recomandari marca amortizoare
![]() ![]() ![]() |
recomandari marca amortizoare
bogdan_2004 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 13 December 04 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
- b07bnu
|
|||
driver |
![]()
|
![]() i'm not driving fast, i'm flying low... Group: Members Posts: 542 Joined: 10 November 04 From: South Coast ![]() |
este in cluj o firma sau mai exact un magazin care vinde BILSTEIN, care din cate am inteles eu sunt fabricate in Romania si sunt destul de ieftine fata de ce gasesti prin magazinele de piese auto, am pus o pereche de la ei pe un ford si am fost multumit de ele. Adresa daca treci prin cluj: Str. Ilie Macelaru nu stiu numarul dar strada nu are numai vreo 500 m si sunt doar 4-5 magazine acolo
late: cu trancanitul ala am exact aceeasi problema cu masina de la serviciu, dar ma gandeam ca daca mai strang putin piulita aia se strange si nu mai joaca, nu merge ? ca eu n-am apucat sa vad inca This post has been edited by driver: 13 Dec 2004, 14:46 |
--------------------
Nissan
Leaf
cu baterie
- RLU
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu zic sa cauti niste amortizoare monroe PE ULEI (nu pe gaz)
Daca o sa mai cauti pe forum (problema este f. dezbatuta) cred ca o sa intelegi sursa acelei troncaneli (conceptia deficitara a amortizoarelor pe DSN, care au o cursa mai mica decat trebui si cand ajung la capat de cursa loveste pistonul interior). Problema este clasica la Bilstein pe gaz, a fost eliminata cu monroe-urile pe ulei la Solenza (poti incerca sa pui de solenza). Insa cele pe ulei sunt mai putin "sportive". |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
bogdan_2004 |
![]()
|
De regula piulitele de la capetele amortizoarelor sunt stranse, deci nu e asta solutia.
|
--------------------
dacia
solenza
- b07bnu
|
|
bogdan_2004 |
![]()
|
ce inseamna ce amortizoarele monroe pe ulei sunt mai putin sportive?
|
--------------------
dacia
solenza
- b07bnu
|
|
BogdanF |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 100 Joined: 16 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Adica sunt mai moi.
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=5113 uita-te la amortizoare/bucsarie. Sigur gasesti ceva |
--------------------
Ford
Focus
- ... FOCUS 2007 1.6 TI-VCT FUN X
Fotografie de produs - www.orangefoto.ro |
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
La mine, cele de pe spate, au niste urme pe ele (ulei?); am inteles ca "au curs". Probabil trebuie sa le schimb cat de curand. Cam ce pret au? Trebuie schimbat/se schimba si arcul, si chestia aia din interiorul arcului (telescop?) ?
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
BogdanF |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 100 Joined: 16 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Acum o luna era 800k (monroe pe ulei) bucata la AMG. Asta fara manopera. Daca le cumperi si le montezi la ei e ca ai 18 luni garantie
This post has been edited by BogdanF: 15 Dec 2004, 17:13 |
--------------------
Ford
Focus
- ... FOCUS 2007 1.6 TI-VCT FUN X
Fotografie de produs - www.orangefoto.ro |
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
ca de altfel la orice produs nou cumparat !!!
prin faptul ca le montezi la ei , ei (scuzati repetarea) se asigura (cica) (,) ca montajul a fost facut corespunzator. |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
bogdan_2004 |
![]()
|
Ieri am intrebat la reprezentanta de pe Bd. Mihai Bravu din Buc., nu mai aveau(monroe pe ulei pt. solentza), dar pretul era de 975000 lei. Recomandarea mea este sa le montezi un servis autorizat ca sa beneficiezi de garantie! eu unul nu prea am incredere nici in calitatea noilor monroe pe ulei montate pe solenza!
|
--------------------
dacia
solenza
- b07bnu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 21:03 |