |
--------------------
ford
focus
2007
|
|
carol1 |
![]() ![]()
|
mie imi face doar prima data dimineatza cind plec la serviciu, eventual de doua ori
dupa aceea sterge doar o singura data dar dimineatza prima actionare de maneta stergatorul merge de 2 sau 3 ori se mai intimpla si la a doua actionare de maneta dar apoi daca ploua afara sau ninge si las pe temporizator , stergatoarele sterg doar o data cred ca e de la frig nu-i asa ca loganul asta e o nebunie de masina? are niste gadgeturi de te lasa masca |
--------------------
dacia
logan
2005 1.4 mpi laureate
- bc43bad
|
|
dydycom |
![]()
|
![]() daca exista vointa, orice se poate Group: Members Posts: 630 Joined: 24 March 05 From: Bucharest ![]() |
poate fi din cauza condensului sau ai o masa imperfecta sau cristalul de cuartz care piloteaza cpu de la UCH ( astea in UCH)... sau pb la motorasul de stergatoare.
daca ai pb cu cuartz singurul lucru rau este sa te trezesti intr-o dim ca nu mai pleaca masina, pt ca nu iti citeste cheia |
--------------------
laguna
2.0 dci cva
2008 privilege Imi vand Laguna 3, Detalii la bursa!
http://https://www.reno.ro/index.php?act=ST&f=5&t=313709 |
|
carol1 |
![]()
|
QUOTE(dydycom @ 17 Feb 2008, 17:15) poate fi din cauza condensului sau ai o masa imperfecta sau cristalul de cuartz care piloteaza cpu de la UCH ( astea in UCH)... sau pb la motorasul de stergatoare. daca ai pb cu cuartz singurul lucru rau este sa te trezesti intr-o dim ca nu mai pleaca masina, pt ca nu iti citeste cheia ce ma sfatuiesti sa fac? e chestie de service? |
--------------------
dacia
logan
2005 1.4 mpi laureate
- bc43bad
|
|
bogdan_90 |
![]()
|
daca te duci la service si nu face asa in fata lor degeaba. te duci acolo cand e frig, lasi masina sa se raceasca bine, chemi seful de la service ii aratai ce se intampla si asa poate iti remediaza problema.
|
--------------------
ford
focus
2007
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Am patit azi o mica bucurie. Stergatoarele de parbriz in treapta I-a (functionare intermitenta) nu functioneaza. La frecventa normala si frecventa mare (treptele a doua si a treia) functioneaza normal. Care ati patit asa ceva, care a fost problema, cum ati remediat-o?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 01:26 |