Reglaj Faruri , Diagnoza etc, in Pitesti/Mioveni?
![]() ![]() ![]() |
Reglaj Faruri , Diagnoza etc, in Pitesti/Mioveni?
ender[black] |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 22 December 04 From: Pitesti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Super Nova Clima Cititor de meserie. Citesc tot de la Feteasca pana la JD.
|
|||
doctorasul |
![]()
|
Membru imbatranit Group: Validating DaciaClub Posts: 1.603 Joined: 13 November 06 From: Pitesti ![]() |
Cu diagnoza te rezolv eu
![]() |
--------------------
Dacia
Dacia
92
- ot
|
|
22CMM |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 155 Joined: 21 September 07 ![]() |
sal
chiar poti rezolva tyu problema cu diagnoza, cam cat costa si unde? |
--------------------
Dacia
Super Nova
2003
- PH22CMM Zboara puiule, zboara...!
|
|
doctorasul |
![]()
|
Membru imbatranit Group: Validating DaciaClub Posts: 1.603 Joined: 13 November 06 From: Pitesti ![]() |
Ai PM.
|
--------------------
Dacia
Dacia
92
- ot
|
|
clubkid |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 22 February 08 From: Bucuresti ![]() |
Pana la urma, cat ar costa o diagnoza ?
|
--------------------
Dacia
SuperNova Clima
2003
- B-94-SPD
|
|
cristi_supernova |
![]()
|
![]() Membru Dacia Club! Group: Members Posts: 344 Joined: 5 August 08 From: Pitesti/ Brasov ![]() |
te poti duce la stefanesti la service dacia fara programare si te rezolva
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Clima 2001 Drumuri bune!
|
|
vyalli |
![]()
|
![]() Pe zona Group: Members Posts: 809 Joined: 16 March 06 ![]() |
|
--------------------
logan negru
Laureat
2009
- B-xx-JPA Dacia Papuc 1.9D 2005 - B-xx-ABX
ex...Oltcit Club '86 - B-xx-ZNU,Dacia Supernova 2001 |
|
mihai 83 |
![]()
|
![]() Membru stelist Group: Members Posts: 179 Joined: 9 May 07 From: Bucuresti nasol ![]() |
Diagnoza facuta astazi la auto marcu"s group in pantelimon=47 ron.
|
--------------------
dacia
super nova
2002-clima
- B-xx-xxx
|
|
andrew14_maverick |
![]()
|
![]() Membru resemnat cu DSN... Group: Members Posts: 255 Joined: 14 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Si cum a iesit? Ca vreau si eu sa merg sa fac o diagnoza si sunt curios daca isi merita cu adevarat banii.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Clima Rosie
- VL 09 DDD Ignorance is bliss.
|
|
mihai 83 |
![]()
|
![]() Membru stelist Group: Members Posts: 179 Joined: 9 May 07 From: Bucuresti nasol ![]() |
Cum sa iasa frate,masina mie mi se pare ca nu mai trage ca acum ceva luni de zile.Injectia a iesit ok,am iesit si la o tura cu nenea mecanicul si a zis ca masina merge normal dar se poate sa fie de la benzina si daca vreau sa ii bag de acum benzina de 100.Eu credeam ca de vina sunt injectoarele,credeam ca sunt infundate,nu sunt,pompa de benzina e ok si totusi mi se pare ca motorul are un tremurat specific injectoarelor infundate.In fine,testul a iesit ok asa ca nu am avut nimic de comentat.Sa fie tremuratul ala de la mpp sau corp clapeta?Se pot curata in service?
|
--------------------
dacia
super nova
2002-clima
- B-xx-xxx
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
La relantii tremura sub 900 de ture dupa ce s-a incalzit motorul ,toarna in rezervor un aditiv pentru spalarea pompei de injectie traseul de conduca respectiv injectoare . Daca iti trage aer fals sub clapeta de acceleratie turatia sta la 1000-1100 de ture si poate si mai sus in regim de relantii . Curata senzorul de turatie.
|
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 00:53 |