DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> probleme inchidere usa noua

brian
post 27 Feb 2008, 18:37
Post #1

Membru incepator

Group: Members

am avut de curand o intamplare nefericita si a intrat unu usor in mine si mi-a indoit putin tabla exterioara de pe usa de la sofer. acu cateva zile am bagat masina in service ca sa imi inlocuiasca usa, iar azi am luat masina din service. desigur ca cei de la dacoserv nu au fost in stare sa faca bine treaba si a trebuit sa mai stau putin pe acolo sa o faca cum trebuie. problema ar fi urmatoarea: se inchide greu usa; l-am intrebat pe mecanicu care mi-a predat masina de ce se inchide asa si mi-a spus ca din cauza ca e noua. acasa m-am uitat mai atent la incuietoare in comparatie cu cea de la usa din dreapta, si desigur era putin diferita, "prindea" putin diferit aia noua.

ce as putea face ca sa se inchida mai usor sau sa o fac sa se inchida ca cealalta?

am citit aici pe forum ca o solutie ar fi sa spal si sa ung mecanismu respectiv (desi nu prea cred ca e din cauza asta - dar o sa incerc si solutia asta prin week-end).

EDIT: eu m-am gandit ca ar putea fi una din urmatoarele probleme: incuietoare proasta (care o suspectez cel mai mult - nu de alta da exista o frecare intre incuietoare si tija de pe caroserie, pe partea dreapta nefiind problema asta), usa stramba/nealiniata

This post has been edited by brian: 27 Feb 2008, 22:33

--------------------
Dacia Supernova Clima 2002
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
iuly89ct
post 27 Feb 2008, 23:46
Post #2

Membru cu masina...

From: Constanta

se mai poate regla cuiul care e prins pe stalp,de care se agata incuietoarea de pe usa cand se inchide.asta ar fi cea mai simpla solutie. daca usa nu e aliniata perfect cred ca atunci e un pic mai greu. dar incearca ce ti-am zis eu si poate o sa se inchida mai bine.

--------------------
BMW 525d E60 2006
"Nu e niciodata prea tarziu pentru a nu face nimic". Confucius
+
brian
post 28 Feb 2008, 19:59
Post #3

Membru incepator

am incercat azi sa reglez cuiu respectiv...care in pozitia initiala era sus. l-am pus putin mai jos si se inchidea si mai prost usa sad.gif

--------------------
+
brandy_tdi
post 28 Feb 2008, 20:59
Post #4

Aerial Member

From: Bucuresti

Cel mai incearca sa o ungi daca nu merge, schimb-o ca mai mult ca sigur e proasta

--------------------
Renault Megane 2
+
brian
post 1 Mar 2008, 17:42
Post #5

Membru incepator

am incercat azi sa o ung, si tot la fel se inchide.

pana la urma as avea 2 variante: 1. sa ma duc la ei sa incerc sa ii determin sa imi faca usa sa se inchida cum trebuie sau 2. sa imi cumpar o iala (asa am inteles ca se numeste) si sa o montez eu. ce m-ati sfatui sa fac??

--------------------
+
SYL
post 1 Mar 2008, 18:07
Post #6

doc

From: IF, Balotesti

Pai pt inceput du-te la ei la service, fa-le scandal daca trebuie, ca banuiesc ca ai facut lucrarea pe acte, deci ar trebui sa ai o garantie la lucrare...

--------------------
Dacia Duster 1.33 TCe 4x4 (2024)
+
brian
post 1 Mar 2008, 20:06
Post #7

Membru incepator

da asa e am o garantie la lucrare....sper sa se rezolve si fara scandal smile.gif

multumesc pentru ajutor

--------------------
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 8th June 2025 - 11:53
Forum Renault