Sandero 1,4 mpi vs. Logan 1,4 mpi, (contine si topicul "4 ani de evolutie")
![]() ![]() ![]() |
Sandero 1,4 mpi vs. Logan 1,4 mpi, (contine si topicul "4 ani de evolutie")
je_design |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 425 Joined: 27 August 06 ![]() |
|
||
--------------------
Logan
Laureat plus
2006
|
|||
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Nu crezi că ar trebui să așteptăm să ”ne dăm o tură” cu Sandero ca să putem face comparația asta?
Bine, noi ”muritorii”, nu și cunoscătorii care ”știe multe”! |
--------------------
.
.
.
|
|
andreiutzu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 530 Joined: 23 March 07 ![]() |
QUOTE(Lostboy @ 7 Mar 2008, 18:08) Nu crezi că ar trebui să așteptăm să ”ne dăm o tură” cu Sandero ca să putem face comparația asta? Bine, noi ”muritorii”, nu și cunoscătorii care ”știe multe”! in privinta motoarelor nu cred ca e mult de discutat sunt cele folosite pe logan(1.4, 1.6 pe benzina si 1.5 pe motorina 70 cp si 85)...ne putem da cu parerea despre confortul interior dar asta dupa ce o sa il vedem la test-drive. ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate
2009
- DJ-04-ANN
|
|
je_design |
![]()
|
2 chestii pe care se pare ca le-au imbunatatit: manerele usilor la interior si comenzile aerotermei si AC
|
--------------------
Logan
Laureat plus
2006
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Sandero va avea un plus la confort ,finisaje si design,dar la restul nu cred ca o sa se schimbe ceva in bine atata timp cat va merge pe conceptia "low-cost"
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Si un plus la tinuta de drum, va avea oare?
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
je_design |
![]()
|
ar fi un plus daca ar avea si filtru de particule. oare tabla de pe muchia aripilor spate este indoita spre interior?
|
--------------------
Logan
Laureat plus
2006
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Pai, filtru de particule trebuie sa aiba ... doar e masina de productie 2008. Daca chiar nu are, atunci e un minus imens.
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
da care-i treaba cu indoitul muchiei spre interior?
![]() This post has been edited by daciafan: 7 Mar 2008, 18:43 |
--------------------
/
/
/
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
rugina
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(andreiutzu @ 7 Mar 2008, 18:14) in privinta motoarelor nu cred ca e mult de discutat sunt cele folosite pe logan(1.4, 1.6 pe benzina si 1.5 pe motorina 70 cp si 85)...ne putem da cu parerea despre confortul interior dar asta dupa ce o sa il vedem la test-drive. ![]() Poate off-topic .... dar m-am uitat pe un site si nu scria sa aiba motorul de 1.6 16v ..... doar Logan-ul il are ? |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
e de asteptat ca unele probleme sa nu se mai repete, vezi faza cu rugina la modelele fara abs. Adica unde s-au fript, probabil vor incerca sa remedieze (intr-un mod mai mult sau mai putin profesionist). Parerea mea e ca la fiabilitate va fi mai buna, au avut timp de 4 ani sa-si intre in mana.
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
@cosmin_2300, eu stiu ca o sa aiba ca motorizare si 1.6 16v ...
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
andivl |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 50 Joined: 12 September 06 ![]() |
LAME fara 1.4 16V
LAME fara filtru de polen |
--------------------
Magane
Sedan 2, 1.6 16v
2009
|
|
cconiac |
![]()
|
![]() Membru drept Group: Members Posts: 66 Joined: 28 April 05 From: Iasi ![]() |
La Clio se putea pune filtru de polen aftermarket. Las ca ii punem noi si filtru carbon.
|
--------------------
KIA Cee'd 1.4 2008 /
Clio II Symbol 1.4 2005
.
- . Better late than sorry.
|
|
je_design |
![]()
|
|
--------------------
Logan
Laureat plus
2006
|
|
brvictors |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 2 August 05 From: Brăila ![]() |
QUOTE(AR-18-MOS @ 7 Mar 2008, 22:09) dacia.ro zice ca nu stii bine... "O gamă completă de motorizări Dacia Sandero preia motorizările pe benzină (1.4l 75 CP și 1.6l 90 CP) și pe motorină 1.5 dCi 70 CP și 1.5 dCi 85 CP), care și-au dovedit deja eficiența pe numeroase vehicule din familia Renault și care au contribuit, în egală măsură, la succesul gamei Dacia." |
--------------------
VW
PASSAT TRENDLINE 2003
1.9 TDI AVF
|
|
bogdan_90 |
![]()
|
![]() baiatu' cu apa Group: Members Posts: 1.467 Joined: 16 January 08 ![]() |
cum o fi cum o iesi dar cu siguranta o sa se umple forumul cu problemele lui sandero. ca la orice dacie fie ea spn sau lgn.
|
--------------------
ford
focus
2007
- xxx plm ,cuvantul suprem ce rezolva cea mai complicata problema.
|
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE(skyspot @ 8 Mar 2008, 00:01) daca e indoita spre interior nu mai sare vopseaua de pe muchie asa usor. ar fi ok un schimbator pe cabluri si ambreiaj hidraulic, dar nu cred ca o sa le vedem la sandero. pai cica au inceput sa puna cam pe toate motorizarile loganului ambreiaj hidraulic (daca nu ma insel). Deci probabil si la sandero va fi la fel |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
chriss80 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 25 March 07 ![]() |
un minus mare de tot renault...la "noul" model se folosesc motoare vechi si chiar inutile,cel de 1,6 90cp! Daca a fost gandita ca masina de oras...puteau si ei sa introduca un motor de1,2/60cp sau ceva de genu...1,5dci/70cp si sa zicem ca versiuni de motorizare "tari" versiunile 1,6 v16/105cp si 1,5dci/85cp. in fine. Zic eu ca ar fi trebuit sa dea si un suflu nou motoarelor astea! bine ca e rotunda! ok...materiale la interior mai bune,atat e un plus.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003 / Rapsodie
- GL
|
|
aphophis |
![]()
|
si eu zic ca ar fi mers un motor mai mic, insa doar pt a duce pretul in jos, nu cred ca ar fi fost probleme ca are vreo 60 cp, mai ales daca ar fi luat de oameni ce se invart doar in oras. Insa un motor ca ala de 90 cp e bine ca il ofera, cu cat mai multe posibilitati cu atat mai bine, fiecare poate gasi ceva pe gustul sau.
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
mai devreme sau mai tarziu vor echipa sandero-ul cu motorizarea 1.2 16v si 1.6 16v
|
--------------------
/
/
/
|
|
ramses86 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 352 Joined: 11 January 08 ![]() |
confortul""" daca se poate numi asa...este similar cu al Loganului...finisajele ca,m tot pe acolo vor fii....deci inafara de design...nici o mare evolutie( stiu de la cineva care a fost implicat in testele prototipurilor)
|
--------------------
Dacia
1310 tx
1987
|
|
meskin |
![]()
|
![]() parazit Group: Members Posts: 21 Joined: 8 March 08 From: Constanta ![]() |
mie personal Sandero asta nu mi se pare ''senzation'' ... la design interior seamana cu prestige-ul ... la motorizare ... nimic diferit ,nimik in plus ... iar la exterior ... sincer nu-mi place ... se aduce cu clio si nu-mi place...dar de ce sa critic io masina asta ... vom trai si vom vedea
![]() |
--------------------
Dacia Logan
KissFm
1.5 dci 85 cp
|
|
CT-87-KRY |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 28 February 08 ![]() |
LOGANU E MISTO LA EXTERIOR SI NASPA LA INTERIOR ,IN SCHIMB LA SANDERO E INVERS .PAREREA MEA .CICA VA IESI INTERIOR DE SANDERO PENTRU LOGAN.ASA MAI MERGE.
|
--------------------
dacia
1307
2006
- CT-87-KRY
|
|
mark`` |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.826 Joined: 12 February 06 From: Tg.Mures ![]() |
Daca suntem la sectiunea Sandero vs Logan, am sa va relatez ceva. Eu am o Solenza si spre rusinea mea nu am apucat sa conduc un Logan pana zilele trecute. Pana atunci tot aspiram la un viitor Logan, ei bine am condus Loganul unchiului meu care nu are decat 7000 km si inca in garantie deci in stare foarte buna. Chiar nu stiu cum sa ma exprim dar e extraordinar de SLOW. Nu trage deloc, nu are demaraj, asta comparand cu Solenza pe care o conduc zilnic. Pai parca am ferarri pe langa Logan. Poate exagerez dar asa e, si e nou, nu pot sa zic ca-i uzat. Daca asa o sa fie si cu Sandero, ma abtin...
|
--------------------
Dacia
Spring
2023
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
ai luat in calcul etajarea diferita a cutiei, si rotile de 15 in loc de 13, de exemplu? in mare asa e cum zici tu, Loganul e mai lenes, in special ala de 1,4, dar nu e chiar masina de curse, asa e facut sa fie, d'aia se face test drive inainte sa iei o masina, sau macar conduci a unui prieten, nu te obliga nimeni sa o iei daca nu iti place.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Astea sunt detalii nesemnificative in comparatie cu demarajul Solenzei, alias Ferarri din Carpati
![]() This post has been edited by vijelie: 9 Mar 2008, 19:27 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
BAB |
![]()
|
![]() GUERRIER MARIN DE VAILLANT Group: Members Posts: 383 Joined: 13 June 05 From: CONSTANTA ![]() |
QUOTE(skyspot @ 8 Mar 2008, 00:01) ................ ar fi ok un schimbator pe cabluri si ambreiaj hidraulic, dar nu cred ca o sa le vedem la sandero. ![]() ![]() ![]() de ce iti trebuie ambreiaj hidraulic, simpaticule? si actionarre cu cabluri la cutie? ca asa cum sunt, se actioneaza foarte usor? <span class='edit'>9 Mar 2008, 21:40:</span> QUOTE(chriss80 @ 8 Mar 2008, 17:44) un minus mare de tot renault...la "noul" model se folosesc motoare vechi si chiar inutile,cel de 1,6 90cp! Daca a fost gandita ca masina de oras...puteau si ei sa introduca un motor de1,2/60cp sau ceva de genu...1,5dci/70cp si sa zicem ca versiuni de motorizare "tari" versiunile 1,6 v16/105cp si 1,5dci/85cp. in fine. Zic eu ca ar fi trebuit sa dea si un suflu nou motoarelor astea! bine ca e rotunda! ok...materiale la interior mai bune,atat e un plus. Imi pare deosebit de rau, dar 1,6/90CP este cel mai nimerit motor pe benzina... dintre cele disponibile. De ce? Pentru ca 1,4 e anemic, iar 1,6 16v (de la Prestige), nu e fiabil si e scump, drept pentru care, pe RN nu se mai monteaza.... iar Sandero, NU a fost "gandita" ca masina de oras. This post has been edited by BAB: 9 Mar 2008, 21:41 |
--------------------
Dacia
Logan
1,6MPI Laureate
- CT 06 BAB "NOSCE TE IPSUM"
"Avoir une passion dans la vie, c’est un moteur fondamental pour vivre." |
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Foarte corect.Sandero nu a fost gandita ca masina de oras.Are aceleasi dimensiuni cu Logan-ul,mai putin lungimea.Este o alta versiune de caroserie,nu o versiune de oras.Ca nu prea seamana cu Tico,Matiz,107,C1...etc.Mie mi se pare o masina destul de reusita,sub rezerva aflarii pretului.Si intr-adevar,motorul de 1,6l 8v este cel mai "nimerit"(ca sa il citez pe BAB
![]() |
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 20:16 |