Storcator de fructe, Sfaturi achizitionare
![]() ![]() ![]() |
Storcator de fructe, Sfaturi achizitionare
dragoselu |
![]()
|
||
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
|
||
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|||
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Vreau sa am bani de fructe.Stie cineva unde pot sa lucrez pe bani mai multi?
|
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Eu am un Hyundai de care sunt multumit, neaparat sa aiba gura mare, orice ai lua, sa intre fructele intregi. Spalarea lui e un cosmar, cel putin asa zice madam...
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Hai recunoaste ca tu freci la el.
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Eu am din-acela la care e reclama la tvr1 (Power Juicer). Merge foarte bine, intra fructe intregi, sau cel putin jumatati (in cazul merelor mari), iar de curatat nu mi se pare ca ar fi foarte greu. Iti ia cam doua minute sa il cureti.
Am gasit, aici, ca ar fi 599 ron. Dar, eu l-am luat mai ieftin, cred, prin comanda, la nr. din reclama. Deci, cred ca acela selectat de tine e ok, fiind din aceiasi gama de preturi. LE: PJ-ul il am de un an. This post has been edited by eXtenSion: 2 Mar 2008, 14:57 |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Deci asa bune sunt alea de la TeleShopping?
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
dragoselu |
![]()
|
QUOTE(Laurentziu83 @ 2 Mar 2008, 15:39) Sa inteleg ca asa se vorbeste prin municipiul Galati? Si eu care m-am mutat acolo... ![]() 2 Mar 2008, 16:52: QUOTE(eXtenSion @ 2 Mar 2008, 15:47) Eu am din-acela la care e reclama la tvr1 (Power Juicer). Merge foarte bine, intra fructe intregi, sau cel putin jumatati (in cazul merelor mari), iar de curatat nu mi se pare ca ar fi foarte greu. Iti ia cam doua minute sa il cureti. Am gasit, aici, ca ar fi 599 ron. Dar, eu l-am luat mai ieftin, cred, prin comanda, la nr. din reclama. Deci, cred ca acela selectat de tine e ok, fiind din aceiasi gama de preturi. LE: PJ-ul il am de un an. Dar nu s-a blocat niciodata? This post has been edited by dragoselu: 2 Mar 2008, 15:52 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Nu s-a blocat. Am stors si legume, nu doar fructe. Poate nu am introdus eu destule ca se blocheze.
|
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
de blocat nu se blocheaza, doar la unele mai slabe scade turatia, si e riscul sa se arda motorul, dar daca e peste 800 W reali nu apare problema asta.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
dragoselu |
![]()
|
QUOTE(argon @ 2 Mar 2008, 21:06) de blocat nu se blocheaza, doar la unele mai slabe scade turatia, si e riscul sa se arda motorul, dar daca e peste 800 W reali nu apare problema asta. Dar un storcator Zelmer pe care l-am mentionat (in fisa tehnica scrie ca are 800 W), http://www.altex.ro/?domeniu=Electrocasnic...ructe&model=476 ar putea avea probleme ? |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
argon |
![]()
|
nu cred, dar nici nu merita la banii aia. Este Philips similar de exemplu la maxim 400 ron.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Faza cu gaura nu prea conteaza in comparatie cu demontarea si curatarea lui.
Poti foarte usor sa tai un mar in 4, dar daca se demonteaza greu si se spala si mai greu te cam lasi de baut sucuri naturale. Cel din inox este destul de greoi de manevrat mai ales daca trebuie sa-l muti. Iar pt. portocale/lamai cel mai usor folosesti o chestie de aia, din piata, de plastic, adica un storcator manual. Chiar sunt curios dupa achizitionare cam de cate ori o sa-l folosesti. Eu am braun, si pot sa zic ca se cam grabeste, ar putea sa le stoarca mai bine. This post has been edited by tribunul: 3 Mar 2008, 14:39 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
dragoselu |
![]()
|
QUOTE(tribunul @ 3 Mar 2008, 15:36) Faza cu gaura nu prea conteaza in comparatie cu demontarea si curatarea lui. Poti foarte usor sa tai un mar in 4, dar daca se demonteaza greu si se spala si mai greu te cam lasi de baut sucuri naturale. Cel din inox este destul de greoi de manevrat mai ales daca trebuie sa-l muti. Iar pt. portocale/lamai cel mai usor folosesti o chestie de aia, din piata, de plastic, adica un storcator manual. Chiar sunt curios dupa achizitionare cam de cate ori o sa-l folosesti. Eu am braun, si pot sa zic ca se cam grabeste, ar putea sa le stoarca mai bine. Mi-am luat storcator Zelmer de la Flanco: aparatul este OK, puternic (il folosesc doar la prima treapta, Turbo ii dau cand mai ramane vreun rest de fruct si incepe sa huruie), stoarce bine, si e si robust. Face toti banii! Il folosim zilnic, mai ales ca voi deveni tatic... ![]() ![]() This post has been edited by dragoselu: 27 Mar 2008, 13:34 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Felicitari pt ambele achizitii: storcator si copil, dar vezi ca nu ii trebuie niciun suc pana pe la 3-4 luni, altfel burtica lui va simti altfel acea prospetime a naturii
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
QUOTE(dragoselu @ 27 Mar 2008, 13:33) Daaaa si eu cand beau suc facut cu storcatorul din fructe sau legume crescute artificial prin sere, umflate cu tot felul de "aditivi", proaspete de cateva zile, saptamani sau cine mai stie de cat timp zac prin depozitele supermarket-urilor simt prospetimea naturii in stomac. Si cand imi aduc aminte de pretul fructelor si legumelor acel sentiment se amplifica ![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
dragoselu |
![]()
|
QUOTE(vijelie @ 27 Mar 2008, 14:38) Felicitari pt ambele achizitii: storcator si copil, dar vezi ca nu ii trebuie niciun suc pana pe la 3-4 luni, altfel burtica lui va simti altfel acea prospetime a naturii ![]() Multumim de sfaturi, stiam de aceasta, insa mamica lui poate sa-i "dea" suc... ![]() 27 Mar 2008, 14:43: QUOTE(Shush @ 27 Mar 2008, 14:39) Daaaa si eu cand beau suc facut cu storcatorul din fructe sau legume crescute artificial prin sere, umflate cu tot felul de "aditivi", proaspete de cateva zile, saptamani sau cine mai stie de cat timp zac prin depozitele supermarket-urilor simt prospetimea naturii in stomac. Si cand imi aduc aminte de pretul fructelor si legumelor acel sentiment se amplifica ![]() Dar cine nu te pune sa cauti o babuta de la piata care vinde niste morcovi mai "nespalati" de pamant, udati cu apa de fantana si nestropiti cu tot felul de chestii sau umflati cu aditivi, E-uri, etc. ? ![]() This post has been edited by dragoselu: 27 Mar 2008, 13:43 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Pai babuta aia probabil deja are contract cu un lant de aprozare care ii cumpara marfa la un pret de nimic, care abia acopera costul productiei
![]() ![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(vijelie @ 27 Mar 2008, 13:38) Felicitari pt ambele achizitii: storcator si copil, dar vezi ca nu ii trebuie niciun suc pana pe la 3-4 luni, altfel burtica lui va simti altfel acea prospetime a naturii ![]() Mai bine ai recomanda "cartea minune", ca sa invete omul din timp instructiunile de folosire, poate asa mai apuca sa puna geana pe geana. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
ceribros |
![]()
|
![]() Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par Group: Members Posts: 285 Joined: 8 January 08 ![]() |
Eu zic ca nu se merita, am si eu unu rusesc de cand lumea, si prietena mea are unu Vortex cred (singura diferenta intre ele este ca al meu este mai voluminos dar scoate aceeasi cantitate de suc), ca si mine l-a folosit 1 data sau de 2 ori si dupa ce a vazut ca pentru a scoate un paharel de suc bagi 3-4 mere sau 2-3 portocale, l-a baghat frumusel in cutie la pastrare,pentru atunci cand o sa avem copii mici. Plus ca trebuie spalat din greu ca sa nu te trezesti ca iti raman bucatele de pulpa prin el care se intaresc si sunt lipicioase
![]() This post has been edited by ceribros: 27 Mar 2008, 14:13 |
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
1997 In asteptarea gaurii negre....eu sper totusi sa fie mulatra
|
|
tribunul |
![]()
|
Daca din 4 mere scoti o juma de pahar...e una, dar ce te faci ca pt. portocale iti trebuie alta minune a tehnicii.
Si al meu sade linistit in cutie (storcatorul), acu asteptam sa ne creasca toti dintii sa mancam direct mere. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Unii au avut ghinionul sa constate ca, odata cu aparitia danturii, se manifesta si apetitul catre carnea umana, a parintilor mai exact.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
tribunul |
![]()
|
Ce sa-ti fac daca ai nasul dezvoltat...si ti-l prinde din prima, fara prea mult efort.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
QUOTE(tribunul @ 27 Mar 2008, 14:17) Daca din 4 mere scoti o juma de pahar...e una, dar ce te faci ca pt. portocale iti trebuie alta minune a tehnicii. Si al meu sade linistit in cutie (storcatorul), acu asteptam sa ne creasca toti dintii sa mancam direct mere. Câte luni are? Eu am un tip de storcătoare, dacă îi pot spune așa, de sticlă, ca o farfuriuță, cu niște striații pe care stroșesc merele șie ies ca o pastă moale. Storcătorul nu l-am mai folosit de ceva vreme. This post has been edited by Lostboy: 27 Mar 2008, 14:29 |
--------------------
.
.
.
|
|
tribunul |
![]()
|
Cred ca ce folosesti tu se numeste razatoare.
Acelasi agregat am folosit si noi, apoi amesteca pasta respectiva cu cereale. Am avut prostul obicei s-o sterilizam cand am cumparat-o, si s-a cam incovoiat. Sunt si din sticla si dintr-un plastic dur, am avut din ambele materiale, cea din plastic s-a incovoiat putin chiar daca pe cutie scria ca rezista. Acum mergem pe un anisor, am trecut la gratare. This post has been edited by tribunul: 27 Mar 2008, 14:40 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
QUOTE(tribunul @ 27 Mar 2008, 14:38) Cred ca ce folosesti tu se numeste razatoare. Acelasi agregat am folosit si noi, apoi amesteca pasta respectiva cu cereale. Am avut prostul obicei s-o sterilizam cand am cumparat-o, si s-a cam incovoiat. Acum mergem pe un anisor, am trecut la gratare. Da, răzătoare. ![]() Mulți înainte. Noi avem doar 6 luni. Dar am gustat și mămăligă, castraveți și gogoșari acri - ce tare e cînd se strâmbă, dar tot mai cere- mici, și de toate. Dar doar a gustat. La ce vârstă i-au dat primii dinți? |
--------------------
.
.
.
|
|
tribunul |
![]()
|
Multumesc pt. urare, la fel si dvs.
![]() Pe la 6 luni, acum avem 8 dintisori, 4 sus si 4 jos. PS. Ai masurat? ![]() |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 22:55 |