[VAND] boxe GROUND ZERO, boxe Ground Zero 80w Rms
![]() ![]() ![]() |
[VAND] boxe GROUND ZERO, boxe Ground Zero 80w Rms
razvant |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 237 Joined: 22 April 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan preference
- B28YWU
|
|||
razvant |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 237 Joined: 22 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Boxele sunt ideale pt a fi folosite cu amplificare, cei 80 de W sunt reali.
|
--------------------
dacia
logan preference
- B28YWU
|
|
razvant |
![]()
|
....130 ron
|
--------------------
dacia
logan preference
- B28YWU
|
|
madkat |
![]()
|
![]() ™™™™™™™™™ Group: Members Posts: 2.351 Joined: 3 May 05 From: Bucuresti ![]() |
niste poze, ceva?
sunt de 2, 3 cai? coaxiale, componente? |
--------------------
Alfa Romeo & VW
156 2.5 V6 & Bora TDI
1999 & 2001 Hoping for the best, and expecting the worst
|
|
razvant |
![]()
|
|
--------------------
dacia
logan preference
- B28YWU
|
|
madkat |
![]()
|
![]() ™™™™™™™™™ Group: Members Posts: 2.351 Joined: 3 May 05 From: Bucuresti ![]() |
merci de poze
acum ca am vazut modelul - vezi ca sunt 120ron noi cu garantie in magazin ![]() bafta la vanzare |
--------------------
Alfa Romeo & VW
156 2.5 V6 & Bora TDI
|
|
razvant |
![]()
|
Eu le-am luat de pe net ,din Cluj cu 140 ron , am si chitanta la ele....dar nu te contrazic.
|
--------------------
dacia
logan preference
- B28YWU
|
|
madkat |
![]()
|
te cred, nu e problema, nu dau linkuri unde sunt la pretul asta
nu vreau sa iti stric vanzarea, in nici un caz... apropo - de ce le dai, nu se aud bine pe cd-ul tau? |
--------------------
Alfa Romeo & VW
156 2.5 V6 & Bora TDI
|
|
razvant |
![]()
|
Nu stau bine pe usa,loveste geamul in ele cand coboara la maxim.
|
--------------------
dacia
logan preference
- B28YWU
|
|
razvant |
![]()
|
120ron....am factura la ele si garantie
This post has been edited by razvant: 16 Mar 2008, 01:51 |
--------------------
dacia
logan preference
- B28YWU
|
|
razvant |
![]()
|
100ron ...ultimul pret
|
--------------------
dacia
logan preference
- B28YWU
|
|
TBonu |
![]()
|
![]() membru modificat Group: Members Posts: 537 Joined: 2 May 07 From: Pitesti sau Bucuresti ? ![]() |
Ce model sunt defapt ca nu imi dau seama?
|
--------------------
dacia
solenza
2004/custom Turism la cele mai mici preturi: [URL=http://www.sejurtravelghid.ro]SejurTravelGhid[/URL]
|
|
razvant |
![]()
|
Ai o imagine mai sus.......
|
--------------------
dacia
logan preference
- B28YWU
|
|
TBonu |
![]()
|
![]() membru modificat Group: Members Posts: 537 Joined: 2 May 07 From: Pitesti sau Bucuresti ? ![]() |
Sorry dar am eu monitorul sau ochii buliti dar nu vad ce crie acolo pe magnet, chiar nu poti sa scrii modelul?
|
--------------------
dacia
solenza
2004/custom Turism la cele mai mici preturi: [URL=http://www.sejurtravelghid.ro]SejurTravelGhid[/URL]
|
|
razvant |
![]()
|
Ground Zero ,GZTF 165 mm, 120W 2 way coaxial speaker , Titanium......asta scrie pe magnet.Stiu ca au 80 de w rms si merg bine pe amplificare.
|
--------------------
dacia
logan preference
- B28YWU
|
|
bobi19xx |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 8 April 08 From: Bucuresti ![]() |
80 de ron daca vrei scrie pe pm
This post has been edited by bobi19xx: 14 Apr 2008, 13:17 |
--------------------
Dacia
Solenza
2003
- B-34-PMN
|
|
razvant |
![]()
|
up
|
--------------------
dacia
logan preference
- B28YWU
|
|
razvant |
![]()
|
up
|
--------------------
dacia
logan preference
- B28YWU
|
|
razvant |
![]()
|
up
|
--------------------
dacia
logan preference
- B28YWU
|
|
parpanel |
![]()
|
![]() Calator Group: Members Posts: 805 Joined: 11 March 05 ![]() |
Ai incercat sa le pui inele MDF sa le scoti mai in afara?
|
--------------------
DACIA
Logan
2006 Ambition
|
|
razvant |
![]()
|
Nu se poate...nu e loc din cauza fetei de usa...
|
--------------------
dacia
logan preference
- B28YWU
|
|
madkat |
![]()
|
inele de mdf puse pe exteriorul fetei de usa - si vor incapea boxele - pentru ca sincer, e pacat sa le dai in halul asta de pierdere
scuze de off |
--------------------
Alfa Romeo & VW
156 2.5 V6 & Bora TDI
|
|
razvant |
![]()
|
Stau si ma minunez ...dar imi trece repede..Pe acesta bursa ,preturile sunt nu decente....sunt jenant de mici la unele produse nou noute, cu factura. ,etc..si totusi nu se vand.Chiar asa de rupti in....suntem?De fapt nu ma mai mir , am avut o capota de Logan modificata si pana la urma am dat-o de pomana...
![]() Scuze de off topic. |
--------------------
dacia
logan preference
- B28YWU
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd May 2025 - 18:32 |