Totul despre leul greu, Bine de stiut ...
![]() ![]() ![]() |
Totul despre leul greu, Bine de stiut ...
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
|
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|
EEN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 30 March 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(luxcor @ 14 Dec 2004, 12:30) Pe mine ma nemultumeste decizia de a lansa bancnota de 1 leu si nu moneda de 1 leu. Aceast fapt va face dificila introducerea automatelor ce functioneaza cu monezi: de la tichete de parcare, bilete de tren sau autobuz si pina la sucuri si bere la cutie- toate merg bine la automate. Eu as fi pus inclusiv moneda de 5 lei dar... Oricum preturile se vor rotuji usor usor in sus. |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2007 [FONT=Arial][SIZE=7]Adevarul "pur si simplu" e rareori pur si niciodata simplu![SIZE=7]
|
|
luck |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 1 November 04 From: Buc. --> Rahova ... ![]() |
Mai mult ca sigur ca se vor rotunji in sus; aceeasi problema au avut-o si tarile care au adoptat Euro , mai toti cetateni s-au plans (si pe buna dreptate)ca au crescut preturile ...
Cum e acum de ex. , eu stiu o paine = 6.ooo de lei , nu mare mirarea va fi cand o sa vezi ca va fi 1 LEU da' greu...(in loc de 6o de bani ) ... ![]() This post has been edited by luck: 14 Dec 2004, 19:59 |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate 1.4
- B-xx-LCN. traieste clipa ....
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
pai si salariul meu sa fie pe masura
![]() sa mi-l rotunjeasca la vreo 10 000 E ![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Stiu ca pe afara se pune serios problema aparitiei bancnotei de un euro, imi scapa motivul, dar e legat de o doleanta a comerciantilor. Eu nu cred ce spun astia ca n-o sa creasca preturile. Eram in Polonia chiar in ziua cand a fost la ei denominarea. Stiu ca in ultima zi cu zlot vechi era dolarul cam 2.65 si in ziua urmatoare se facuse brusc 3 zloti. Pe moment pentru mine ca turist a fost avantajos ca putem sa cumpar mai multe, dar n-a durat decat vreo trei zile pana au sarit in sus toate preturile |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 12:47 |