Cand putem folosi showfinger...., fara a fi sanctionati
![]() ![]() ![]() |
Cand putem folosi showfinger...., fara a fi sanctionati
l@u |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
||
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|||
RADU__ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.255 Joined: 18 October 07 From: Brasov ![]() |
un carcotas ar raspunde "cand te uiti in oglinda"
P.S. a fost o gluma |
--------------------
Renault
Megane IV
Sedan TCE140 2022
- BV 22 ROC tel.0742044570
Invata repede si aplica... tot repede! |
|
l@u |
![]()
|
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
|
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Dau eu un raspuns partial:
Pe forumurile DaciaClub si Reno cred niciodata. Pe sectiunile Clio III, Asigurari si Daune, Bursa absolut niciodata. Pe acolo iti garantez eu ca vor fi tratate ca injuraturi/jigniri. |
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
ramm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 13 July 06 ![]() |
Si atunci de ce e in lista de emoticonuri?
|
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
![]() QUOTE(ktmbull @ 2 Oct 2006, 14:23) Am si eu o mica problema, ieri in parcare la Cora am gasit masina putin zgariata. Credeti ca o pot rezolva pe la un service de cartier fara sa mai apelez la casco, ca imi e tare sictir de toata alergatura pe la politie si restu. Atasez o foto sa vedeti despre ce e vorba Care-i chestia cu reintregirea politei, mie nu mi-a spus nimeni nimic despre asta la nici un asigurator. PS. Sa le dau la mufa la toti dobitocii care nu stiu sa-si parcheze tomberoanele. ![]() QUOTE(caktuss @ 10 Jul 2007, 11:35) pai la spital la interna nu i s-a facut o hartie de constatare, ceva ? pe aia scrie luxatie... ia du-te si intreaba la spital si daca mai cere 100 de milioane zi-i ca trimiti pe cineva sa-i rupa oase de 100 de milioane ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu-i nici o problema vis-a-vis. Nimeni nu are pretentia ca citeste tot. Cand gasesti astfel de utilizari, da Report si se rezolva.
|
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() cred ca acum s-au intrunit toti moderatorii sa scoata o explicatie ![]() ![]() ON Banuiesc ca daca e in lista de emo poate fi folosit ....altfel nu vad rostul... ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
eu am ridicat problema intr-un topic, cel cu emoticoane, era vorba ca nu se vor introduce in lista emoticoanele noi care pot atrage un flame sau asa ceva si am intrebat ce cauta in lista emoticonul cu pricina, dar postul meu nu mai exista acolo, adica a fost sters. Asta era acum ~ 1 luna.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
ramm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 13 July 06 ![]() |
Deci, 'ramane cum am stabilit'. Daca 'legea' nu interzice in mod expres, se poate folosi.
Gata, topic inchis. |
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
l@u |
![]()
|
QUOTE(argon @ 4 Mar 2008, 19:00) eu am ridicat problema intr-un topic, cel cu emoticoane, era vorba ca nu se vor introduce in lista emoticoanele noi care pot atrage un flame sau asa ceva si am intrebat ce cauta in lista emoticonul cu pricina, dar postul meu nu mai exista acolo, adica a fost sters. Asta era acum ~ 1 luna. Asta imi intareste ideea ca este o momeala. |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 20:27 |