A inceput comercializarea de bari longitudin. MCV?, Vreau sa imi pun bari longitudinale pe MCV
![]() ![]() ![]() |
A inceput comercializarea de bari longitudin. MCV?, Vreau sa imi pun bari longitudinale pe MCV
terente101 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 11 February 07 From: suceava ![]() |
|
||
--------------------
dacia
MCV ambiance
1.6 MPI
- SV-08-DIH
|
|||
menta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 26 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu le-am cumparat de la Auto Marcus de la magazinul de piese de schimb, am dat 270 ron prin august parca, in targ erau la un moment dat dar mi-au cerut 500 ron.
Vad ca esti din suceava... Auto marcus e din bucuresti This post has been edited by menta: 4 Mar 2008, 22:19 |
--------------------
Dacia
Logan Papuc / Kia ceed SW / Megane Grandtour
2008/2008/2006
- B - 38/90/909 - WWK
|
|
terente101 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 11 February 07 From: suceava ![]() |
De la alte masini nu se potrivesc ?
Vreti sa imi spuneti exact unde se afla magazinul acesta auto marcus , pt ca am niste rude in bucuresti si le spun lor sa imi cumpere si sa imi trimita prin posta , numai sa stie exact adreasa unde este magazinul si un pret cat de cat exact . Multumesc Stima gafincu adrian This post has been edited by terente101: 5 Mar 2008, 10:25 |
--------------------
dacia
MCV ambiance
1.6 MPI
- SV-08-DIH
|
|
menta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 26 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Am vazut pe strada cateva incercari de a adapta alte bari toate inestetice....Auto Marcus este dealer dacia si se afla langa Cora Pantelimon....fostul service Dacia care era si pe vremea lui Ceasca.
Parerea mea e sa intrebi la dealer la tine la sv ca s-ar putea sa aiba sau macar sa poti comanda. De montat il pui acasa ca nu e mare filozofie....nici nu mai dai banii aiurea. Asta este codul...6001998213 Am dat pe ele 270 ron (pret exact) This post has been edited by menta: 5 Mar 2008, 16:07 |
--------------------
Dacia
2008/2008/2006
- B - 38/90/909 - WWK
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Ce mai bine cum a zis @menta, sa te duci la tine in oras la dealerul Dacia, si sa faci comanda pentru ele. Si garantat vei fi multumit, decat sa faci diverse adaptari.
This post has been edited by AR-18-MOS: 5 Mar 2008, 16:14 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
terente101 |
![]()
|
Numai in romania se poate intampla asa ceva
Bare de pavilion longitudinale la darex auto suceava 535 ron cu tva ![]() De ce diferenta asat de la 270 la 535 ? Am sunat si la auto marcus si au spus ca inca nu sunt disponibile , au facut comanda dar inca nu au venit , si pretul o sa fie in jur de 3 mil cand o sa apara . Pot sa mor si nu dau 535 ron pe doua bucati de plastic. Multumesc pentru interes si pt timpul acordat Cu stima Gafincu Adrian This post has been edited by terente101: 6 Mar 2008, 09:29 |
--------------------
dacia
MCV ambiance
1.6 MPI
- SV-08-DIH
|
|
menta |
![]()
|
nu sunt de plastic....doar capacele din fata din spate si un dop la mijloc sunt plastice..... am vazut mcv dat peste cap si barile erau aproape intacte doar un capac era spart.
Diferenta de pret este imensa..... sa nu mai fie o chestie....dacia a vandut o gramada de mcv care tb sa aiba bari longitudinale fara ele( problme cu producatorul, am inteles ca nu tineau nu stiu cate kg cat se lauda dacia ca tine)... au scazut din pretul masinii 270 ron, dupa care au inceput sa trimita in service barile respective spre a fi montate pe masini...unii au renuntat la ele si poate de aici pretul de 270 ron pe care l-am platit. Cert e ca m-am dus juma' de an saptamanal acolo (sunt aproape de mine) si pana la urma am gasit. Daca vrei trec pe la ei vb cu respectivul de la piese (ma cunoaste de cate zeci de ori am fost pe acolo) sa-mi puna deoparte cand primeste un set daca e tot asa ieftin...si iti dau un pm sa trimiti rudele sa le ia. This post has been edited by menta: 6 Mar 2008, 17:00 |
--------------------
Dacia
2008/2008/2006
- B - 38/90/909 - WWK
|
|
terente101 |
![]()
|
menta multumesc pentru interes dar am rezolvat treaba .
Am pe cineva care lucreaza in constructii la pitesti a fost la un magazin pe acolo si au zis ca au bari longitudinale cu pretul de 200 ron , Imi aduce peste doua saptamani cand vine de la pitesti. Multumesc mult pentru interes Cu stima gafincu adrian |
--------------------
dacia
MCV ambiance
1.6 MPI
- SV-08-DIH
|
|
CAnnabYS |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 3 May 05 ![]() |
Un nume al magazinului sau nr de telefon al celui de unde le-ai luat? Aici sau pe pm daca se poate.
|
--------------------
Dacia
Logan
MCV
- B 09 WBP
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.704 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(terente101 @ 6 Mar 2008, 09:21) au spus ca inca nu sunt disponibile Un nou rahat de marketing. Se monteaza doar in fabrica si nu se mai comercializeaza dupa. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Off
Te rog frumos nu mai zice "bari", suna groteste. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 18:51 |