Cel mai calitativ model sub 15000E
![]() ![]() ![]() |
Cel mai calitativ model sub 15000E
St |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|||
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
iti lipseste subaru impreza ! este pana in 15 000 . luat in leasing la sfarsitul contractului de leasing acolo ar ajunge.
oricum ai neglijat toate marcile non europene pe motiv de taxe vamale . ceea ce nu este prea corect . asa ca mai adauga optiuni la chestionar ![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Dar cu toyota Yaris, ce ai avut? Ca cel mai scump model produs in Europa e 12.500 euro cu toate taxele...
|
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(madalina @ 3 Dec 2004, 22:37) Dar cu toyota Yaris, ce ai avut? Ca cel mai scump model produs in Europa e 12.500 euro cu toate taxele... Am pus Corolla, o sa pun si Yaris, dar deocamdata nu reusesc. Nu pot sa modific Poll-ul. rog un moderator sa o fac, sau sa imi arate si mie cum sa fac. Dar spuneti si pe care sa le sterg, ca merg doar 20 masini. This post has been edited by st2005: 3 Dec 2004, 22:59 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
Bogdan_F |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 335 Joined: 30 June 03 ![]() |
Am votat pentru Golf, pentru ca toate testele il indica drept o masina de f buna calitate (un pic mai sus decat Octava 2 care e pe aceeasi platforma). Vorbim aici de calitatea initiala (asamblari, materiale folosite, etc). . Despre calitatea in timp (fiabilitate) cred ca toyota corolla e campioana (cel putin asa indica testele JD power si clasamentele ADAC).
O mica precizare, cred ca aici sunt amestecate modele din clasa economica (Albea, Kalos, Logan, Accent, Cielo) cu modele din clasa normala ca sa zic asa (golf, octavia, megane, etc). De aceea cred ca ar fi fost mai bine sa se faca pe o marja mai ingusta de pret (ex: 11.000-15.000€) si un alt clasament pentru masini sub 10.000 euro. (eventual si cu motorizari cat de cat similare, ca sa comparam mere cu mere si pere cu pere) |
--------------------
Ford Fiesta
1.4 TDCi
2006
|
|
SorinTSI |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 125 Joined: 17 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Toyota Corolla,cel putin dupa studiile ADAC si TUV din Germania.
|
--------------------
BMW
530D
2006 E60
|
|
St |
![]()
|
Se pare ca o sa castige Vw Golf. Apropo de studiile J.D. Power. Acelea sunt pentru cat de multumiti sunt de masina, daca este ce se asteptau clientii
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
Cred ca primele 13 optiuni se pot scoate direct din chestionar ..
![]() Am votat Skoda II ... mi se pare super masina. |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
SUBARU !!!
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
am votat hyundai. Ma gandesc doar la cei 5 ani de garantie
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
GeorgeB |
![]()
|
dar doar la motor si cutie. dar ce te faci cu restul ? oricum la suspensii ai garantia pana in 30 000km. si la skoda la fel . multa bafta .
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
oricum n-am sa-mi iau.
golfu' e cam la capatul limitei de pret, adica cel mai ieftin e ~14.000 DDP |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Nu a votat nimeni cu... Logan?
![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
GeorgeB |
![]()
|
pai a zis : calitativ !!!
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Tocmai!
![]() ![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu, dar cu draq sa compari Logan cu MeganeII? De banii aia (15k) iti iei un M2 cu toate dotarile Logan + multe altele. Da, e dublu ca pret, dar e evident mai de calitate - oricat de inrait fan Logan ai fi nu se poate sa nu vezi asta. De fapt multe optiuni n-au ce cauta fix din acest motiv - chiar daca sunt ok pentru pretul lor, nu se compara cu masinile care au un pret de 15k euro
|
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
Corolla !
Imi plac lucrurile facuta de japonezi ! |
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
St |
![]()
|
Cred ca o sa castige Golf V deocamdata(50 voturi) clasamentul este in felul acesta :
1.Volkswagen Golf V 13 voturi -- 26.00% 2.Skoda Octavia II 12 voturi-- 24.00% 2.Toyota Corolla 12voturi--- 24.00% |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
GeorgeB |
![]()
|
pune si subaru acolo. ca se incadreaza in pret si calitativ este peste pretendentele la titlu
![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
St |
![]()
|
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
Toyota, Nissan sau Subaru ...
|
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|
tache |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 22 November 04 ![]() |
nu se poate compara logan cu golf v pentru ca fac parte din categorii diferite de pret
mai corect este sa dai un ecart de pret mai mic : 10.000 - 15.000 euro |
--------------------
dacia
|
|
Gip |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 10 December 04 ![]() |
Cred ca ar fi fost bine daca ai fi bagat si o limita inferioara. Nu poti compara masini de 10 k-eur cu unele de 15 k-eur... deja intri in alta clasa. Daca ar fi sa ma intrebati pe mine la capitolul calitate-fiabilitate japonezii sunt pe primul loc urmati foarte indeaproape de nemti (la sub un pas). Francezii se misca si ei bine, dar sunt cu un pas in urma japonezilor la capitolele astea. Eu recunosc ca am votat cu Toyota pentru ca lucrez in fabrici din domeniu auto de vreo 6 ani si stiu ca la capitolele astea Toyota e considerata benchmark de catre toata lumea (GM, Ford, DC, VW, etc.) si cine nu o recunoaste nu are bun simt.
Eu cred ca puteti face - un test pentru masini pana in 12 k-eur (in care puteti baga si Toyota Yaris, Skoda Fabia si altele) - un test pentru masini plecand de la 12 k-eur pana in 16-18 k-eur (unde mai intra multe masini remarcabile, cum spunea colegul de Subaru) Bafta!! |
--------------------
Skoda
Fabia
|
|
tache |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 22 November 04 ![]() |
hai sa recunoastem ca-i cam greu de facut aceste clasificari
in autoexpert, la pretuir intre 5.000 si 10.000 euro sunt trecute 76 modele, iar intre 10.000 si 15.000 euro, peste 150 |
--------------------
dacia
|
|
MMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 772 Joined: 5 June 03 From: PITESTI ![]() |
megane II rulleezz
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane III
1.6 16V 110cp Noir Nacre
|
|
St |
![]()
|
QUOTE(MMihai @ 14 Dec 2004, 19:05) megane II rulleezz ![]() ![]() ...............daca ti-ar permite buzunarul Intreb moderatorii de la statistici, pot face inca 2 topice. unul cu sub 10000E si altul intre 10000 si 15000???? |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
maxx |
![]()
|
![]() Megane Renault Sport 2.0 Turbo 225hp, 6 speed, 0 - 100 6,5s Group: Members Posts: 401 Joined: 26 September 04 From: Bucuresti - Tei ![]() |
megane II e cel mai bun si are pretul cel mai bun...
10.500 - 1.4 16V 98Cp ![]() fara taxe ![]() This post has been edited by maxx: 15 Dec 2004, 22:59 |
--------------------
DACIA
Logan Ambition Perla
- B 62 DRB ---- RENAULT -- NISSAN -- DACIA ----
|
|
osirus |
![]()
|
![]() Milionar de week-end Group: Banned Posts: 501 Joined: 17 November 04 From: Salajan ![]() |
Am votat cu skoda,urmatoarea mea masina!!Pacat ca e o asa marja mare de preturi!Daca ar fi fost sub 10mii,logan ar fi primit si el voturi...........asa,normal ca vrei o masina mai dotata si straina chiar daca e dublu la pret fata de lgn!Celelalte nu intra in discutie................ |
--------------------
Dacia/Skoda
Logan ambition
- Octavia L&K vreau o rabla de masina ca sa-i rup kilometraju s-o petarda buna rau sa-i dau jos ambalaju
................"Fac sport extrem cu dacia/Cu ochii inchisi o calc/I-mi place senzatia!"............... |
|
CristianH |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 187 Joined: 10 August 04 From: Sighisoara ![]() |
Am votat cu Skoda OII. Daca as avea banii, maine as cumpara-o.
Ma intreb doar daca mi-ar incapea in garaj... ![]() |
--------------------
Ex DACIA SOLENZA
CONFORT 1.4 mpi
/ Skoda Octavia Tour 1.9 tdi
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu-mi vine sa cred ca n-a iesit pe primul loc 307! Cel mai bun motor diesel din lume.. As lua un 307 peste orice masina de 15.000e
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:40 |