sabotii raman blocati!, se incinge roata pericol!!!
![]() ![]() ![]() |
sabotii raman blocati!, se incinge roata pericol!!!
garfield83 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 27 November 04 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1410 break
|
|||
adumitrachy |
![]()
|
![]() Membru autohton Group: Members Posts: 915 Joined: 27 January 04 From: Iasi ![]() |
Pistoanele mai mult ca sigur.Si mie mi se blocau rotile de pe spate si am blocat pistoanele
|
--------------------
Dacia 1310 L
Audi B4 quatro
1998 / 1991
- IS 04/84 DLA
|
|
bicosu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 111 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Mai mult ca sigur raman pistoanele blocate, da-le jos si curata-le, eu asa am facut si merge bine acum.
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 2007
- B-*******
|
|
notchman |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 127 Joined: 10 November 03 From: calarasi ![]() |
Una din cauze este mizeria acumulata in pistonase , se curata si gata .
Daca nici asa nu se rezolva problema , curata si repartitorul . Daca nici asa nu vrea , schimba racordurile (fortunele), io am curatat si pistonase si repartitor si degeaba ..pana nu am schimbat un racord nu a vrut sa'si faca treaba cum trebe (innebunisem de draci, dar este o explicatie logica , racordurile imbatranesc prematur si din cauza lichidului de frana prost , si bucatele de caocioc , se desprind si se comporta ca o supapa.....) |
--------------------
Lada
lada 1200 combi
- CL-O1-NGJ
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
eu am alta parere. E posibil sa fie repartitorul stricat, astfel incat sa se blocheze si sa ramana presiune pe circuitul din spate.
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
OCEBE |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.324 Joined: 30 January 04 From: galati ![]() |
Stan Patitu' zice ca trebuie verificati si cilindrii de frana!!
|
--------------------
dacia
1300 Am avut o DACIA 1300
|
|
Dyda |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 677 Joined: 30 April 04 ![]() |
Nu spusesi daca s-a demontat tamburul si s-a facut vre verificare
La ce s-a spus pina acum mai trebuie verificat arcul readurece saboti si arcul conic mentinere sabot - cel ce se prinde in platou O posibila deformare a pistonului secundar si sa nu mai revina - am intilnit 3 asemenea situatii unde din cauza proastei calitati a materialului pistonul se deforma |
-------------------- Kox
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 17:25 |