Asigurare CASCO, =nelamuriri=
![]() ![]() ![]() |
Asigurare CASCO, =nelamuriri=
Paul-Iasi |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 172 Joined: 19 October 06 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio Symbol
2006 1.5dCi
- B-xx-xxx
|
|||
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Daca nu se face reintregirea sumei asigurate, din oficiu sau la cerere, suma asigurata este SAinitial-Vreparatie.
In aceste conditii (ne-reintregirea SA pentru anul de asigurare in curs), asiguratorul va plati despagubirile pentru evenimente ulterioare (petrecute in anul de asigurare in curs) numai in cuantum de SAnereintregit/SAinitial din valoarea daunei. Unele societati de asigurare ofera reintregirea sumei asigurate din oficiu, fara plata unor prime suplimentare. Trebuie verificat acest lucru. La cele de mai sus trebuie avut in vedere ca in fiecare an de asigurare, SAinitial va fi reactualizata datorita uzurii normale. |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
Paul-Iasi |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 172 Joined: 19 October 06 From: Iasi ![]() |
Am inteles, multumesc!
In cazul meu nu s-a facut si nici nu s-a cerut reintregirea sumei asigurate in primul an, dupa plata daunei. |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2006 1.5dCi
- B-xx-xxx
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Reintregirea sumei asigurate este un drept al asiguratului, chiar daca este perceputa ca o pedeapsa, de regula !
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
V a L y O |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 673 Joined: 27 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Ca sa nu mai deschid inca un topic voi posta aici.
Acum 3 luni am avut un mic accident. Am deschis dosar sa repar masina dar nu am mai ajuns in service. Ptr reparat erau urmatoarele: schimbat far stanga, vopsit bara fata (partea superioara). Saptamana trecuta am gasit masina lovita in parcare. Am fost iar la CASCO si acum mi-au dat de reparat urmatoarele: schimbat bara fata, schimbat far stanga, schimbat aripa stanga fata. In acest moment masina e in service si cand e gata va trebui sa platesc fransiza. Nelamurirea mea e ce fac cu primul dosar? Se anuleaza? Se pastreaza? Platesc cumva de doua ori fransiza tinand cont ca am avut avarii de data trecuta? Multumesc. |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 2007
- FVV If You Have Nothing Nice to Say, Say Nothing At All.
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Fransiza se aplica per eveniment. Ai avut 2 evenimente, ai deschis 2 dosare, s-au reparat ambele daune, platesti de 2 ori fransiza. Despre reintregire trebuie sa vezi daca ai asa ceva de plata (e posibil sa fie gratuita prin contract). Daca da, vei avea de plata cel putin reintregirea calculata pentru prima dauna.
|
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
V a L y O |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 673 Joined: 27 January 07 From: Bucuresti ![]() |
La primul, pagubele nu au fost insemnate (o urechiusa de prindere a farului rupta si bara fata zgariata superficial pe o portiune mica, sub bara nu era nimic indoit) si am hotarat ca nu are rost sa pierd vremea prin service atata timp cat nu se vede ca a fost lovita.
La al doilea insa, s-a spart farul, s-a zgariat destul de bine bara + aripa indoita. Am sunat acum cateva minute la ei si le-am explicat situatia. Nu prea au stiut ce sa-mi zica. Mi-au spus ca voi plati doar o fransiza deoarece nu m-au despagubit pentru acel prim accident. Eu la service am lasat hartia intocmita de agentul constatator de la cel de-al doilea accident. Cat despre primul dosar, ramane deschis pentru a schimba farul si a vopsi partea superioara a barii fata, daca mai doresc acest lucru... ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 2007
- FVV If You Have Nothing Nice to Say, Say Nothing At All.
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Evident ca daca reparatia se face numai pe 1 dosar, platesti o singura fransiza.
|
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
o intrebare simpla.
Ca sa inchei casco la masina ce trebuie sa fac? ma deplasez la un centru al asiguratorului .Dar cu ce? Trebuie masina neaparat? Talonul e de ajuns? Mentionez ca e vorba de o dacie din 2002.supernova. Mersi |
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
La ce iti face poze daca nu te duci cu masina??
Bineinteles ca trebuie sa te duci cu ea... |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
si altceva? cartea? contracul de vanzare -cumparare?
|
--------------------
Skoda Fabia 2005
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
CI iti trebuie, pt a se vedea data primei inmatriculari. Atat.
Sper ca in acte esti trecut tu..., in CI si certif. de inmatriculare. This post has been edited by BZN: 23 Mar 2008, 17:56 |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
fratimiu.trebuie sa vina el?
|
--------------------
Skoda Fabia 2005
|
BZN |
![]()
|
Cam da,trebuie sa semneze contractul, da nu iti cere nimeni buletinu', asa ca...
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
Danezu |
![]()
|
![]() un fost proprietar de megan..... Group: Members Posts: 914 Joined: 3 January 06 From: Bucuresti ![]() |
Trebuie sa vina proprietarul cu buletinul si masina + toate acetele masinii: talon.C.I.,si eventual factura de nou daca o mai are.
|
--------------------
Saab 9-3
2.2 TiD
Vector
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th June 2025 - 22:46 |