Cumparare Dacia SH, E vreun risc daca las CI vehicul la vanzator?
![]() ![]() ![]() |
Cumparare Dacia SH, E vreun risc daca las CI vehicul la vanzator?
sddragos |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 532 Joined: 18 October 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 L
1997, berlina
|
|||
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Nu prea e bine, eu zic sa iti rezolvi problema cu buletinul intai. Eu , in locul vanzatorului ,as face la fel, vezi cate se intampla ulterior, risti sa ramai cu masina inregistrata pe numele tau, si de aici impozit, amenzi...
Mie nu imi plac incurcaturi de genul asta, nu recomand. Schimbarea buletinului dureaza o saptamana... This post has been edited by BZN: 25 Feb 2008, 09:25 |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
iar la masina, daca faci toate actele, ai 30 de zile sa o inmatriculezi.
deci, eu zic sa nu te mai complici cu lasatul CIV-ului. |
-------------------- |
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
cand faceti vanzarea cum o faceti?... completati rahatul ala de formular in mai multe culori... cine poate dovedi ulterior ca ai cumparat ceva cu doar acea bucata de hartie daca fostul va declara ca i-ai furat masina sau ca nu i-ai dat vreun ban???.... daca faci radierea pe loc, pe formular apare o stampila de la politie care-i confera legalitate
![]() exemplu: vreu sa-l fac pe unul... ma fac ca-i vand masina, ii iau banii, ii completez si ii semnez aiurea un formular de vanzare-cumparare si ii dau talonul... il las vreo 2-3 zile sa se bucure apoi ma duc glont la politie si declar ca mi-a furat masina cu tot cu talonul care era in torpedou... ca s-a facut ca o cumpara si a plecat cu ea fara sa-mi dea banii... in acest caz politia il ajuta sa-si recupereze masina, CIV-ul fiind dovada ca-i a lui, pentru ca bucatica aia de hartie colorata nu va fi recunoscuta de nimeni pentru ca nu a fost inregistrata/legalizata la momentul radierii... e un caz ipotetic, dar nu ma mai mira nimic pe la noi... oricum, situatiile cu acte "amanate" sunt generatoare de confuzii si complicatii ulterioare... si deci riscante! |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Al, nu se prea face asa ceva pentru ca "intreprinzatorul" poate avea o gramada de probleme pentru fals in declaratii, mai ales ca acel contract se completeaza, de obicei, la un chiosc de acte, iar tanti de acolo poate fi folosita pe post de martor.
dar ideea ca situatiile cu acte manante sunt de evitat este corecta ![]() |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th May 2025 - 21:27 |