Probleme frana, Mi-a murit servo
![]() ![]() ![]() |
Probleme frana, Mi-a murit servo
viktor177 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 11 October 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 L
1993
- DB 02 FWT
|
|||
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
xyz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 3 January 08 ![]() |
mai mult ca sigur ti s'a spart membrana de la pompa de servo..ti s'a modificat si mersul motorului la relanti??
la mine tot la fel s'a spart si cand apasam frana trepida toata masina din cauza motorului..yo am luat'o cu 30 d lei de la dezmembrari,iar in magazin este 90 de lei:D |
--------------------
dacia/opel vectra
1310 L/B,1.8 16V
1997 berlina/1996 berlina
- ph-04-ZVR/ph-42-MMM
|
|
viktor177 |
![]()
|
nu imi face nimic. merge motorul la fel ca inainte, rotund, frumos numai ca tre sa apas ff tare pe frana. Frana tine bine apropo.
L.E chiar tine bine fran am fost sa iau nevasta de la servici si mi-a sarit unu in fata si a frnanat ff bine. Dar ce ma enerveaza e ca fac muschi la gamba:D This post has been edited by viktor177: 25 Feb 2008, 21:14 |
--------------------
Dacia
1310 L
1993
- DB 02 FWT
|
|
kalyyyyyy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 739 Joined: 1 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Inainte sa schimbi/repari servofrina verifica si tu furtunul sa fie conectat in capete,sa fie intreg,necopt si inlocuieste supapa dinainte de servo(costa 5000).
|
--------------------
Clio
3
2007, dci 70cp
|
|
viktor177 |
![]()
|
Furtunul e intreg, necopt, etans la capete din ceea ce vad. Nu imi tremura motorul cand apas frana. E ciudat rau mai ales ca frana am dar mai greu decat cu servo, si mai usor decat cu motorul oprit(am facut proba pe o panta)
|
--------------------
Dacia
1310 L
1993
- DB 02 FWT
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
Daca nu tremura motorul, membrana pare intreaga (nu trage aer fals).
Incearca schimbarea supapei albe de pe servo. Daca nu, servo. |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 17:20 |