ce sa-i fac la casetofon?, o idee
![]() ![]() ![]() |
ce sa-i fac la casetofon?, o idee
clauditu2002 |
![]()
|
||
![]() claudiu Group: Members Posts: 166 Joined: 1 October 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza confort
2005
- CT 33 CLD
|
|||
adită |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
sau campara-ti altul la fel!
![]() |
--------------------
--------------
-------------
-------------
- BUCURESTI -------------------------
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Player-ul simte că e muzică piratată și o scuipă, din respect pt. artiști.
![]() Încearcă cu CD original. This post has been edited by ageana: 5 Mar 2008, 20:15 |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Cumpara un CD cleaner, sa cureti lentila.
Nu stiu cat ajuta dar poti incerca. |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Poate o fi de la "unele track"-rile alea. Poate playerul tau nu stie MP3 sau alt format si ai copiat de-a valma track-uri si mp3 !
Incearca sa faci un disc, chiar si cu WMP, selectand "Make audio" si va merge. Cu WMP: - selectazi BURN - faci un burnlist cu ce doresti - atentie sa nu depasesti 80 min; - selectezi BURN > Audio, ca in foto Audio_CD.jpg ( Size: 128.66k ) Number of downloads: 191 - o sa-ti converteasca formatul si se va face CD-ul audio Succes! |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
clauditu2002 |
![]()
|
![]() claudiu Group: Members Posts: 166 Joined: 1 October 07 ![]() |
e ciudat...stiu si eu sa fac un cd cu track-uri. dar asta nu stiu ce are. ma uit acum ca am gasit cartea casetofonului si ma cam streseaza ca nu e in romana
|
--------------------
Dacia
Solenza confort
2005
- CT 33 CLD
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Ok, daca este sigur audio CD-ul facut de tine atunci mai raman:
- CD blankurile tale sunt de proasta calitate sau - ai lentila CD-playerului murdara > fa ce spune $$ilvviu sau - CD-plyarul este "obosit" si se cere schimbat dar daca merge fara probleme discul primit nu cred ca-i asta. |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.178 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
sau dute la cineva care se pricepe si sa il desfaca si sa stearga manual celula apoi daca tot nu merge trebuie umblat la semireglabilul de pe celula dar in limite de maxim20%din valoarea lui eu am "reparat" citeva cd-uri in felul asta
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
adi_ar |
![]()
|
Umblatul la semireglabil se incadreaza la aliniatul 3 dar:
- efectul este de durata incerta; - manevra poate scoate din functiune definitiv si irevocabil playerul si se va ajunge tot la schimbare ansamblul laser sau CD playerul |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
|
|
dansora |
![]()
|
![]() CISA Group: Members Posts: 480 Joined: 19 October 06 From: Orasu'lu'Bucur/Curtea de la AG ![]() |
parerea mea e ca e CD writerul e de vina.
incearca sa scrii un CD pe o alta unitate optica si incearca |
--------------------
Kia
Proceed GT
2020
|
|
fl7 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 200 Joined: 19 June 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(clauditu2002 @ 5 Mar 2008, 20:09) am luat si eu masina de cateva zile. ce problema am: are un casetofon jvc, pe care merg numai track, uri. ce se intampla e ca am facut cd acasa si nu imi mergeau decat cateva melodii. dupa asta am facut si la alte viteze cu nero. degeaba. am schimbat si nero. tot nici un rezultat. ultimul cd nu imi mergea deloc. il scoate afara. aveti idee de ce? fostul proprietar mi-a lasat un cd facut de el si merge fara nici o problema. ce sa-i fac? (in afara de "cumpara-ti altu!!!!") daca ai casetofon jvc nu merg cd. merg casete ![]() |
--------------------
Renault
Megane 4 Business
2018
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Nu are importanță viteza de scriere.
Unele player-e mai vechi nu acceptă CD-uri de 700 MB, ci doar de 650. |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
asa face si al meu cateodata numai ca e sony
![]() eu faceam altfel... cand imi zicea error si scotea cd-ul il bagam iar la loc si o lua cateodata. cateodata mergeam mai mult timp cu radio si dupa un timp bagam cd-ul si iar mergea... incearca si asa. |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
catalin-g3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 26 August 04 From: BaileGovora ; BUCURESTI ![]() |
Nu prea e indicat sa umblati la semireglabilul ala. Mai bine ii stergeti cititorul si oglinda de sub cititor.
|
--------------------
AsconaC/AstraF
BERLINA
85/96 "Esti prost si vrei să te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceată!" - MAERSK |
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.178 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
ce oglinda ?? poate lentila , si cu mare atentie ca e de plastic ,si daca nu merge de nici o culoare dupa ce stergi lentila ce faci il arunci ?? se umbla la ala cind nu ai ce sa mai faci daca nu sint inbulatatiri si nu incepe sa citeasca LA GUNOI (ma refeream la ansamblu celulei)
![]() This post has been edited by bygy007: 20 Mar 2008, 16:36 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
QUOTE(clauditu2002 @ 5 Mar 2008, 21:39) am luat si eu masina de cateva zile. ce problema am: are un casetofon jvc, pe care merg numai track, uri. ce se intampla e ca am facut cd acasa si nu imi mergeau decat cateva melodii. Daca vrei sa iti mearga CD-urile eu zic sa iti schimbi casetofonul ala JVC cu un CD-Player. ![]() |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th May 2025 - 10:12 |