Suport auto pentru telefonul mobil, sfaturi, pareri
![]() ![]() ![]() |
Suport auto pentru telefonul mobil, sfaturi, pareri
octav83 |
![]()
|
||
![]() Logan == my first car Group: Members Posts: 58 Joined: 1 July 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
Logan
2007 Prestige 1.6 16V
- B - ?? - ??? In fond ... masinile sunt d 2 feluri: LOGAN si alte masini ;)
|
|||
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Mi se pare o indee mult invechita ... si eu, nu mi-as pune asa ceva pe masina nici in ruptul capului.
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Stii cat de bine sta telefonul in suportul de scrumiera(sau de cutii cu racoritoare,depinde ce pui acolo..
![]() |
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
octav83 |
![]()
|
![]() Logan == my first car Group: Members Posts: 58 Joined: 1 July 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(PaulT @ 14 Mar 2008, 23:58) Stii cat de bine sta telefonul in suportul de scrumiera(sau de cutii cu racoritoare,depinde ce pui acolo.. ![]() Dar este si mai bine sa stea undeva mai la indemana, de unde pot raspunde doar apasand pe buton si apoi inca un buton pentru trecere pe speaker. Ma intereseaza pentru telefoane Nokia. Deci ma repet intr-un fel: credeti ca isi face banii cel original de la Nokia? |
--------------------
DACIA
Logan
2007 Prestige 1.6 16V
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
Eu am primit unul moka odata cu GPSu si a ramas montat. In functie de preferinte, eu folosesc urechelnita iar nevasta-mea foloseste suportul respectiv. E foarte incantata de el pentru acelasi motiv descris de tine: usurinta de a raspunde si situarea telefonului in campul vizual! Poti lua in calcul si o urechelnita ca la 100 gasesti ceva decent. Alegerea ta!
[attachmentid=1627438897] Se vede putin in partea de sus. Succese! ![]() |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
vadim_braia |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 255 Joined: 10 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Suport pahare sau masca de la ventilatie pentru pasagerii din spate .
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2007 1.5 DCI VAN & MCV LAUREATE Volvo 850 2500cmc , Rover 600 1800cmc 16 V , Toyota Previa 2.2D
|
|
chelloo83 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 96 Joined: 28 October 07 ![]() |
QUOTE(octav83 @ 15 Mar 2008, 08:08) Dar este si mai bine sa stea undeva mai la indemana, de unde pot raspunde doar apasand pe buton si apoi inca un buton pentru trecere pe speaker. Ma intereseaza pentru telefoane Nokia. Deci ma repet intr-un fel: credeti ca isi face banii cel original de la Nokia? PaulT bravo!!! eu fac la fel si sta telefonul super acolo parerea mea e ca nu merita sa cumperi un suport special,mie chiar mi se pare la indemana acolo la scrumiera ![]() |
--------------------
dacia
logan 1.5 DCI
2008 Jeep Autohton .
|
|
octav83 |
![]()
|
QUOTE(chelloo83 @ 15 Mar 2008, 10:48) PaulT bravo!!! eu fac la fel si sta telefonul super acolo parerea mea e ca nu merita sa cumperi un suport special,mie chiar mi se pare la indemana acolo la scrumiera ![]() Da mai sta super acolo, sunt perfect de acord cu voi dar ca sa si vorbesti.... cam greu de jos de acolo... 15 Mar 2008, 17:54: QUOTE(vadim_braia @ 15 Mar 2008, 10:33) Ce-ai vrut sa spui cu asta?? Suport pahare/sticle am vazut ieri intr-un Clio, era prins pe usa din dreapta chiar in locul pe unde iese geamul ... si tinea omu' acolo o sticla 0,5 L fara probleme. This post has been edited by octav83: 15 Mar 2008, 17:54 |
--------------------
DACIA
Logan
2007 Prestige 1.6 16V
|
|
vadim_braia |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 255 Joined: 10 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Ma refer la suportul pt pahare/scrumiera , de langa schimbatorul de viteze
![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
2007 1.5 DCI VAN & MCV LAUREATE Volvo 850 2500cmc , Rover 600 1800cmc 16 V , Toyota Previa 2.2D
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 17:00 |