COMPUTER DE BORD LOGAN GPL
![]() ![]() ![]() |
COMPUTER DE BORD LOGAN GPL
doctoru1980 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 284 Joined: 1 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
-8861
Logan/1300
2006/1972
- CharlesioNig https://vgruk.com/ - visit vgruk
|
|||
Fisicooo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 20 March 06 From: Constanta ![]() |
computerul de bord o sa afiseze consumul pe benzina el crede ca motorul merge pe benzina chiar daca tu mergi pe gaz.Din propria experienta (am masurat de mai multe ori )la drum lung consumul de gaz este cu 1-1,5 l/100 km mai mare pe gaz decat iti arata computerul de bord.
|
--------------------
Dacia
Logan 1,5 dci
2006, laureate
- CT-02-SEY
|
|
doctoru1980 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 284 Joined: 1 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Fisicooo @ 26 Feb 2008, 11:50) computerul de bord o sa afiseze consumul pe benzina el crede ca motorul merge pe benzina chiar daca tu mergi pe gaz.Din propria experienta (am masurat de mai multe ori )la drum lung consumul de gaz este cu 1-1,5 l/100 km mai mare pe gaz decat iti arata computerul de bord. Ai scris "din experienta". Sa inteleg ca ai si tu un logan GPL cu instalatie din fabrica? Si inca o intrebare: computerul de bord nu masoara cumva si cantitatea de benzina din rezervor? Ai spus ca iti arata totusi un consum pe bord. Mi se pare ciudat sa iti arate consumul pe benzina desi practic nu consuma benzina ![]() |
--------------------
-8861
Logan/1300
2006/1972
|
|
Fisicooo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 20 March 06 From: Constanta ![]() |
da am un logan gpl din fabrica si am facut aproximativ 5000 km 80% pe afara.Computerul de bord indica cat ar consuma motorul daca ar merge pe benzina el este pacalit crede ca merge pe benzina dar merge pe gaz si cum am mai zis consumul pe gaz este mai mare cu 1-1,5 l la 100 km am masurat asta de mai multe ori prin metoda plin plin dela aceeasi pompa de gpl si am comparat cu ce arata computerul de bord pe benzina.De exemplu am facut un drum dus intors Constanta-Bucuresti si pe bord imi arata ca am consumat 32 l de benzina la pompa am bagat 37,7 litri de gpl asta la aproximativ 500 km.
Vine un consum mediu pe afara de 7,5 l de gpl la 100 de km cam mult zic eu fata de cei 6,5 l cat scrie in carte desi am mers cu 90-100km/h dar poate era frig si in rodaj sa vedem acum ca au venit caldurile. In privinta testului cu benzina nu am incercat dar mai mult ca sigur ca trebuie sa mearga sa iti arata cati litri de benzina ai rezervor. A si inca unu lucru sa nu te sperii de un zgomot care apare cand treci pe gaz un zgomot ca de diesel un rontait asa cand motorul e pe liber e perfect normal sunt injectoarele de gaz o chestie normala la instalatia Landi Renzo. |
--------------------
Dacia
Logan 1,5 dci
2006, laureate
- CT-02-SEY
|
|
doctoru1980 |
![]()
|
Multumesc frumos Fisicooo. Asta doream sa aflu. Si iti multumesc si pentru sfatul legat de zgomotul care se aude cand treci pe gpl.
|
--------------------
-8861
Logan/1300
2006/1972
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
@doctoru1980, consumul in rimii 3000Km, v-a fi mai mare decat cel din cartea tehnica pentru ca masina este in rodaj.
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th July 2025 - 16:35 |