Vopsea solenza
![]() ![]() ![]() |
Vopsea solenza
![]()
|
|||
Group: Posts: 0 Joined: -- Warn: (0%) ![]() ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
nick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 9 April 03 From: Bucuresti ![]() |
Am vazut o solenza vopsita super: galben spre verde. Era o masina reclama pentru Love-Plus. Arata bestial! Credeti ca se poate comanda culoarea aceea?
|
-------------------- |
|
![]()
|
|
|
-------------------- |
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
fuga repe de la garantie ca e din vopsea sau din tabla. nu e de bine.(asa se vede din poze)
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
ATENTIE !
nu te speria , dar FUGI CA E NASPA RAU DE TOT !!! pete ca alea nu am mai vazut in viata mea , e de parca in vopsea eu pus ulei , tare urat din partea lor propun sa ii ![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
![]()
|
|
Asa ma gandeam si eu, dar mi-e groaza numai cand ma gandesc ca tre' sa ma duc sa ma tiganesc la dealer.
AlexV, cred ca este momentul sa diversificati categoriile la sectiunea Dacia Solenza. Incep sa apara problemele..., din pacate. |
-------------------- |
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Ai tinut cumva masina sub ceva castani?
|
--------------------
Lexus
ES300H
2020
|
|
![]()
|
|
N-am tinut-o.
|
-------------------- |
|
MoneyTalks |
![]()
|
Petele alea seamana cu ce se scurge din florile de castan, de asta te-am intrebat. Lichidul ala intra in vopsea si nu il mai poti da in veci jos. E mai rau ca smoala topita. Eu am patit-o...
![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
2020
|
|
mariancd |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 491 Joined: 30 April 03 ![]() |
nu ai sezizat nimic pe capota inainte sa o speli? gainat de pasare sau alte depuneri?
|
--------------------
Renault
Megane
2007 Sedan Lux Privilege - 1.5 dci 85 CP
- PH 02 MCD
|
|
guvernul |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 155 Joined: 30 April 03 ![]() |
Dar ce are a face gainatul? Ca doar nu o fi vreo gaina care a mancat acid sau smoala.
![]() |
-------------------- |
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
mnu, insa gainatul contine fosfati la greu.
ca si vopseaua, de altfel. si fosfat + fosfat = pete. din alea de nu le mai scoti in veci. dar petele pe care le ai tu pe masina nu prea imi par a fi cauzate de ceva exterior. seamana mai degraba cu o tabla prost decapata, peste care s-a dat cu vopsea. ceea ce inseamna, mai simplu spus, ca in doua-trei luni te poti astepta sa-ti si crape vopseaua acolo. eu zic sa te duci la dealer, si sa faci scandal. |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
catalinu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 14 April 03 From: bucharest ![]() |
Cred ca inca mai sunt probleme legate de caroserie caci la a mea exista rugina sub cheder la luneta spate.E drept putina dar cu siguranta va lua amploare dupa prima iarna.
Iar in ceea ce priveste petele si eu am descoperit un fel de pata sau mai bine zis o zona imperfecta rezultata la vopsire, usor gazata (de fapt cu niste gaurici in vopsea), pe aripa dreapta fata. |
-------------------- |
|
MoneyTalks |
![]()
|
Mergeti la dealer in cazul asta. Cit e garantia la vopsea?
|
--------------------
Lexus
ES300H
2020
|
|
![]()
|
|
Am sunat azi la Vocea Clientului, unde am dat de o doamna foarte draguta care mi-a notat problema. Asta se intampla de dimineata.
Pe la 3 m-a sunat alta doamna draguta care m-a programat la dealerul din Constanta. Am facut si conferinta cu ea si reprezentantul de la dealer, ca de, asa-i cu tehnica asta ... Asa ca am fost si la dealer care foarte politicos mi-a explicat ca este o mica problema, da' nu-i stie cauza (poate ceva impuritati la vopsire, poate o decapare proasta, poate a cazut ceva lichid de frana pe ea....), insa incearca cu un pic de pasta abraziva (asa i-au recomandat de la fabrica, cica). Dupa ce a frecat vreo 20 de min. si a acoperit bine petele, a zis ca s-a rezolvat pentru moment, da' sa vedem cum evolueaza. Asa ca am rezolvat problema de ochii soacrei, in dulcele stil romanesc.... Rusine aburicilor de la Pitesti, care incearca sa NU faca masini. Nu se poate sa nu avem noi scuza pentru orice problema care apare. Fratilor NU MAI LUATI PLASA CU MIZERII ROMANESTI. Cea mai buna forma de protest (asta apropo de scrisoarea de protest pe care vroia sa o faca cineva aici pe forum) ar fi sa nu le mai cumparam jegurile pe care le comercializeaza. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-------------------- |
|
daciaclub-cj666 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 20 May 03 From: Cluj ![]() |
Mie mi-a sarit vopseaua la usa din spate. Cred ca singura, dupa ce am spalat masina
![]() |
-------------------- |
|
cats |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 101 Joined: 22 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Stie cineva cum se poate face o deceruire a masinii?
Dealerul Meridian cred ca a spalat-o numai. Am constatat ceara pe toata suprafata masinii. Stiam ca la masinile straine in momentul in care o cumperi ti-o deceruiesc ei. La Dacia nu au deceruit-o aproape deloc. Ma scarbeste gandul ca trebuie sa ma duc sa ma cert cu ei. Dupa ce am spalat masina se vede pe suprafata ei puncte unde nu a putut fi indepartata ceara. Aveti idee despre deceruire? Se indeparteaza in timp, dupa cateva spalari? |
-------------------- |
|
aviasol |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.000 Joined: 3 April 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Stie cineva cum se poate face o deceruire a masinii?
Dealerul Meridian cred ca a spalat-o numai. Am constatat ceara pe toata suprafata masinii. Stiam ca la masinile straine in momentul in care o cumperi ti-o deceruiesc ei. La Dacia nu au deceruit-o aproape deloc. Ma scarbeste gandul ca trebuie sa ma duc sa ma cert cu ei. Dupa ce am spalat masina se vede pe suprafata ei puncte unde nu a putut fi indepartata ceara. Aveti idee despre deceruire? Se indeparteaza in timp, dupa cateva spalari? ce intzelegi tu prin ceara? zeama aia galbena care curge de prin masina ? io am curatat-o cu grija dar tot mai dau de ea pe alocuri! si in plus se mai vaz inca urme de pasta alba de la vopsire/polishare astea se duc incet incet pt ca nu prea am timp sa o BIBILESC! |
--------------------
VW
GOLF V 1.9 TDI
2006
- WTX galeria mea: galerie\user galleries\aviasol.
Acesta nu este un link functional ! |
|
cats |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 101 Joined: 22 March 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE ce intzelegi tu prin ceara? zeama aia galbena care curge de prin masina ? io am curatat-o cu grija dar tot mai dau de ea pe alocuri! si in plus se mai vaz inca urme de pasta alba de la vopsire/polishare astea se duc incet incet pt ca nu prea am timp sa o BIBILESC! Cred ca este ceara... Pe suprafata masinii exista un strat de ceara subtire (un fel de pasta de polish neintinsa bine). Aceeasi ceara era si pe geamuri in mom in care a ajuns masina la ei (am vazut-o in dimineata respectiva). De pe luneta am indepartat-o eu cu o carpa dar am frecat la ea de m-am plictisit. Mi-a zis "un nene de la spalatorie" ca exista solutii in comert de degresare a vopselei dar nu vreau sa incerc eu asa ceva. Mi se pare destul de periculos pentru o vopsea noua, pe deasupra si metalizata. |
-------------------- |
|
catalinu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 14 April 03 From: bucharest ![]() |
QUOTE QUOTE ce intzelegi tu prin ceara? zeama aia galbena care curge de prin masina ? io am curatat-o cu grija dar tot mai dau de ea pe alocuri! si in plus se mai vaz inca urme de pasta alba de la vopsire/polishare astea se duc incet incet pt ca nu prea am timp sa o BIBILESC! Cred ca este ceara... Pe suprafata masinii exista un strat de ceara subtire (un fel de pasta de polish neintinsa bine). Aceeasi ceara era si pe geamuri in mom in care a ajuns masina la ei (am vazut-o in dimineata respectiva). De pe luneta am indepartat-o eu cu o carpa dar am frecat la ea de m-am plictisit. Mi-a zis "un nene de la spalatorie" ca exista solutii in comert de degresare a vopselei dar nu vreau sa incerc eu asa ceva. Mi se pare destul de periculos pentru o vopsea noua, pe deasupra si metalizata. Pt. deceruire iti recomand spalatoria de pe Blvd.Timisoara, dupa intersectia cu pasajul Lujerului la 100 m pe dreapta.E galbena si nu ai cum s-o ratezi.... Daca nu ma insel scrie REPSOL pe ea... Baietii sunt adevarati si nu sunt scumpi deloc....O deceruire te scoate la vreo 200.000. |
-------------------- |
|
cats |
![]()
|
QUOTE Pt. deceruire iti recomand spalatoria de pe Blvd.Timisoara, dupa intersectia cu pasajul Lujerului la 100 m pe dreapta.E galbena si nu ai cum s-o ratezi....
Daca nu ma insel scrie REPSOL pe ea... Baietii sunt adevarati si nu sunt scumpi deloc....O deceruire te scoate la vreo 200.000. Merci frumos! Am sa trec maine seara pe acolo sa incerc sa o deceruisec. Ai idee ca dureza ca timp? Daca nu dureaza mult m-as duce si dimineata, inainte de serviciu. |
-------------------- |
|
catalinu |
![]()
|
Iti o ora sa zicem...
Cel mai bine e dimineata ca nu e coada.... Success... |
-------------------- |
|
Bobo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 756 Joined: 24 October 02 From: Bucuresti ![]() |
intrebare: la ce foloseste sa o deceruiesti?
|
-------------------- |
|
cats |
![]()
|
QUOTE intrebare: la ce foloseste sa o deceruiesti? Este un strat de ceara care se duce. Baiul este ca pana se duce definitiv, vopseaua arata destul de naspa. Acum nu stiu sa-ti zic daca are vreo implicatie negativa daca o lasi cu ceara pe ea, dar nu cred... |
-------------------- |
|
Bobo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 756 Joined: 24 October 02 From: Bucuresti ![]() |
faptul ca e ceruita nu implica o miniprotectie ca sa zic asa?
|
-------------------- |
|
Bobo |
![]()
|
de ex. contra gainatzurilor, a frunzelor cazute...
|
-------------------- |
|
cats |
![]()
|
QUOTE faptul ca e ceruita nu implica o miniprotectie ca sa zic asa? cat sta la ei asa este. Ai vazut ca o masina din showroom arata cu totul altfel decat una pregatita pt vanzare. |
-------------------- |
|
Bobo |
![]()
|
da am vazut... ma gandesc ca atat timp cat mai tine ceara aia, e cu atat mai bine...
|
-------------------- |
|
cats |
![]()
|
QUOTE da am vazut... ma gandesc ca atat timp cat mai tine ceara aia, e cu atat mai bine... Ai dreptate, dar.... dupa prima spalare cu jet puternic (apropos, mi-a intrat apa la greu pe la luneta si pe la usa dreapta fata) vopseaua arata destul de nasol: are pete foarte mici (1-2 mm diametru) pe toata suprafata iar daca este udata ceara apa se scurge pe ea, ramanand dare destul de evidente. |
-------------------- |
|
Bobo |
![]()
|
ti-a intrat apa la slz?
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 13:38 |