o intrebare.. intrebareata.., o intrebare..
![]() ![]() ![]() |
o intrebare.. intrebareata.., o intrebare..
radiozipp |
![]()
|
||
![]() Membru Cu Solenza ! Group: Members Posts: 560 Joined: 10 November 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Solenza
Scala
2003 , Scala
- 1 Noul Opel Astra 1.4 benzina full !
|
|||
YR-ZBG |
![]()
|
![]() membru sufletist Group: Members Posts: 814 Joined: 4 April 07 ![]() |
Nu sunt din Bucuresti deci nu iti po da o adresa exacta, dar mai toate service-urile serioasa care prepara vopseaua tinand cont de gradul de decolorare iti pot da vopseaua la cutie. Practic tu vrei doar vopseaua de la ei nu si vopsitul propriuzis.
La spray...nu cred ca o baga cineva, alea sunt culori predefinite ce nu tin cont de decolorare. |
--------------------
Dacia
Sandero
2009 Slz....buna masina...
|
|
radiozipp |
![]()
|
![]() Membru Cu Solenza ! Group: Members Posts: 560 Joined: 10 November 07 From: Bucuresti ![]() |
crezi ca daca pot pune intro cutie.. nu pot incarca si un spray? :| ar fi chiar ciudat.. tocmai din cauza asta intreb unde este firma respectiva din dr taberei..
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala
2003 , Scala
|
|
eco_ionut |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 12 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Ti-am dat un PM
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1.5 dCI
|
|
radiozipp |
![]()
|
nu stiu nici numele firmei respective.. :|
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala
2003 , Scala
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Mergi in targ la Vitan si-ti baga ei
![]() ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
radiozipp |
![]()
|
stiam prin vitan de la eugen... :| dar.. am auzit aici prin dr taberei ca s-ar face.. :|
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala
2003 , Scala
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Spray-uri la nuanta dorita se fac si in targ la Vitan , pe la 35 - 40 ron !
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
radiozipp |
![]()
|
stiam prin vitan de la eugen... :| dar.. am auzit aici prin dr taberei ca s-ar face.. :| am scris mai sus.. :| ca stiam deja de vitan de la tine..
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala
2003 , Scala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 19:33 |