vreau un sfat
![]() ![]() ![]() |
vreau un sfat
C.BOGDAN |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 4 March 08 ![]() |
|
||
--------------------
DACIE INJECTIE
BERLINA
2002
|
|||
renotgo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 959 Joined: 10 September 07 From: Onesti ![]() |
Pai ...masina s-a cam stricat la service ,nu ? Cu ce esti tu de vina ?
4 Mar 2008, 21:21: Oricum ,nu cred c-ai sa-i convingi sa-ti puna alta bobina ! This post has been edited by renotgo: 4 Mar 2008, 20:21 |
--------------------
Laguna 3
Inițiale Paris 2.0 DCI
. 2008
|
|
pcv |
![]()
|
![]() pcv Group: Members Posts: 500 Joined: 25 December 07 From: Pitesti ![]() |
poti sa te duci la OPC sa depui o reclamatie,dar nu stiu ce o sa se intample(trebuie sa dovedesti ca bobina era in stare buna cand ai dus masina).oricum daca te duci la OPC si ei se duc acolo o sa-i controleze si nu scapa ei fara o amenda(asta macar sa fie asa ca o consolare).altceva nu stiu.
|
--------------------
dacia /mobra
logan/50S
2007 in the end we are just stardust
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Fii atent ca nu esti tu de vina!
Tu le-ai dat masina in stare buna de functionare ... eu ti-au dat-o in stare proasta de functionare. |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
mike1410 |
![]() ![]()
|
![]() membru comunist Group: Members Posts: 214 Joined: 28 June 07 From: Bucuresti Drumul Taberei ![]() |
Fa scandal,cheama OPC-ul,amenintai ca ii dai in judecata ,orice mama lor de hoti internationali stiu numai sa ia bani, sume exorbitante si pe mine mau pacalit cu o volanta cumparata noua si ei miau pus un jaf care ma tinut 2 saptamani si dupa ce sa dus coroana nici nu vroiau sa ma vada desi aveam garantie la lucrare.
Cu furci, topoare peste ei ![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova Clima
2003
- B-**-*** Daca viata nu iti ofera nimic ia tu cu forta.....:D
|
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
se mai intampla....poate nu e vina lor...daca le-ai dus-o buna roaga-i sa ti-o dea tot buna....
vii cu masina buna la service si pleci cu ea stricata ![]() |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
kalyyyyyy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 739 Joined: 1 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Legal si moral este vina lor.(vezi art 998-999 cod civil raportat la 1000 alineatul 3 cod civil).Acuma daca merita osteneala tu decizi.Daca ai timp si tii mult la principiile tale da-i in judecata si cheama intai opc-ul.Daca nu ma insel un service este obligat sa certifice buna functionare a masinii cand o lasi la ei iar cand nu se specifica(nu faci un inscris) este prezumat acest lucru - totusi s-ar putea sa vorbesc prostii despre aceasta prezumtie.Cum o bobina costa 40 de lei,nu sunt foarte sigur ca merita osteneala,in orice caz poti incerca cu intimidarea(proces ,opc).Daca alegi prima varianta,ai inceput prost ,trebuia lasata masina acolo,nu de alta dar prejudiciul(stricaciunea)trebuie dovedita ca fiind fapta lor,iar in instanta vorba ta(marturia) trebuie coroborata cu alte probe ca sa aiba relevanta(nu este deajuns).Scuze parantezele,dar nu pot presupune ca toata lumea stie termenii mai mult sau mai putin juridici.
|
--------------------
Clio
3
2007, dci 70cp
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 09:02 |