VIRUS LA COMPUTERUL DE BORD, Mottor Trojan
![]() ![]() ![]() |
VIRUS LA COMPUTERUL DE BORD, Mottor Trojan
logan1.5dci |
![]()
|
||
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
|
||
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|||
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Cu Kaspersky scapam de el?
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Nu stiu , tot ce stiu este ca , nu ma intreba de unde stiu ca nu spun , virusul a fost produs de unul din angajatii Dacia si este experimental .
|
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
Fygaro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 214 Joined: 11 July 05 ![]() |
Neee sunt afectate doar masinile cu versiunea 8 de messinger si cu windows vista
![]() AAA inca ceva, nu mai scoate-ti de pe Siteu-ri de torrente, softuri pt chip tunning ![]() This post has been edited by Fygaro: 1 Apr 2008, 03:49 |
--------------------
Fiat
Punto
2003 1,2 16V 80Bhp
- RMS
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
E 1 APRILIE !
![]() |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
au gasit si la mine la revizie virusul asta desi am 1.4 mpi. m-am mirat f tare si l-am intrebat pe mecanic cum e posibil asa ceva. in cele din urma, dupa o discutie lunga si elevata (adica am discutat sus pe elevator), am ajuns la concluzia ca la servici parchez prea aproape de un coleg cu dci. se pare ca vantul care a batut in ultima vreme a bagat virusul si la mine in motor.
![]() ![]() This post has been edited by tkx: 1 Apr 2008, 08:30 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4MPI Laureate Orice lucru provizoriu ramane definitiv.
|
|
V a L y O |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 673 Joined: 27 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Oare e tarziu daca pun un prezervativ pe motor?
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 2007
- FVV If You Have Nothing Nice to Say, Say Nothing At All.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Pai pe cine ai de gand sa f.....?
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
ne tarziu, dar sa pui si la teava de evacuare
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4MPI Laureate Orice lucru provizoriu ramane definitiv.
|
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
io am instalat nod 32 si nu mai am probleme... la inceput facea figuri da l-am rezolvat eu dupaia
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Vezi ca virusul si-a simulat in citeva rinduri propria stergere , pacalind astfel programele de devirusare.
Mai am ceva stiri : Nu m-am putut abtine , am venit intr-o fuga de la munca sa va spun ca la Dacia un urma unei sedinte fulger s-a hotarit angajarea unei firme romanesti , cunoscuta in devirusari (au cumparat si cei de la Microsoft de la ei) pentru a creea un soft de anihilare a lui Mottor Trojan , deci vedeti ca nu merge prin nicio metoda , incercati totusi poate primiti vreo recompensa . A fost interogat angajatul Dacia vinovat de introducerea virusului si s-a constatat ca a actionat la indiciile si cu sprijinul al unei firme concurente Dacia , care dealtfel se pregateste sa lanseze in Romania vehiculul de 5000 de euro.Pe fondul acestei crize , ne asteptam la o scadere a pretului la Logan diesel. This post has been edited by logan1.5dci: 1 Apr 2008, 09:29 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Pai asa se intampla cand nu cumperi masini serioase. Io la solnita am instalat symbian si trend micro mobile (adica e pentru masini
![]() ![]() This post has been edited by bion: 1 Apr 2008, 09:33 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
logan1.5dci |
![]()
|
Dacia va chema in service toate tractoarele Logan , pentru schimbare cric , in realitate vor umbla la computer .
|
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
V a L y O |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 673 Joined: 27 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Auzisem ca pilitura ar avea rezultate bune impotriva virusului.
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 2007
|
|
brvictors |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 2 August 05 From: Brăila ![]() |
poate pileala
![]() |
--------------------
VW
PASSAT TRENDLINE 2003
1.9 TDI AVF
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Cica cu un firewall bun nu apare problema asta. (depinde cat de inalt e focu')
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Injumatatirea kilometrajului e floare la ureche, virusul asta se instaleaza si in senzorul cricului, nemaipermitind CB-ului sa emita avertizarea sonora de rupere a acestuia. De aia sint rechemate loganurile, pentru a li se schimba cricul, se va distribui unul care rezista chiar si la 250 kgf cind se schimba roata spate si 300 kgf cind se schimba roata fata. Plusul de rezistenta s-a obtinut inversind sensul de rotire a manivelei.
Pentru a se evita patrunderea oricaror virusi, senzorul de cric va fi etansat cu miniu de plumb, cilti sintetici si clei de oase. Cercetarile se fac de vreo doi ani, la colectivul de studii privind comportamentul fluidelor solide de la Toulouse Lautrec. Reno estimeaza ca in maximum 6 luni se va realiza si varianta comerciala a filtrului antivirus dedicat, ce se va monta in capatul prizei de aer. Asta va presupune schimbarea bujiilor actuale cu unele cu electrod exterior, dar producatorul crede ca va putea suporta cel putin 50% din costurile operatiei. This post has been edited by corbex: 1 Apr 2008, 12:45 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Primele miscari oficiale in urma Mottor Trojan :
http://www.dacia.ro/ ![]() |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.391 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Virusul nu afecteaza masinile cu firewall antifonat.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Dar cele dotate cu stingator de tip H5N1 trebuie sa fie verificate.
Exista suspiciuni ca o cale de patrundere a virusului ar fi comunicarea wireless dintre senzorul de obraz subtire, montat in oglinda retrovizoare centrala si cel de talpa groasa fixat in mansonul pedalei de acceleratie. Comunicatiile respective urmeaza a se inlocui cu cele standard, prin cablu bifilar din in ecranat. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Am auzit ca virusul poate fi foarte distructiv
![]() Cica citeste ceasul cb-ul si daca e vineri 13, opreste motorul cand te afli in depasire. |
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Tu ai versiunea cu calendar la CB?
![]() |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Are si messenger si yahoo go si gps integrat
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
denwer |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 14 October 07 ![]() |
Multe e in capu la unii.
|
--------------------
logan
1,5 DCi
2006
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Da' matale de unde stii ... ?
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
V a L y O |
![]()
|
I-a soptit o pasarica...
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 2007
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
devirusez CB-uri Dacia
Pret: 100 RON + cheltuieli deplasare. Nu apelati la amatori, noi avem experienta in domeniu! This post has been edited by kaspersky: 1 Apr 2008, 22:06 |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
corbex |
![]()
|
Bisnitarule !
Lumea nici n-a aflat bine despre virusi si ai si aparut cu oferta de devirusare. Nu cumva virusul se numeste KasperskiLGN? Daca o sa am drum spre timisoara, o s-o iau pe centura. Mi-e frica sa nu cumva sa ai si dispozitivul ala de virusat de la distanta. This post has been edited by corbex: 2 Apr 2008, 12:03 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai toate loganurile au cb cu ceas incorporat, ca sa stie... cand au trecut aia 2 sau 3 ani de garantie... pac... da cb-ul comanda si pica ceva...
Da nu toate au si afisaj/comenzi utilizator pt cb, ala cica se plateste in plus... |
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
ROG SA SE STEARGA ACEST TOPIC , A FOST DE 1 APRILIE .
|
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 17:48 |