Faceti cunostinta cu Cristi
![]() ![]() ![]() |
Faceti cunostinta cu Cristi
ageana |
![]() ![]()
|
||
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
|
||
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|||
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
astfel de oameni inca au demnitate, chiar daca sunt boschetari sau homeless.
micii intreprinzatori de pe daciaclub, care au nevoie de ceva mana de lucru cred ca l-ar putea ajuta. |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Eu ma minunez cand vad ca mai exista oameni care sa observe asa ceva.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
În data de 17.03 a expirat termenul de depunere de propuneri de proiecte pentru Adăposturi de zi și de noapte pentru copiii străzii. Cel mai bine este să te duci la Serviciul Public de Asistență Socilă din localitate sau Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului din județul tău și să le prezinți problema. Ei pot oferi consultanță și consiliere în vederea reintegrarii familiale și sociale ale copilului - respectiv consiliere în vederea găsirii unui loc de muncă.
Nu ai precizat vârsta. |
--------------------
.
.
.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu e copy-paste, acum dl ageana lucreaza la o editura care tipareste carti pt adormit copii trecuti binisor de 20 ani
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
ageana |
![]()
|
Nu e copy-paste, chiar aseara l-am cunoscut.
Am fost sa ii mai tin de urat unui prieten ce lucreaza la Politia Comunitara, si asa l-am cunoscut pe Cristi. Varsta lui este aprox. 23 ani. Vijelie... nu inteleg ce vrei sa spui. |
--------------------
Ideal
Pro Rider
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
OK, cand o sa cunosti o copila a strazii, tot asa la fro 23 ani, sa pui si poze.
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Da e trist, din pacate la cat de multi cersesc si imi fac scarba la cum se cearta intre ei, ca e locul unuia si nu al celuilalt, sunt imun la cersetori. E trist si cel mai trist este ca nimeni nu face nimic, adica societatea de doi bani in care traim in anul 2008, nu a facut si nu face nimic pentru amarati, ma refer la adevaratii amarati nu aia de vin cu Mercedes-ul la cersit si scot din portbagaj scaunul cu rotile.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.067 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
De ce trebuie sa fie copila a strazii ?
Pe de alta parte Cristi asta al tau nu poate prinde ceva "necalificat" in constructii... Ar castiga cel putin la fel de mult ca unii de pe aici... |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
ageana |
![]()
|
Cristi chiar nu cerseste. Cum am mai spus, cu greu l-am convins sa ia cei 5 lei de la mine.
Toata lumea din bazar il cunoaste, si stie ca e cuminte. E foarte mandru cand da cineva mana cu el, si sta cu el de vorba. argon: da, in Arges. This post has been edited by ageana: 19 Mar 2008, 13:02 |
--------------------
Ideal
Pro Rider
|
vijelie |
![]()
|
OK. Putem face ceva pentru el sau doar semnam ca am luat la cunostinta de noul tau amic ?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
ageana |
![]()
|
Nu stiu daca putem face ceva pt. el, voi stiti.
Ma gandeam sa strang ceva bani cu colegii de munca, dar... ce sa faca cu banii? Nici daca, sa zicem as strange 1.000 lei nu l-ar ajuta cu nimic. Tot pe strada ar dormi, tot nu ar avea casa, tot nu ar avea mai mult decat hainele de pe el. Sa zicem ca-i dau un sac de haine... unde le tine? Totusi o sa-i iau niste incaltari mai rezistente, si un trening. Cel mai bun ajutor pt. el ar fi sa-i gasesc un loc de munca unde sa-i ofere mancare si cazare. Am un prieten care are o pensiune la Fundata, o sa vorbesc cu el, poate are nevoie de un om pe-acolo (mai ales ca se ocupa si cu prelucrarea lemnului). |
--------------------
Ideal
Pro Rider
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Ar fi frumos sa il ajute cineva, cand ajuti pe cineva si chiar o faci din inima, parca tresare inima in tine. Cine stie cunoaste.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
psihoursu |
![]()
|
![]() posesor de Bugatti 1310 Group: Members Posts: 139 Joined: 15 August 07 ![]() |
Stiu si eu un om al strazi care este ca si cristi curat si nu trage aurolac sau alte tampeni. De vreo 2 ani de zile l-au luat niste colegi de ai mei sub tutela lor, l-au invatat o meserie si l-au dat la scoala
|
--------------------
dacia
1310/
1997
- B 04 MOC
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(axabrt @ 19 Mar 2008, 13:57) De ce trebuie sa fie copila a strazii ? Pe de alta parte Cristi asta al tau nu poate prinde ceva "necalificat" in constructii... Ar castiga cel putin la fel de mult ca unii de pe aici... Un salahor ( care strange molozul , cara materiale , etc ) castiga 1.500 lei pe luna .... ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
|
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Are CI sau ceva acte ?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
ageana |
![]()
|
Are o adeverinta de la Politie, nu are alte acte.
@AlexU7: da, e acelasi prieten de la Comunitara cu care am fost si in cimitir. |
--------------------
Ideal
Pro Rider
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Naspa ....
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Ma intreb cati asemenea lui Cristi exista in Romania?
|
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
- B 97 Z I P ] Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
E posibil sa fie singurul...
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4MPI Laureate Orice lucru provizoriu ramane definitiv.
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
un prim pas ar fi sa il ajutam sa capete o carte de identitate, asa ar fi mai usor sa se angajeze
![]() din cate vad e din Pitesti, l-as ajuta io cu o adresa, dar sunt din Navodari... |
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
sonycu |
![]() ![]()
|
![]() Alpinist de weekend !! Group: Members Posts: 612 Joined: 3 July 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ex Dacia
Solenza, Echiparea Scala,
An 2004 Nicht, woher ihr kommt, mache euch fu rderhin eure Ehre, sonders wohin ihr geht !
|
|
arno |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 17 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Incerc sa-l ajut eu
|
--------------------
logan
logan
2005
- b32...
|
|
cristyyy2003 |
![]()
|
![]() R.I.P. Marli Group: Members Posts: 736 Joined: 19 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca sunt foarte multe astfel de cazuri...
![]() Din pacate....asta-i tara in care traim (asistenta sociala 0). |
--------------------
Suzuki
SX4
2008
- B 67 TMK "Greierii" ma innebunesc!
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Chiar, unde? Ca ma angajez si eu acolo...
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 00:42 |