Sofer, prea idiot
![]() ![]() ![]() |
Sofer, prea idiot
raducu13 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 19 July 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Normalitatea în RO este foarte instabilă, din toate punctele de vedere...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Ce te-a oprit sa ii binecuvantezi familia ???
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Andrul |
![]()
|
![]() Membru' Group: Members Posts: 208 Joined: 4 July 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(raducu13 @ 1 Mar 2008, 21:45) Acum...aici majoritatea sunteti soferi...este normal asa ceva??? ![]() Sunt multi soferi in Romania, dar putini oameni. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
- B-XX-XXX
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Daca e vorba de passat e absolut normal. Zi mersi ca nu s-a dat jos din masina sa-ti dea si vreo doua palme sa te inveti minte...
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
l@u |
![]()
|
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
l@u |
![]()
|
...........cu tot cu sabie
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Ma intreb daca era pe trecere un pieton mai spre 2 m, 120 kg si palma cat lopata tot asa curajoasa ar fi fost maimuta din passat?
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
negrucvj |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 198 Joined: 10 October 07 ![]() |
cam asta-s eu minus 20 cm si n-am pb. Lasa-l, nu fii nervos, uita-te la pro de la ora 5, poate, poate...
|
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
- b38xxx
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Tipul asta de "indivizi" nu au viata lunga, va garantez. Consoleaza-te cu gandul ca n-ai facut ceva ce ai fi regretat mai tarziu. Nu merita sa te agiti pentru astfel de specimene.
P.S. Nu cred ca conta ce masina avea... ![]() ![]() |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Ba conta ... Avea Passat.
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
unEL |
![]()
|
![]() Loganist cu multi km. Group: Members Posts: 724 Joined: 5 August 07 From: in ultimul loc unde ai cautat ![]() |
Eterna si fascinanta Romanie !!!
Bine ca nu ai dat de un x5 ... |
--------------------
Dacia
LOGAN 1,5 DCI 85CP+
2008 Ambition
- CT 31 ___ Led & sound tuning.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Bine ca n-o dat un X5 de el...
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
CataOlar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 319 Joined: 5 December 06 From: Oradea ![]() |
raducu, nu iti bate capul cu dobitoci...si eu locuiesc in Oradea, si conduc zilnic aprox. 100 km pana la munca si inapoi...vezi niste exemplare in trafic de te crucesti si te intrbi cine le-a dat astora buletin...
![]() ![]() |
--------------------
Dacia/Renault
Logan 3 1.0 EcoG
Confort Si nu ne duce pre noi in ispita, ca gasim drumul si singuri..
|
|
razvan_3asy |
![]()
|
![]() membru cu permis :D Group: Members Posts: 569 Joined: 3 August 06 ![]() |
Lasal in doamne iarta-ma...nui inghit pastia care sufera, are passat domne si ce ? e o masina oarecare
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Laureate 1.4 benzina :X B-50-HCR
|
|
l@u |
![]()
|
Astia sunt din categoria alora care au masini ,,tari"dar pun combustibil de 20 de lei ca sa mai dea o tura prin oras in viteza 1 si cu maneaua la maxim.....................
ai un pasat...stiu.....2003....stiu.... ![]() ![]() ![]() This post has been edited by l@u: 2 Mar 2008, 11:01 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
tomu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 10 February 08 ![]() |
era profesionist ma ...
daca stiti bancu ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005 - Ambition
|
|
l@u |
![]()
|
baga.....
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
denisCT |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 30 May 04 From: Constanta ![]() |
Concluzia este: mananca mai mult, fa mai mult sport, uita-te stanga dreapta sus jos chiar si cand treci pe verde, si nu mai deschide topicuri noi cand nu este nevoie
![]() |
--------------------
Renault
Megane
2007
|
|
CIPTUNING |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 891 Joined: 22 November 05 ![]() |
Bancul, pentru cine nu il stie:
Se urca un nene intr-un taxi. La primul semafor rosu.. soferul nu are nici un stres sa opreasca si trece intersectia fara probleme: -D-le nu vezi ca ai trecut pe rosu, vrei sa ma omori? -Nu va faceti griji, sunt sofer profesionist. La al doilea semafor se repeta aceeasi faza. -D-le nu vezi ca ai trecut pe rosu, vrei sa ma omori? -Nu va faceti griji, sunt sofer profesionist. La al treilea semafor, desi avea culoarea verde, soferul pune o frana brusca si opreste. -De ce ai oprit d-le, daca aveai verde? -Pai daca vine un profesionist, eu ce fac? |
--------------------
SLZ
SCALA
- BZ 04 XLZ "Religia-o frază de dânșii inventată
Ca cu a ei putere să vă aplece-n jug" Eminescu- Imparat si proletar ;) |
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
...nu conteaza daca e sofer de passat, audi, dacia 1300, trabant, humvee...ce vina are masina daca o conduce o petarda de soferi, vai mama lui.
...ne intalnim zi de zi cu ei, dar cu precadere in we. ![]() ...cine ramane ![]() ![]() ...ptr. ziua de ieri, am (doar) 2 exemple de soferi varzari: primul, un clio, rula pe DN1, in zona Otopeni cu ambele oglinzi laterale pliate, pe banda 2, cu 40-50km/h...au incercat co-participantii sa-i atraga atentia, da' omu' n-avea nici o treaba, probabil ca nu-i placeau flash-urile. ![]() al 2-lea, un MCV logan cu lamuile-n geam, la intersectia Calea Mosilor (veche) cu str. Armand Calinescu (cea cu 2 benzi de sens unic si liniile de tramvai dezafectate) venind dinspre intersectia cu B-dul Carol, a intrat ca berila pe contrasens (desi sunt 2 semne cat plosca de accesul interzis, pe ambele parti ale strazii) si a facut poc cu prima masina pe care a intalnit-o ![]() ![]() ...imi pare rau ca n-am avut camera la mine, faza 2 cu loganu' era de dat pe "iutub" ![]() Lasand gluma la o parte, mai grav e ca specimenele astea circula printre noi! ![]() This post has been edited by Kojak: 2 Mar 2008, 12:17 |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
Bogdam |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 106 Joined: 26 April 07 From: Brasov ![]() |
Raducule, eu din cate am inteles in alte topicuri si postari ale tale tu nu ai decat 13 ani........imi place ca povestesti prin ochii soferului
![]() This post has been edited by Bogdam: 2 Mar 2008, 13:57 |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 confort
- BV-38-BAN Make your life like toilet paper. Long and useful
|
|
radian |
![]()
|
![]() ![]() ![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
![]() Si cum ziceai Raducule, te-ai uitat in geam si ......... venea passatul catre tine. QUOTE Zicea cineva de Baltagul pe aici, si cum sunt clasa a 8-a si urmeaza sa il fac nu m-am putut abtine...domnilor, serialul ELODIA e furaciune 1 la 1 dupa baltagul, va spun eu... This post has been edited by liviu2004: 2 Mar 2008, 20:50 |
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
bogdan_90 |
![]()
|
![]() baiatu' cu apa Group: Members Posts: 1.467 Joined: 16 January 08 ![]() |
asta e raducu domne'? cu masina lui bengoasa si cu telefonul pe manele in buzunar nu? pardon in mana ca buzunarele is gaurite.
![]() ![]() This post has been edited by bogdan_90: 2 Mar 2008, 20:56 |
--------------------
ford
focus
2007
- xxx plm ,cuvantul suprem ce rezolva cea mai complicata problema.
|
|
Bogdam |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 106 Joined: 26 April 07 From: Brasov ![]() |
Bre, nu-l mai luati asa in deradere ca poate se supara si ma trezesc cu masina vandalizata in parcare
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 confort
- BV-38-BAN Make your life like toilet paper. Long and useful
|
|
raducu13 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 19 July 06 ![]() |
bogdan_90...da, m-ai prins, aia e masina mea. . .n-am avut bani de passat, asa ca am vandut trotineta si mi-am luat masina...si pentru informatia ta personala, nu ascult manele, asa, poate te intereseaza. . .se poate inchide . . . multumesc anticipat
![]() This post has been edited by raducu13: 2 Mar 2008, 21:23 |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu mai inteleg nimic...
![]() |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 22:24 |