Cea mai reusita versiune NFS
![]() ![]() ![]() |
Cea mai reusita versiune NFS
gogosaru19 |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 217 Joined: 14 March 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia 1410
breck
1998
- B 64 SNB prea rapid prea furios , eu cu dacia tu pe jos :D
|
|||
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
aia cu dacia si aro:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
V-Rally
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
zanga |
![]()
|
![]() Daciot solenzar Group: Members Posts: 972 Joined: 17 July 05 From: Bacau ![]() |
Most Wanted
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
- BC ## MSU Daca Ai Cap Iese Altfel
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele! Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
1. NFS 5 Porsche
2. NFS 1 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
gogosaru19 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 217 Joined: 14 March 07 From: Bucuresti ![]() |
mie mi-a placut porscheu si underground 2
![]() |
--------------------
dacia 1410
breck
1998
- B 64 SNB prea rapid prea furios , eu cu dacia tu pe jos :D
|
|
NokiaNokia |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 61 Joined: 19 May 07 From: Bucuresti,Militari-Politehnica ![]() |
Need for Speed : Underground 2
|
--------------------
Fan Dacia
1300
L "nu trage domn' Semaca, sant eu, Lascarica prietenu lu matale"
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
|
|
ceribros |
![]()
|
![]() Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par Group: Members Posts: 285 Joined: 8 January 08 ![]() |
underground 2
|
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
1997 In asteptarea gaurii negre....eu sper totusi sa fie mulatra
|
|
Cozsmin |
![]()
|
![]() MemBru Care Este Group: Members Posts: 172 Joined: 4 December 07 From: Bucuresti ![]() |
UnderGround 2
|
--------------------
Dacia
1300
1970
- B019423 Ex:DACIA 1310 Berlinoasa :D
Ex:DACIA 1310 Break :D Pr:Dacia 1307 Double Cab :)) INJECTIE |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Porsche...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Michidush |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 6 July 04 ![]() |
Porsche si Underground 2, deasemenea si NFs 3 a avut un farmec aparte.....a fost primul joc pe care l-am jucat cu accelerator grafic...
|
-------------------- "Nu aj dori sa pot zbura si sa nu ma creada nimeni, ci sa nu pot zbura dar sa ma creada toti"
Tetelu (Jurnalul lui Tetelu` A.C.) |
|
bogdan_dsn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 730 Joined: 14 September 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
nfs porsche
|
--------------------
Kia
Ceed SW 1.4 TGDI
2020
|
|
ggombos |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 11 February 08 From: Iași ![]() |
Porsche Unleashed e cu siguranță cel mai fain după mine, dintre toate e singurul cu un handling care să îți ofere cât de cât feedback la condus. Restul sunt toate arcade, nu îmi oferă satisfacții
![]() Disclaimer: n-am jucat ProStreet care cică ar fi și el mai realist |
--------------------
Opel
Vectra
2002
- IS81BOS
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
ggmobos, se vede ca nu ai jucat por street. Porsche a fost misto, dar to arcade era (faceam Normandie fara sa iau piciorul din gaz).
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Nici inainte de baloti?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Minel |
![]()
|
![]() Pauard bai Remat Nord Group: Members Posts: 4.043 Joined: 4 April 07 From: Cluj .......Resita ,C-S ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310-L /VW Passat
1995/1397cmc
- CS-01-TMS Mandru posesor de Dacia
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
QUOTE(einstein1984 @ 19 Feb 2008, 14:12) ggmobos, se vede ca nu ai jucat por street. Porsche a fost misto, dar to arcade era (faceam Normandie fara sa iau piciorul din gaz). Dacă era așa arcade cum spui, de ce Porsche a fost singurul în care setările suspensiei, presiunii în pneuri, etc CRIAR AVEAU EFECT asupra comportamentului mașinii? De ce Porsche e singurul din serie, unde puteai răsturna mașina numai din balans, sau din abordarea în viteză prea mare a unui viraj înclinat, FĂRĂ SĂ LOVEȘTI NIMIC? Deasemenea se comporta exemplar la ridicarea accelerației pe viraje... Ăsta e arcade? Se compară cu celelalte? This post has been edited by MAERSK: 19 Feb 2008, 14:23 |
--------------------
-
-
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
si in underground 2 au efect setarile facute la dyno la suspensie,daca stii ce faci
oricum porsche a fost cel mai aproape de simulator..cel mai tare..nu stiu ce sa zic. |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.290 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Porsche.
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Porsche...da tot LFS e baza!
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
maryus_83 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.067 Joined: 14 April 05 From: Brasov ![]() |
Porsche.
|
--------------------
Dacia/Reno
Logan Ambition 1.5 dci 70cp/ Kangoo 1.5dci
'08/'12 Don't forget kids... the more you post the bigger your penis is.
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
NFS UnderGround 2.
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
Porsche pentru realism si optiuni de configurare. Nevasta-mea juca numa la bursa. Cumpara tigai de masini, le upgrada si le vindea mai scump. Underground a fost fain iarasi dar cam mult intuneric, numa prin suburbii pe acolo... Hot pursuit era interesant conceptul ca puteai fi si tu politai si nu castigai mai nimic fata daca era infractor (are legatura cu realitatea probabil, nu ?) Need for speed 1 a fost fain doar ca era printre primele jocuri care cu adevarat parea de masini, pe langa vechile jocuri pareau extraterestrii. Tot acolo pot baga GP2 si CollyMacRae Rally. Cand au aparut erau cu o clasa peste tot! Carbon si most wanted nu am jucat. Am pierdut ceva ?
|
--------------------
------
------
------
|
|
bogdan_dsn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 730 Joined: 14 September 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
da nu esti pasiont de jocuri arcade...absolut nimca. Porsche cum am zis intr-un post anterior mi s-a parut cel mai realist, mai ales ca puteam juca si in multiplayer cu oricine(este ceva programel).
This post has been edited by bogdan_dsn: 19 Feb 2008, 17:27 |
--------------------
Kia
Ceed SW 1.4 TGDI
2020
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
porsche si underground 2. cea mai mare petarda: pro-street. se vede si din faptul ca nu l-a votat nimeni. era bun un sondaj la inceput.
|
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
adimaridum |
![]()
|
MEMBRU INDEPENDENT Group: Members Posts: 330 Joined: 25 September 07 From: Bucuresti ![]() |
toate au fost super reusite dar mie cel mai mult mi-a placut NFS2 pt ca era pe vremea cand erau in floare salile de calculatoare si iesau niste turnamente in retea super adevarate
Vremuri frumoase |
--------------------
Mercedes
W123
1979/2400 D
- .......?? EX:Opel Ascona 1985
EX:Ford Transit 1985 EX:Mercedes 190 E si 230 TE EX:1300,1310,1400 Break,2X Solenza. FAN DACIA |
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Porsche, Underground 1 si Underground 2 (pentru ca apare Corsa in versiunea europeana
![]() |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
DomnulK |
![]()
|
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
topicul asta trebuia facut poll. parerea mea....
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 17:24 |