DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Tzeapa maree, COSMOTE&DACIA

Cozsmin
post 19 Mar 2008, 16:47
Post #1

MemBru Care Este

Group: Members
From: Bucuresti

Dacia: Nu va lasati pacaliti de concursurile-fantoma Logan!
Joi, 20.12.2007

Se pare ca moda inceputa de phishing-ul bancar incepe sa dea roade si in domeniul auto. Dacia semnaleaza faptul ca in ultima vreme mai multi indivizi pretind sume de bani care sa fie cheltuite pe cumpararea de cartele telefonice apartinand unor retele de telefonie mobila, in schimbul oferirii unui vehicul Dacia Logan. Indivizii suna la intamplare si se recomanda drept angajati ai Dacia.

Pentru a castiga increderea persoanelor cu care vorbesc, ei ofera informatii care par verosimile, de exemplu nume, prenume, adrese fictive, serii de legitimatii fictive etc. Acesti asa-zisi angajati ai Dacia pretind ca apelul lor este legat de un concurs organizat de Dacia. Ei pretind ca persoana cu care stau de vorba la telefon a castigat un vehicul Dacia Logan si ca masina va fi livrata la domiciliul persoanei respective in ziua urmatoare, cu conditia achizitionarii de cartele valorice apartinand unor retele de telefonie mobila cu valori osciland intre 100 si 200$. Sus-numitii solicita persoanelor trimiterea codului de reincarcare.

Intr-un comunicat trimis pe adresa redactiei Automarket.ro, Dacia doreste sa faca urmatoarele precizari :

1. Dacia nu a organizat si nici nu organizeaza concursuri de acest gen

2. Dacia va solicita inceperea urmaririi penale impotriva persoanelor vinovate de aceasta dezinformare frauduloasa, pentru savarsirea mai multor infractiuni prevazute de Codul Penal si pedepsite cu inchisoarea, precum inselaciune fata de persoanele apelate si de concurenta neloiala fata de Dacia, cu grave consecinte asupra imaginii de marca.

3. Dacia roaga cetatenii sa fie atenti si sa respinga aceste apeluri, chiar daca datele de identificare ale persoanei apelante (nume, date personale, numar de telefon) par credibile. De asemenea, Dacia are rugamintea fata de cei supusi acestor tentative de inselaciune sa obtina de la persoanele care le apeleaza toate informatiile posibile si sa informeze de urgenta Vocea Clientului Dacia (0248 500 000).

4. Dacia multumeste tuturor cetatenilor care au sesizat asupra acestor acte grave de frauda, comise in dauna Dacia si a interesului public.

si eu am primit urmatorul mesaj: sc.dacia.sa in urma sondajului facut de SC Automobile SA numarul dvs. de telefon a fost desemnat castigatorul unui Autoturism Dacia LOGAN

E tzeapa mareeeee .......(cred eu) ptr ca si aia de la cosmote sustinea aceias lucru ca in mesaj wink.gif wink.gif wink.gif wink.gif wink.gif wink.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif

--------------------
Dacia 1300 1970 - B019423
Ex:DACIA 1310 Berlinoasa :D
Ex:DACIA 1310 Break :D
Pr:Dacia 1307 Double Cab :)) INJECTIE
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
BZN
post 19 Mar 2008, 16:55
Post #2

Itan convins

From: Rucar / Bucuresti

E veche...

--------------------
Tico 0,796 6v, 1998 /Logan 1,598 16v, 2009 . - AGXXMAV / AGXXVAB
+
Cozsmin
post 19 Mar 2008, 17:18
Post #3

MemBru Care Este

From: Bucuresti

io azi am premet biggrin.gif

--------------------
Dacia 1300 1970 - B019423
Ex:DACIA 1310 Berlinoasa :D
Ex:DACIA 1310 Break :D
Pr:Dacia 1307 Double Cab :)) INJECTIE
+
bogdan_90
post 19 Mar 2008, 17:34
Post #4

baiatu' cu apa

am primit si eu dar nu in legatura cu dacia pur si simplu sa cumpar mai multe cartele telefonice si sa trimit codul la nush ce numere. hai sa nu fim rautaciosi dar e si asta o afacere. stai pe fotoliu si dai niste telefoane .

--------------------
ford focus 2007 - xxx
plm ,cuvantul suprem ce rezolva cea mai complicata problema.
+
AR-18-MOS
post 19 Mar 2008, 17:46
Post #5

( -_・) ︻デ═一

From: Niedersachsen

O afacere ilegala ... tongue.gif

--------------------
BMW 730Ld '07 High Executive - AR - -
M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic
+
cosmin_2300
post 21 Mar 2008, 13:38
Post #6

Banned

From: București

Pentru a preveni frauda , COSMOTE va reaminteste sa nu oferiti persoanelor necunoscute coduri de reincarcare sau date personale prin SMS sau apeluri telefonice.

Mesaj primit azi de la COSMOTE smile.gif

--------------------
Opel Astra J - 2016 - Diesel inside.
My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 15th May 2025 - 17:11
Forum Renault