Benzina - ceea de fiecare zi, sau ce ne mai bagam in rezervo
![]() ![]() ![]() |
Benzina - ceea de fiecare zi, sau ce ne mai bagam in rezervo
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
Walkirye |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 110 Joined: 20 September 02 From: Deutschland ![]() |
La benzina de 98? Eu din asta pun de la OMV Coposu (pompa 5).
|
--------------------
Opel
Astra
- ...
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
NU NU NU NU !!! La d-aia cu plumb, puturoasa!
Oricum , e demn de apreciat faptul ca pui benzina de la aceeasi pompa! Daca e in revizie sau defecta, ce faci ? Stai acolo pina se remediaza ??? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Walkirye |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 110 Joined: 20 September 02 From: Deutschland ![]() |
Razi, dar sapt. trecuta era unu' care nu a avut bani sa plateasca si ca urmare nu mai putea nimeni sa foloseasca pompa (e legata de casa de marcat cumva), ala trasese masina in parcare si se argumenta cu aia de la casa timp in care afara era unul scandalizat ca nu putea sa alimenteze (nu stia ca ala nu a platit si tot incerca sa bage benzina sau sa "reseteze" consumatia celui de dinainte)...in spatele astuia coada, deci nu putea sa mearga prea usor la alta pompa....a fost circ atunci...si am alimentat de la pompa 1 in cazul asta
![]() |
--------------------
Opel
Astra
- ...
|
|
Bobo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 756 Joined: 24 October 02 From: Bucuresti ![]() |
adevarul e ca pompa 5 e mai sexi...mi s-a parut si mie dar n-am vrut sa va zic...
sper sa nu se prinda si altii ca te pomenesti ca maresc pretul la pompa 5; (ia uite ca se leaga, pompa 5 - sectorul 5 (carcotashii)... ) |
-------------------- |
|
Marty |
![]()
|
Pompa 5 din sectorul 5.... care este !
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Bobo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 756 Joined: 24 October 02 From: Bucuresti ![]() |
CARE ESTE!!!!!.. asa e am uitat ce era mai important.....CARE ESTEEEE, BEEEY...
|
-------------------- |
|
Mihai007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 13 February 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Si eu schimb filtrele din 10 in 10k, .... filtru pentru benzina marca Bosch (piesa de origine Dacia) = 450.000 lei (fara TVA si fara manopera) la service ? :shock: |
--------------------
Dacia SuperNova
Rapsodie
|
|
BBC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 384 Joined: 24 May 02 From: Brasov ![]() |
Eu stiam ca filtrele Bosch sunt pentru berlina.
|
--------------------
VW
4 roti / 5 usi
-
|
|
dragOn |
![]()
|
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
CAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT??????????????????????
|
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
- B xx UEX Never drive faster then your angel can fly !!!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 17:36 |