Instalatia elecrica, Probleme
![]() ![]() ![]() |
Instalatia elecrica, Probleme
Smailey |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 24 October 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1410 TLX
1987
- B-14-XSL
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Bloc lumini.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Smailey |
![]()
|
MAERK : poti sa fii putin mai exact ?
|
--------------------
Dacia
1410 TLX
1987
- B-14-XSL
|
|
Rafi |
![]() ![]()
|
![]() e doua bleu!! Group: Members Posts: 1.204 Joined: 27 November 07 From: ™Bucharest™ ![]() |
desfaci capacu ala de sub volan "cochilie" si verifici blocu de lumini aka ala de unde dai tu drumu la faza lunga,faza scurta...etc vezi daca sa ars ceva pe la el.........
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia™
1310----CN----
--1996-- Daewoo™ Nubira II --CDX-- --2006--
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Probabil ai pus becuri mai puternice decât cele recomandate. Deși se poate întâmpla și cu becuri standard.
Ai prăjit blocul de lumini, adică ansamblul manetei de comandă a luminilor, de pe coloana volanului. Poți cumpăra un kit de reparație a blocului, sau poți cumpăra alt bloc. Caută pe forum, s-a mai discutat. PS: ai uitat un S. This post has been edited by MAERSK: 1 Mar 2008, 11:43 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Smailey |
![]()
|
da asa e am uitat un S scuze
![]() <span class='edit'>1 Mar 2008, 11:53:</span> Da asa e am uitat un S ![]() ![]() scuze ca am scris de 2 ori 1 Mar 2008, 12:23: Ms de sfat am fost afara acum si am rezulvato adik acum ,merge faza scurta dar depinde de pozitia blocului de luminii adik daca strang prea tare capacul ala de sub volan nu mai merge si am observat ca este un fir tras de aiurea de pe blocul de lumini pana sub volan dar nu e conectat nicaieri ala asa e de cand am luat masina ![]() This post has been edited by Smailey: 1 Mar 2008, 12:23 |
--------------------
Dacia
1410 TLX
1987
- B-14-XSL
|
|
kalyyyyyy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 739 Joined: 1 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Pai din cate spui ai probleme la mufa blocului,asa am si eu dealtfel.
|
--------------------
Clio
3
2007, dci 70cp
|
|
Smailey |
![]()
|
Problema sa rezolvat da si mufa aia mai face pe nebuna dar acum nu era de acolo . de ce oare farul din dreapta este mult mai slab decat cel din stanga tinand cont ca ambele sunt identice?
This post has been edited by Smailey: 1 Mar 2008, 14:11 |
--------------------
Dacia
1410 TLX
1987
- B-14-XSL
|
|
kalyyyyyy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 739 Joined: 1 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Pai deobicei farurile fac asa daca nu au masa calumea.
|
--------------------
Clio
3
2007, dci 70cp
|
|
Smailey |
![]()
|
aha am inteles poti sami spui in mod normal la o dacie 1300 pe unde ar trebui sa fie masa la faruri ca nu stiu unde sa ma uit ca daca ar fi sa ma duc pe fiecare fir si sa vad unde duce inebunesc ms anticipat
am gasit firul de la masa farului din dreapta am curatat eu pe acolo si lam pus la loc dar nu apare nici o diferenta am incercat sal pun si in alta parte unde am crezut eu ca face mai bine masa dar tot degeaba astept ideii ms This post has been edited by Smailey: 1 Mar 2008, 18:22 |
--------------------
Dacia
1410 TLX
1987
- B-14-XSL
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
totusi incearca sa schimbi si becul sau firele de legatura nu sint bine puse
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
mitu2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 339 Joined: 30 June 07 From: onesti ![]() |
dap sigur firele sin legste gresit la becuri sau da la masa pe undeva pe traseu si eu am avut probleme la inceput solutia tras cabruri separate pt faza lunga si renuntarea la cele vechi
|
--------------------
pescariador amator
Megane 2 1.6 -16v
2006
- BC 06 AMX
|
|
Smailey |
![]()
|
nu prea ma pricep sincer sa fiu si nu prea as vrea sa descfac izolatia in care sunt prinse toate firele alea de pe becuri si ce mai este pe acolo cred ca momentan o sa o las asa si sar putea sa ii schimb toata instalatia electrica
|
--------------------
Dacia
1410 TLX
1987
- B-14-XSL
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
e chiar asa de greu sa faci niste masuratori ai 3 fire : masa , faza lunga , faza scurta
Attached thumbnail(s) hc.JPG ( Size: 13.89k ) Number of downloads: 48 |
--------------------
RENAULT
2024
|
|
Smailey |
![]()
|
bygy007 : ms pt. imagine dar problema la mine este ca nici macar culorile nu se respecta in stanga sunt niste culori in dreapta altele si de la faruri pana la blocul de lumini nu se respecta culorile este cea mai mare porcarie pe care am vazuto cam toata instalatia este varza
|
--------------------
Dacia
1410 TLX
1987
- B-14-XSL
|
|
bygy007 |
![]()
|
pune un bec cu 2 fire intre masa si faza scurta apoi intre masa si faza lunga si vezi daca corespunde daca nu corespunde muti papucii in asa fel incit sa se aprinda becul bine , sau pui becu de far dai faza scurta daca se aprind ambele filamente atunci este pusa masa gresitsi pune-o dupa bec
|
--------------------
RENAULT
2024
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:24 |