Mi s-a rupt "panglica" de la torpedo
![]() ![]() ![]() |
Mi s-a rupt "panglica" de la torpedo
Valix |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 340 Joined: 5 January 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- Skoda Octavia 2
1.6 MPI 102 CP Elegance, full options Neagra, interior bej |
|||
Ducu1 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 172 Joined: 14 July 04 From: Bucuresti ![]() |
E acelasi, dar ma indoiesc ca il vei gasi. Doar piesele de Dacie au devenit piese rare bre.
|
--------------------
Renault
Megane II
Fer de calcat
- Numere de tabla Renault Megane II Bicorp
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
De gasit nu stiu nde ai putea gasi asa ceva. Insa 600k mi se par o aberatie pentru asa un rahat de piesa. Dar ai putea sa faci o improvizatie cu un siret negru mai gros caruia ii tai plasticele alea de la capete.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
valioglu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 498 Joined: 2 July 04 ![]() |
Am gasit usa de la torpedou SLZ la magazinul Dacia de la Dimitrov spre pasajul Obor. Aproximativ 190k. Mie mi-a rupt-o o paluga de coleg cand a intrat in masina, lovind-o cu genunchiul.
|
--------------------
DACIA SOLENZA
CONFORT 1.4
- B-01-DOG viata e scurta dar nedreapta
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 21:33 |