inchidere centralizatata
![]() ![]() ![]() |
inchidere centralizatata
mihnea2007 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 20 November 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Supernova
2002
|
|||
costinel_sandu |
![]()
|
Aliaj mecanic+sofer Group: Members Posts: 185 Joined: 25 March 04 From: Alexandria / Bucuresti ![]() |
Subiect discutat si paradiscutat.
Folositi cu incredere cautarea. Oricum ar fi bine de mentionat daca masina are alarma originala sau i-a fost montata una ulterior. Pentru a doua varianta cel mai simplu deconectezi firul alarmei care se leaga la +12V prin cheia de contact (sau montezi pe el un intrerupator si poti activa/dezactiva aceasta functie - inchiderea dupa punerea contactului - dupa dorinta) |
--------------------
dracia
DSN-ul lui tata:)
2001 Rapsodie
- TR-03-???
|
|
madkat |
![]()
|
![]() ™™™™™™™™™ Group: Members Posts: 2.351 Joined: 3 May 05 From: Bucuresti ![]() |
nu...
buba e unul din comutatoarele de la usi (probabil cel de la usa din stanga) si asta s-a rasdiscutat... |
--------------------
Alfa Romeo & VW
156 2.5 V6 & Bora TDI
1999 & 2001 Hoping for the best, and expecting the worst
|
|
mihnea2007 |
![]()
|
am incercat sa caut pe forum dar nu am gasit topicul unde s-a mai discutat despre asta ..dak mi-ati putea da un link ceva...
|
--------------------
Dacia
Supernova
2002
|
|
iulian.bisty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 382 Joined: 24 March 07 From: Braila ![]() |
desfa contactul de la usa sofer si reparal sau inlocuiestel
|
--------------------
Renault
Megane 3 2015
Kadjar 2017 zxcxzcz
|
|
mihnea2007 |
![]()
|
despre motorasul de inchidere zici?Din setarile alarmei nu se poate face?
|
--------------------
Dacia
Supernova
2002
|
|
costin_bad |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 188 Joined: 23 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu, este vorba despre intrerupatorul montat pe masina, intre balamalele usilor din fata, care sesizeaza deschiderea usii si aprinde si lampa de interior. In timp se uzeaza, nu mai face contact electric bun si nu mai este sesizata deschiderea usii, desi usa s-a deschis. Cel mai bine e sa inlocuiesti ambele intrerupatoare, si de pe stanga si de pe dreapta, nici nu costa mult si se schimba foarte usor. Asa am facut si eu. Inlocuirea intrerupatoarelor elimina starile false in care usa e deschisa dar UCH comanda incuierea.
Atentie, functia de inchidere automata nu se dezactiveaza in acest fel, pentru asta ar trebui sa mergi in service. This post has been edited by costin_bad: 18 Mar 2008, 08:50 |
--------------------
suzuki
sx4 glx
2009
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 21:09 |