Ce poate sa fie?
![]() ![]() ![]() |
Ce poate sa fie?
Nerro |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 8 January 08 From: Piatra Neamt ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 L
1995 Berlina 1397 cc
- NT 06 LTF
|
|||
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Verifica nivelul in cnc, supapele circuitului de accelerare (jicloarele cu bila). Mai desfa juma' de tura surubul de amestec si vezi cum face.
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
Nerro |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 8 January 08 From: Piatra Neamt ![]() |
nivelul in cnc e bun ...maine am sa mai desfac un pic surubul de amestec ....de care jigloare zici tu cu bila ca sunt mai multe?
|
--------------------
Dacia
1310 L
1995 Berlina 1397 cc
- NT 06 LTF
|
|
Minel |
![]()
|
![]() Pauard bai Remat Nord Group: Members Posts: 4.043 Joined: 4 April 07 From: Cluj .......Resita ,C-S ![]() |
QUOTE(Nerro @ 6 Mar 2008, 23:53) nivelul in cnc e bun ...maine am sa mai desfac un pic surubul de amestec ....de care jigloare zici tu cu bila ca sunt mai multe? Verifica in primul rand membrana de la pompa de sprit , apoi referitor la cele 2 jiglere sunt urmatoarele: unul in CNC ,supapa de aspiratie cu bila unul la ciocul de papagal ,supapa de refulare cu bila Verifica-le sa inchida si sa deschida corect ,in caz contrar se schimba This post has been edited by Minel: 7 Mar 2008, 07:26 |
--------------------
Dacia
1310-L /VW Passat
1995/1397cmc
- CS-01-TMS Mandru posesor de Dacia
|
|
Kinetix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 826 Joined: 26 February 06 From: Iasi ![]() |
Te poti uita si in carburator in timpul unei apasari rapide pe acceleratie (cu mana). Ajutajul de descarcare al pompei de accelerare trebuie sa dea un jet continuu, aproximativ de 1mm grosime, care sa "bata" in fanta ce apare cand se deschide clapeta.
P.S: Edit-ul e pentru argon ![]() This post has been edited by Kinetix: 7 Mar 2008, 13:05 |
--------------------
Dacia
1410/'93
berlina / Tico E2 2000
- IS-##-### Deschide ochii. Gandeste. Fara absoluturi morale ne prabusim!
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
auleu, la 1 mm e cam mult...cred ca da in nas..
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Nerro |
![]()
|
Jigloarele sunt bune le-am verificat....pompa de sprit am schimbat-o acum 2 saptamana si in special cand e rece da in nas si am impresia ca o accelereaza in reprize
This post has been edited by Nerro: 7 Mar 2008, 12:31 |
--------------------
Dacia
1310 L
1995 Berlina 1397 cc
- NT 06 LTF
|
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
Avansul vacumatic poate sa fie vinovat.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
Sorin_18 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.370 Joined: 26 November 07 ![]() |
sau poate fi chiar condensatorul
|
--------------------
dacia
1310
1998
- B 29 AVR
|
|
Nerro |
![]()
|
condensatorul nu e conectat pentru ca am aprindere electronica de aia rosie cu led
|
--------------------
Dacia
1310 L
1995 Berlina 1397 cc
- NT 06 LTF
|
|
Sorin_18 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.370 Joined: 26 November 07 ![]() |
|
--------------------
dacia
1310
1998
- B 29 AVR
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
la ce arc au vacumaticele.....
daca era buna s-ar fi descurcat bine si fara vacumatic deci tu daca accelerezi brusc mai intai da in nas? asta la rece sau si la cald? iar daca mergi cu ea si apesi pedala la podea merge in suturi?(dalea tari...zdruncinda calumea) verifica si avansul....poti sa il dai un pic mai mic.... sa functioneze toate bujiile...si curata-le cu o perie de sarma.... vezi si platinile sa fie bune..curate..... si daca plutitorul in carburator inchide..... ar putea sa mearga usor innecat cand ii dai spritz puternic..si totusi nu e normal..decat putin la rece.... daca iti face doar la rece las-o sa se incalzeasca |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
PH-06-BOA |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.731 Joined: 28 April 07 ![]() |
Daca ce s-a spus pana acum e corect, ar mai fi ( asta, daca a aparut , nu in urma unei interventii de-a ta, ci asa dintr-o data) una din supapele de admisie, sa scape, sau ceva in circuitul de la servo( supapa de sens, furtun crapat...).
|
--------------------
Dacia
1310
1988
- ph-99-aob
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
deci
am vazut masini cu furtun de servo spart de-abinelea, si se turau de nu se vedeau...cu motoare care dabia se mai tineau.... curata si tu carburatorul(si nu cu metoda cu palma), si sa fii sigur ca inchide plutitorul |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th July 2025 - 11:33 |