Dragostea nu dispare...., cam "socant"...
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dragostea nu dispare...., cam "socant"...
SwatKat |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.087 Joined: 22 June 04 From: eterna si fascinanta RO ![]() |
|
||
--------------------
Skoda
O3 FL 1.4TSI DSG
2017 Ex -M2.2, 1.5/100
|
|||
Bogdy |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 147 Joined: 4 December 03 From: Cluj N ![]() |
incredibil
![]() |
--------------------
Dacia 1410
/Opel Vectra B2
1998/2002 astept comentarii
|
|
Mihai Simon |
![]()
|
![]() Membru Hunedorean Group: Members Posts: 144 Joined: 22 October 07 From: Petrila, judet HUNEDOARA ![]() |
foarte frumos...
![]() |
--------------------
ex Dacia
1310 L Break
1994
- - Opel Astra F Caravan - 1995 - HD ...
Experienta este cel mai prost invatator. Ea ne da intai examenul si numai dupa aceea lectiile. |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
M-asteptam sa-i sara la gat, tinand cont de titlu...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
ma asteptam sa-i rupa capul hippiotului
![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
SwatKat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.087 Joined: 22 June 04 From: eterna si fascinanta RO ![]() |
si eu... da uite ca animalele is pline de surprize..
|
--------------------
Skoda
O3 FL 1.4TSI DSG
2017 Ex -M2.2, 1.5/100
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
cred ca abia mancase. daca i-ar fi fost foame..
![]() |
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
dbcooper... crezi ca daca e animal n-are sentimente ?
![]() Tine minte cine l-a ingrijit , hranit , etc ![]() This post has been edited by cosmin_2300: 1 Apr 2008, 22:14 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
dupa felul in care zburda spre el..si cum tot dadae cu botu pe la gatu lui din clipa in clipa asteptam sa-l lasa headless
![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
emotionant moment cei drept
![]() cred ca si andreea alpin a incepu sa ![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(cosmin_2300 @ 1 Apr 2008, 22:14) dbcooper... crezi ca daca e animal n-are sentimente ? ![]() Tine minte cine l-a ingrijit , hranit , etc ![]() Da' de instinct n-ai auzit? ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Ma asteptam sa-l lase fara cap pe unul din ei. Frumos oricum. Dar vorba unor colegi " cred ca era satul".
|
--------------------
Renault
Megane II
2005
- B-43-ZHY (sau 42) Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
si in plus... carne de hippioti.. bleah!!! eu cred ca astepta sa manance vreun republican ceva.. poate cameramanu'
![]() |
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
cata87 |
![]()
|
![]() membru alb-violet Group: Members Posts: 590 Joined: 4 January 07 From: Timisoara ![]() |
ce fain
![]() This post has been edited by cata87: 2 Apr 2008, 23:45 |
--------------------
Dacia
Logan
2008
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Frumos de tot, sincer nu cred ca dupa ce isi arata asa o afectiune, mai poate sari la gatul lor, nici cand e flamand, dar in general animalul salbatic e animal salbatic, cam periculos sa te porti cu el cum te porti cu cele domestice...
E clar ca e vechi clipul, nu s-a mai auzit nimic de ei ? P.S. = Am put clipul YouTube din postul lui vis-a-vis in primul post, ca e mai simplu de vizionat. 5 Apr 2008, 06:48: Ok, haideti ca m-am documentat putin... Clipul e filmat in anii '70 si face parte din documentarul The Lion at World's End (1971) Se pare ca dupa ce l-au vizitat atunci, l-au mai vizitat odata dupa inca 4 ani (pentru ultima oara) si tot i-a recunoscut pe amandoi si a avut acelasi comportament. O poza : liontv_468x649.jpg Si un articol maricel aici. This post has been edited by A l e x: 5 Apr 2008, 06:48 |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Cosmin, cu tot respectul. Alea sunt animale salbatice. Nu-si pierd instinctul de pradatori niciodata. Asa ceva intalnesti extrem de rar. Am vazut un reportaj in care aratau cum o leoaica, in jungla, apara un pui de caprioara (sau ce naiba o fi fost). In cele din urma s-au strans cam multi "fomisti" si n-a mai avut ce face. Astia spuneau ca-l apara pentru ca-si pierduse propriul pui si-l adoptase p-asta. Dar repet, sunt cazuri extrem de rare. Gandeste-te la animalele de la circ. Sunt nascute-n captivitate, hranite, ingrijite, dresate de acelasi om o viata-ntreaga si tot sar la el. Asta e instinctul de fiara, care nu se pierde niciodata. ![]() This post has been edited by A l e x: 5 Apr 2008, 08:25 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
dispeceru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
mamaaaaa, ce ma asteptam sa-i faca un mic headshoot lu' ala!!!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Victoras, in primul rand nu mai folosi quote la posturi din aceeasi pagina...
In al doilea rand, desi sunt de acord ca animalul salbatic e animal salbatic, si oricat te-ar iubi, e periculos, exemplul tau de circ este foarte prost. Majoritatea animalelor la circ sunt supuse unor maltratari si chinuiri groaznice cand sunt dresate, si sunt per total abuzate toata viata. Nu se compara cu leul din clip care a fost tratat "regeste" cat a fost mic de cei doi stapani. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Alex, in primul rand n-o sa mai folosesc quote la posturi din aceeasi pagina. Scuze.
![]() In al doilea rand, s-ar putea sa nu fie Circul cel mai fericit exemplu. Atat clipul cat si exemplul dat de mine mai sus, dovedesc clar ca se poate. Dar rar. Sunt exceptii. Instinctul de pradator al animalelor salbatice e cunoscut si e real. Nu putem generaliza, sustinand ca atata timp cat cresti cu multa dragoste de mic un leu, un tigru, un urs... la maturitate nu vei fi atacat de el. Probabilitatea de a fi atacat e zdrobitoare in comparatie cu cea de a nu fi. Cu atat mai mult e de admirat animalul din clip, dar ma simt obligat sa repet. E o exceptie. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
A l e x |
![]()
|
Pai eu sunt de acord, doar ca exemplul cu circul nu era bun. Daca nu ar fi asa, ar fi perfect acceptabila "adoptia" de animale salbatice. Dar nu e, deci clar exista riscuri.
Totusi sustin ca daca ai un animal salbatic pe care-l cresti de mic si-l ingrijesti, sunt slabe sanse sa te atace fara motiv. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu am cunoscut pe cineva care a avut un animal salbatic de mic, l-a crescut si dupa aia a fost omorat de animal.
E adevarat, nu stiu daca a fost provocat sau nu! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
gogosaru19 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 217 Joined: 14 March 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia 1410
breck
1998
- B 64 SNB prea rapid prea furios , eu cu dacia tu pe jos :D
|
|
SwatKat |
![]()
|
Pe acceasi tema:
hug |
--------------------
Skoda
O3 FL 1.4TSI DSG
2017 Ex -M2.2, 1.5/100
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Trebuie sa fii idiot sa faci asa ceva!
![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Foarte tare clipul (vorbesc de primul clip)...nu ma asteptam la asa ceva....
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Induiosator, animalele salbatice nu uita binele facut, omul da.
![]() |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 5 Apr 2008, 08:16) Cosmin, cu tot respectul. Alea sunt animale salbatice. Nu-si pierd instinctul de pradatori niciodata. Asa ceva intalnesti extrem de rar. Ai inteles putin eronat ... n-am zis ca isi pierd instinctul ! Am zis ca animalele nu uita persoanele care au avut grija de ele ( Nu maltratat asa cum spuneai mai sus cu circul ) si sunt cazuri FOARTE rare in care le ataca ( poate sa treaca prea multi ani ! ) . De obicei , animalele domestice ataca persoanele care le-au facut rau , nu care le-au intretinut ! |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Corbu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 763 Joined: 6 August 05 From: Canada ![]() |
Aici aveti filmul complet
|
--------------------
-------
-------
------- Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|
A l e x |
![]()
|
Mult spus "filmul complet" pentru ca e acelasi clip doar lungit cu poze si altele...
Din cate stiu totul e dintr-un documentar "Christian The Lion"... Ma mir cum de nu l-a gasit nimeni sa-l puna pe youtube. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Impresionant dar si incredibil si totusi adevarat.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 12:36 |