Cumparare dacia break 1998, La ce trebuie sa fiu atent?
![]() ![]() ![]() |
Cumparare dacia break 1998, La ce trebuie sa fiu atent?
sddragos |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 532 Joined: 18 October 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 L
1997, berlina
|
|||
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Pretul? Si de motor, nu stii nimic? Numarul de kilometrii, daca merge cum trebuie ... ?
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
sddragos |
![]()
|
Pretul e 4400 lei fix, nenegociabil (in anuntul din ziar ceruse 4700).
De kilometri a zis ca nu stie (oricum, la Dacia e relativa treaba cu indicatiile ceasului, poate fi masluit foarte usor. Cum vi se pare pretul daca motorul e Ok ? Cum imi dau seama daca a fost lovita rau (strambare lonjeroane, etc)? |
--------------------
Dacia
1310 L
1997, berlina
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Urmareste linia masinii, distantele intre capota si aripi trebuie sa fie egale, bara fata simetrica aranjata stinga dreapta, hayonul in spate la fel , bara spate , vopseaua sa fie neteda, fara efect de coaja de portocala, fara urme de sudura la lonjeroane, cauciucurile sa fie tocite uniform, sa nu traga in nici o parte, asta in mare. Chiar daca nu a fost lovita, poate fi ruginita, asa ca te uiti la aripi, contraaripi, lonjeroane, praguri, sa nu fie vopsit recent, sau vopseaua alta nuanta decat restul masinii.
Eu nu as lua-o pentru ca a fost vopsita, iar ca si-a facut-o pentru el dar trebuie pe neasteptate sa plece sunt povesti. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
sddragos |
![]()
|
Nu am cumparat-o. Am fost cu un mecanic si am analizat-o bine.
Odata pentru ca nu era ingrijita, isi cara materialele cu ea (tipul lucra in constructii). Apoi, fusese lovita usor in spate la hayon, dar retusul era OK. Masina a fost revopsita, dar destul de bina. Am avut la mine un aparat electronic pentru masurat grosimea stratului de vopsea si am vazut pe unde avea chit (1.5 mm grosime strat) - in partea dreapta a hayonului. Problemele au aparut cand am facut o tura cu masina: avea un zgomot la cutia de viteze + un rulment distrus pe stanga fata. O usa pe spate nu se inchidea bine, franele erau slabe. Ce mai, mai mult de 3500 lei nu merita. Asa ca, mai caut! Multumesc pentru sfaturi! |
--------------------
Dacia
1310 L
1997, berlina
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
ATM |
![]()
|
![]() 1948 Tucker Torpedo Group: Members Posts: 596 Joined: 28 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Intr-adevar, destul de echilibrata masina, o surpriza placuta din partea proprietarului.
|
--------------------
MITSUBISHI
COLT
Z30-2005 Inchiriez fiare de calcat, geamuri termopan, betisoare de urechi, aparate de ras. Rog seriozitate.
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.067 Joined: 11 February 04 ![]() |
De unde ai luat aparatul de masurat grosime strat vopsea si cu cat?
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
sddragos |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1310 L
1997, berlina
|
|
argon |
![]()
|
Este irelevant la Dacii, unde vopseaua este neuniforma din fabrica, subtire pe alocuri si foarte groasa pe alte locuri.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
sddragos |
![]()
|
Totusi, de la 120 microni la 1.5 mm e o diferenta! Nu poate fi vopsea neuniforma.
|
--------------------
Dacia
1310 L
1997, berlina
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 17:03 |