Piese - dezmembrari
![]() ![]() ![]() |
Piese - dezmembrari
Andrii |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 12 November 04 ![]() |
|
||
--------------------
Fiat
Albea
2006 - 1.4 Fire
- B-01-ANDRII
|
|||
shaq_rose |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 143 Joined: 16 March 04 From: Bucuresti - Drumul Taberei ![]() |
remat gasesti la iesire din chitila spre targoviste, cum cobori de pe podul mare (cel in curba) e pe stanga. Mai gasesti piese din dezmembrari la intersectie cum se vine dinspre dristor sa faci stg spre targ vitan (cand dai in cheiul dambovitei), sau dupa targul vitan pe cheiul dambovitei (pe partea dreapta in prelungirea targului), sau la popesti-leordeni la intrare pe dreapta.
|
--------------------
DACIA
1300
- B-12-CVD Nobody is perfect, I'm Nobody !
|
|
padual |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 295 Joined: 29 November 04 From: MANGALIA ![]() |
Stiti cumva prin constanta vre-un centru de dezmembrari??? La un asemena centru se gasesc si tablarii,sau numai componente mecanice??? As fi vrut o usa si un parbriz de berlina de la un asemenea centru da sunt din jud CT!Daca stiti ceva???
|
--------------------
Daewoo | Ford
MATIZ 0.8l - 49cp | Focus 1.8l - 115cp
2006 E | 1999
- CT-89-PAD|TX-6273-TX Doamne ajuta!
|
|
Marius Adrian |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 74 Joined: 21 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Piese din dezmembrarea daciei mele am si yo daca vrei. Este model 1300 cu mici imbunatatiri de 1310. Iti dau tot ce vrei inafara de motor ca e calat (a ramas fara ulei) 0724150745-Marius.
|
--------------------
Dacia 1300 Traieste clipa!
|
|
dralex |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 1 March 05 ![]() |
QUOTE(shaq_rose @ 11 Dec 2004, 14:30) remat gasesti la iesire din chitila spre targoviste, cum cobori de pe podul mare (cel in curba) e pe stanga. Mai gasesti piese din dezmembrari la intersectie cum se vine dinspre dristor sa faci stg spre targ vitan (cand dai in cheiul dambovitei), sau dupa targul vitan pe cheiul dambovitei (pe partea dreapta in prelungirea targului), sau la popesti-leordeni la intrare pe dreapta. Alte locuri mai stiti in Bucuresti? Nu neaparat cu Dacii. Ma intereseaza un motoras de relanti pt o Nova pe injectie si am inteles ca se potrivesc si de la unele Opel-uri mai vechi. |
--------------------
Dacia
Nova GTi
- B 00 XXX
|
|
B30KDT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 491 Joined: 10 May 05 From: bucuresti ![]() |
dezmembrari
![]() -la iesirea din bucuresti pe dn1- in buftea e un centru de dezmembrari in care am vazut ca erau multe usi de dacie,de acolo mi-am luat eu torpedou cu 50 000 ![]() |
--------------------
DACIA
DACIA
2012
|
|
Andrii |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 12 November 04 ![]() |
Ma intereseaza si pe mine blocul de lumini de la o Dacia 1310 din '90, este modelul ala care are maneta cu claxonul si luminile separat de semnalizator!
|
--------------------
Fiat
Albea
2006 - 1.4 Fire
- B-01-ANDRII
|
|
Nae |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 12 July 05 ![]() |
QUOTE(B30KDT @ 11 May 2005, 01:24) dezmembrari ![]() -la iesirea din bucuresti pe dn1- in buftea e un centru de dezmembrari in care am vazut ca erau multe usi de dacie,de acolo mi-am luat eu torpedou cu 50 000 ![]() unde zici tu in buftea ? imi trebuie 2 bobine de dacia pt o moto ![]() |
--------------------
URAL
8.103-10
- b-90-duj
|
|
B30KDT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 491 Joined: 10 May 05 From: bucuresti ![]() |
hmm cam greu sa-ti explic dar am sa incerc
pai ajungi in buftea si intrebi de disco "calu balan" cand ai ajuns acolo intrebi de dezmembrari la Florin e la o strada de disco |
--------------------
DACIA
DACIA
2012
|
|
Taxon |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 18 March 04 From: galati/ploiesti ![]() |
hop si eu:
dar dezmembrari ingalati pe unde ar fi? nu imi ziceti de talcioc, prefer sa merg la om acasa (atelier, ma rog) |
--------------------
dacia
1300
1982
- ph-06-vgj ford fusion 2004 - gl-75-chr
|
|
costin11 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 21 June 05 ![]() |
Stiu si eu cateva locuri in zona Berceni:
- REMAT Berceni,dar de cateva zile nu se mai vand piese, ca s-a schimbat patronul. Asa ca inainte sa va duceti, mai bine sunati ( 334.53.89 ). - langa IMGB , cum vii din Bucuresti spre Berceni, dupa IMGB pe dreapta - cum iesi din Bucuresti pe Oltenitei sunt 2: unul pe dreapta in Popesti -Leordeni, si mi s-au parut cam scumpi, si unul tot pe dreapta, dar mai mergi, treci de linia de tren si de centura, si cum ai trecut, mai mergi tot inainte 300 m si pe dreapta. |
--------------------
Dacia Break
1310 TL
- PH-10-CDD
|
|
padual |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 295 Joined: 29 November 04 From: MANGALIA ![]() |
chiar nu stie nimeni de asa ceva in jud CT?
Stiu ca ar fi ceva in techirghiol dar nu stiu daca vinde ceea ce dezmembreaza,sau cat de scumpe sunt... |
--------------------
Daewoo | Ford
MATIZ 0.8l - 49cp | Focus 1.8l - 115cp
2006 E | 1999
- CT-89-PAD|TX-6273-TX Doamne ajuta!
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
intre Eforie Nord si Techirghiol e un cimitir de masini, dar nu stiu daca au si de Dacii...oricum e mare
|
--------------------
-
-
-
|
|
Hormonelul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 611 Joined: 22 March 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(costin11 @ 14 Jul 2005, 09:51) Stiu si eu cateva locuri in zona Berceni: - REMAT Berceni,dar de cateva zile nu se mai vand piese, ca s-a schimbat patronul. Asa ca inainte sa va duceti, mai bine sunati ( 334.53.89 ). - langa IMGB , cum vii din Bucuresti spre Berceni, dupa IMGB pe dreapta - cum iesi din Bucuresti pe Oltenitei sunt 2: unul pe dreapta in Popesti -Leordeni, si mi s-au parut cam scumpi, si unul tot pe dreapta, dar mai mergi, treci de linia de tren si de centura, si cum ai trecut, mai mergi tot inainte 300 m si pe dreapta. "cum iesi din Bucuresti pe Oltenitei sunt 2: " stie cineva ce masini au si bineinteles cate dacii ?? ![]() Despre " langa IMGB , cum vii din Bucuresti spre Berceni, dupa IMGB pe dreapta" pot sa va spun ca au vreo 20 de masini, preturi mari, vreo 7 Dacii de pe care nu mai e nimic de luat in afara de usi. |
--------------------
Dacia
1300, 1100
1972, 1968 Uleiul nu curge de la masina...isi marcheaza teritoriul ! |
|
B30KDT |
![]()
|
am si eu nevoie pt un break din 97 de toba mica si finala si nu stu ce sa fac,se merita sa le iau de noi sau de undeva de la un remat sau un centru de dezmembrari?peste o luna vand masina.
|
--------------------
DACIA
DACIA
2012
|
|
costin11 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 21 June 05 ![]() |
Ziceam la iesirea din bucuresti din Sos. Oltenitei sunt 2: cel din Popesti-Leordeni are cateva daci si multe straine, iar cel de dupa linia de centura are mai multe dacii, destul de echipate, si au si straine (VW, Ford, etc).
|
--------------------
Dacia Break
1310 TL
- PH-10-CDD
|
|
Also |
![]()
|
Membru incepator Group: Banned Posts: 2 Joined: 7 August 05 ![]() |
Voi ati auzit de www.dezmembrari.ro ?
Trimite o solicitare care ajunge la toate firmele de dezmembrari auto din tara. Firma care are piesa te contacteaza.Daca nu ai noroc, abea atunci poti bate campii pe la firmele cunoscute. Bafta Also |
--------------------
Dacia
1310
- B19XWI
|
|
leutzul |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 7 September 05 ![]() |
de unde sa iau un alternator bun si ieftin,din bucuresti, ca al meu e facut varza, a functionat fara carbuni si a facut varza "camasa"+rotor"
|
--------------------
dacia
1310
- ph-77-PSG
|
|
leutzul |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 7 September 05 ![]() |
sau macar daca se poate sa-mi spuneti cam care e pretul pt. un alternator second-hand
|
--------------------
dacia
1310
- ph-77-PSG
|
|
Bujye |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 27 June 06 From: Voluntari ![]() |
|
--------------------
LOGAN
LAUREATE 1.4MPI
2006
|
|
skypy_no1 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 12 July 06 ![]() |
am si eu o dacia 1310 an 1994 si as dori si eu jenti pentru ea,sau sa imi spuneti si mie ce bord se potriveste la dacie in afara de cel de bmw ursulet,si daca aveti cumva din intamplare volan sport care sa se potriveasca la dacie
![]() |
--------------------
dacia
1310
1994 berlina
|
|
Shosetu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 139 Joined: 24 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Salutare ....
La Remat Sud nu mai vinde piese o luna de zile. De unde pot cumpara aripi/usi de preferat rosi!!?? This post has been edited by Shosetu: 15 Jul 2006, 01:45 |
--------------------
Harb
Berlina
86
- ADA
|
|
bebeto21 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 11 July 06 ![]() |
Fratilor , dar stie cineva unde este rematul ala care era prezentat intr-un reportaj la stirile Protv in cadrul programului Rabla! Am vazut ca era o coada kilometrica si ducea lumea masini si model 95 , 96 care sigur aveau cutii in5 pe ele cat si borduri cn !Daca stie cineva ceva despre acel remat sa posteze aici , adresa si cat si ce stie despre el !(Pecizez k era din bucuresti )
|
--------------------
Dacia
1310 TX
1987
- B 21 xxx
|
|
Shosetu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 139 Joined: 24 March 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Harb
Berlina
86
- ADA
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
bebeto21 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 11 July 06 ![]() |
Ai dreptate ,scuze , dar oricum cred ca se gasesc piese pe alese acum la ei ,aveti idee ce preturi au ,de exemplu o cutie in 5 sau un bord de dacie din 93- 94, vand piese sau nu , ziceti si voi adresa si niste puncte de reper !
Nu mai scrie cu mircisme ! |
--------------------
Dacia
1310 TX
1987
- B 21 xxx
|
|
KidTx |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 135 Joined: 19 July 06 From: Buc ![]() |
sau daca cunoasteti si voi pe cineva care duce la Remat dacie care are cutie in 5 trepte
pati si voi un post va rog |
--------------------
Dacia
1310
1995
- B 05 MKM Repar obiecte pierdute
|
|
theutz |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 23 July 06 ![]() |
Ma intereseaza si pe mine un portbagaj de fapt...capota portbagaj de dacia 1310, berlina (d-ala cu eleron din tabla);al meu e luat de rugini rau, gaurit la interior(a tinut chederul apa si d-aia....banuiesc ).Nu conteaza culoarea ca oricum il vopsesc, dar sa fie mai bune decat al meu
![]() Sau daca nu....dezmembrari dacie (dar sa fie actuale ca am citit mai sus ....postari din 2005 ![]() merci |
--------------------
Fiat
Stilo Coupe
2002 Senzatie majora...cu 40 la ora !
|
|
yo9hnf |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 3 May 09 From: Ploiesti, Bucuresti ![]() |
Stiu ca subiectul este vechi...
Am fautat pe forum unde pot gasi dezmembrari de Dacia (1310) si am gasit numeroase subiecte, care de care mai vechi. --Am fost la centrul de colectare de langa IMGB (dreapta dupa IMGB venind dinspre "centru") si cei de acolo nu (mai) vand nimic; --La REMAT Berceni (de la IMGB spre centura, de la intersectia cu centura - dreapta...inca 300m pe stanga) - acestia vand multe repere la preturi mai mult sau mai mici (au si lista cu piesele pe site), dar se intra numai cate 3 "musterii" de-o data si se asteapta cu orele; --La intersectia Mihai Bravu cu Splaiul Dambovitei mai este un singur centru de dezmembrari chiar in intersectie) si nu aveau nicio piesa de Dacia. Urmeaza sa ma duc in Militari... Alte centre de dezmembrari/reciclare mai stiti in Bucuresti ? PS : Eu caut un electroventilator; la Remat Berceni este 15lei |
--------------------
Dacia
1310
1995
|
|
operator |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 13 April 11 ![]() |
Incearca la si Remat Chitila, am trecut pe acolo inainte de Paste si aveau ceva masini.
|
--------------------
DACIA
1300
1974 / Standard
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 11:52 |