Ajutor! Nu merge serverul de e-mail
![]() ![]() ![]() |
Ajutor! Nu merge serverul de e-mail
BAC |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 450 Joined: 1 September 04 From: Reghin ![]() |
|
||
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|||
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Mai ai spatiu pe disk? Ai incercat si cu AV oprit?
|
--------------------
.
.
.
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Cam putine informatii. Ce server de email? Ce sistem de operare?
Hint: Introdu mesajul de eroare in Google... |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
pai la tine pe calc sa nu ai nici un firewall montat. bitdefenderul are si firewall. dezactiveaza-l.
apoi, ce server de mail ai ? poti sa dai ping bun in server ? |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
QUOTE(MoneyTalks @ 7 Dec 2004, 10:51) Cam putine informatii. Ce server de email? Ce sistem de operare? Hint: Introdu mesajul de eroare in Google... Corect, trebuie mai multe date cand ceri ajutor. Hint (partea a II-a): Daca nu merge sa introduci in Google, introduce piciorul in computer. Metoda garantata ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
sstanescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 5 July 02 From: Bucuresti ![]() |
inainte de orice, verifica un telnet 192.168.0.45 25 si vezi daca SMTP-ul raspunde si ii poti da comenzi. Daca nu reactioneaza, vezi sa nu fie impuscat (ii dai restart individual sau global, la toata masina) sau sa nu fie blocata comunicatia de vreun firewall (pe ambele masini).
|
--------------------
Dacia
SupeRNova Clima
- B-92-SLC All warfare is based on deception. If your opponent is of choleric temper, seek to irritate him. Pretend to be weak, that he may grow arrogant.
- Sun Tzu on the Art of War |
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
"e" prea multe cauzele ... vino cu detalii
![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
BAC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 450 Joined: 1 September 04 From: Reghin ![]() |
Multumesc pt atentia acordata. Detalii:
Serverul e pe Linux. Din ce-am observat, procesorul este full ocupat iar in directorul /tmp scrie in prostie o gramada de fisiere. L-am curatat si arata partitia ocupata la 76%. Dupa o juma' de ora era la 94%. Am dat si telnet la portul 25 si raspunde cu 220. Am incercat si cu Bitdefenderul oprit, nici un rezultat. Am cautat si pe Google in prostie, de ieri de pe la 6 numa' la asta lucrez, dar nu am gasit ceva concret. This post has been edited by BAC: 7 Dec 2004, 11:24 |
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
QUOTE(BAC @ 7 Dec 2004, 12:17) Multumesc pt atentia acordata. Detalii: Serverul e pe Linux. Din ce-am observat, procesorul este full ocupat iar in directorul /tmp scrie in prostie o gramada de fisiere. L-am curatat si arata partitia ocupata la 76%. Dupa o juma' de ora era la 94%. Am dat si telnet la portul 25 si raspunde cu 220. Am incercat si cu Bitdefenderul oprit, nici un rezultat. Am cautat si pe Google in prostie, de ieri de pe la 6 numa' la asta lucrez, dar nu am gasit ceva concret. Ce proces scrie in /tmp -ul ala ... s-ar putea ca de la ala sa fie problema. |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
BAC |
![]()
|
Cred ca Xinetd. Am colaborat si cu cei de la RDS iar acum putem trimite e-mailuri dar nu putem receptiona. Am vazut ca sunt in queue(qmailctl stat) 290 de mesaje, cum sa le eliberez?
|
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.522 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
man sendmail
si citeste acolo parca era sendmail -a |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
BAC |
![]()
|
la comanda asta zice "no manual entry for sendmail"
|
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|
Gabi |
![]()
|
![]() Preacuvincios moderator Group: Members Posts: 591 Joined: 25 July 03 From: Bucuresti ![]() |
BAC daca spui de qmailctl stat insaeamna ca ai un qmail
Iti recomand de pe net LQ-ul ( life with Qmail) este cel mai complet si usor de utrilizat ghid de qmail. http://www.lifewithqmail.org/lwq.html |
--------------------
Renault
Megane 2 bicorp
2004 - 1.5 dci Conf Exp
- XXXXXXX
|
|
BAC |
![]()
|
Problema s-a rezolvat, au fost "crapate" niste fisiere.
Multumesc. |
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 02:36 |