full option
![]() ![]() ![]() |
full option
Romario |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 7 March 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2007/laureate plus
- xx-xx-xxx
|
|||
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
oglinzi electrice cu suprafață mărită în culoarea caroseriei
baghete laterale în culoarea caroseriei bare de protecție vopsite integral în culoarea caroseriei schimbător de viteze cu finisaj din piele volan cu finisaj din piele decor interior specific: o nouă tapițerie, un nou design al consolei centrale, prag și uși specifice, mânere interioare de deschidere a ușilor satinate radio CD MP3 cu panou detașabil stripping stalp central contur aeratoare cu aspect aluminiu Si motor de 105Cp. This post has been edited by AR-18-MOS: 8 Mar 2008, 18:09 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
meskin |
![]()
|
![]() parazit Group: Members Posts: 21 Joined: 8 March 08 From: Constanta ![]() |
ai uitat senzori de parcare si kit recul anti radar
![]() |
--------------------
Dacia Logan
KissFm
1.5 dci 85 cp
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Aia nu sunt doar pe seria limitate Logan Easy? Eu asa stiu ...
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
meskin |
![]()
|
![]() parazit Group: Members Posts: 21 Joined: 8 March 08 From: Constanta ![]() |
mda ai dreptate ... io i-am zis asa un full mai complet ... cam cu tot ce se poate baga pe logan
![]() |
--------------------
Dacia Logan
KissFm
1.5 dci 85 cp
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
Pai se poate pune mult mai multe pe Logan ... Cauta pe forum sa vezi cate imbunatatiri poti sa-i faci.
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
meskin |
![]()
|
sunt convins ... dar nici prea multe ca dupaia trebuie sa-i schimbam sigla de DACIA
![]() |
--------------------
Dacia Logan
KissFm
1.5 dci 85 cp
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
cred ca intrebarea a capatat raspuns... oricum, recomand celor care au chef de comparatii sa citeasca site-ul dacia.ro inainte de a deschide un subiect aici...
|
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 17:31 |