Dacia Supernova
![]() ![]() ![]() |
Dacia Supernova
togmarius |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 24 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Supernova
2002
|
|||
uscatu83 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 390 Joined: 20 November 07 From: Turnu Magurele - Bucuresti ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by uscatu83: 24 Feb 2008, 13:18 |
--------------------
Dacia
Super Nova cu Ac.
2001 Detinator de Super Nova cu Ac si rugina.
|
|
togmarius |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 24 February 08 ![]() |
inca nu am cumparat dar urmeaza in cel mai scurt timp ce zici e buna masina supernova .anuntama .sal
![]() This post has been edited by togmarius: 26 Feb 2008, 21:36 |
--------------------
Dacia
Supernova
2002
|
|
iuly89ct |
![]()
|
![]() Membru cu masina... Group: Members Posts: 404 Joined: 30 September 07 From: Constanta ![]() |
QUOTE(togmarius @ 24 Feb 2008, 13:02) QUOTE(togmarius @ 26 Feb 2008, 21:31) inca nu am cumparat dar urmeaza in cel mai scurt timp ce zici e buna masina supernova .anuntama .sal ![]() dar de ce ai intrebat daca este euro sau noneuro?vroiai sa o cumperi de afara si s-o inmatriculezi mai ieftin? ![]() daca e buna masina SupeRNova eu iti recomand sa citesti cam tot ce tine de SupeRNova pe acest forum si sa tragi o concluzie. sa pui in balanta plusurile si minusurile si sa-ti faci o idee daca merita banii.si un alt aspect ar fi pretul pieselor si fiabilitatea acestora(implicit a masinii). asa ca inainte de a face pasul eu iti recomand sa te documentezi bine inainte.nu ca nu as recomanda-o pt ca si eu am,dar daca eu zic sa-ti cumperi SupeRNova nu trebuie sa ma crezi pe cuvant.Mult succes! |
--------------------
BMW
525d E60
2006 "Nu e niciodata prea tarziu pentru a nu face nimic". Confucius
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 11:50 |