DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Franciza :(

Berti
post 25 Feb 2008, 17:37
Post #1

Membru incepator

Group: Members
From: Cluj

As dori sa stiu si eu unde pot face Casco la Logan, fara sa trebuiasca sa platesc franciza.
Am vrut sa imi reinnoiesc Casco-ul la Generali unde il am de un an si surpriza: este nenorocita de franciza de 100 de euro, desi nu am avut nicio dauna. Atunci care mai e rostul la Casco? Eu nu gresesc ca sa am daune, daca e vina altuia plateste RCA-ul. Singura problema ar fi daune produse de autori necunoscuti in parcare (mai ales cele intentionate), si atunci pentru o zgarietura sau o oglinda sparta de fapt eu trebuie sa platesc. Deocamdata am garaj, dar poate o sa ma mut sau o sa se desfiinteze garajul asa cum cer invidiosii care nu au garaj sau nici macar masina si care fac pe desteptii ca poti sa stai linistit daca iti faci Casco! Dar de fapt nu e asa! Am fost si la alte firme cum ar fi Asiban, Omniasig, dar si acolo tot asa e cu franciza!
Deci ce sansa mai am? Cu exceptia BCR unde am avut inainte de Generali, dar din cauza unor daune a trebuit sa ma mut deoarece au umflat polita prea tare! Si ma refer la firmele de asigurare care platesc direct la service-ul Dacia.

--------------------
Dacia Logan 2006 1.6mpi - 47639
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
semit
post 25 Feb 2008, 17:57
Post #2

Private Spice

Group: Moderatori
From: Bucuresti

Euroasig smile.gif

--------------------
Reno Megane GT line 1.5dCi '13
nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
+
adi_ar
post 25 Feb 2008, 18:43
Post #3

Membru autentic si conservator

Group: Moderatori
From: Arad

Despre cu/fara fransiza se discuta in acest topic, daca aveti informatii certe, verificate.
Aici se inchide !

Nota:

FRANȘÍZĂ s.f. 1. (Mat.) Parte exceptată dintr-un total, exprimată în procente. 2. (Mar.) Clauză de asigurare în virtutea căreia asiguratorii sunt exonerați de anumite riscuri. [< fr. franchise].

FRANCÍZĂ, francíze, s.f. (Ec.) Sistem de afaceri în care un francizor furnizează întregul concept de afacere însoțit de pachetul complet de demarare a afacerii; marketingul e deja testat și bine pus la punct, iar know-how-ul afacerii este și el disponibil. [După alte surse: franșiză, franchiză]. – Din fr., engl. franchise.

--------------------
Renault Megane 2.1 Sedan 1.5 dCI 2005
iGO 9.6.29.357899
+
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 15th May 2025 - 05:52
Forum Renault