Capac difuzor, ...daca aveti unul
![]() ![]() ![]() |
Capac difuzor, ...daca aveti unul
csimby |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 536 Joined: 2 February 08 From: Tirgu-Mures ![]() |
|
||
--------------------
Volkswagen
Polo Comfortline
2014 Renault Symbol Expression 2010
VW Polo 1999 Dacia Solenza Clima 2004 |
|||
apostuviorel |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 155 Joined: 4 May 07 ![]() |
Cauta la un reprezentant Dacia care are si service. In Galati se gaseste si este 6 ron bucata...la popescu pentru cine stie!
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala
2003
|
|
sorinjoe |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
daca esti din bucuresti gasesti in targ la vitan
6 ron bucata |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- tex
|
|
metrix4you |
![]()
|
![]() Pasionat de Solenza Group: Members Posts: 505 Joined: 13 March 07 From: Giurgiu ![]() |
am luat de la Pitesti cu 5 lei astavara si imi pare rau ca am luat numai unul , pt acum s-a rupt si celalalt si in gr nu se gaseste
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Rapsodie
- Gr-03-EGV ... doar eu si "Solnitza" mea ...
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
1. Puteti sa gasiti inca in Vitan , le-am vazut acum doua saptamani .
2. puteti sa le lipiti si voi cu silicon . 3. daca tot vreti sunet mai bun de ce nu schimbati difuzoarele cu unele de 13 si puneti pe acele difuzoarele propriile grile . 4. daca puneti de 16 - 16,5 , atunci oricum nu mai aveti nevoie de acele grile pentru ca nu mai incap si veti folosi grilele de la difuri . 5. eu cred ca le mai am pe cele vechi si daca mai aveti nevoie de ceva ... poate imi dati de veste si vorbim . |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
romanvs |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 1.248 Joined: 14 January 08 From: CRAIOVA ![]() |
|
--------------------
Hyundai
Elantra
2021 D A C I A S O L E N Z A
|
|
csimby |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 536 Joined: 2 February 08 From: Tirgu-Mures ![]() |
Deja am rezolvat, am gasit la un user. Mersi oricum
![]() |
--------------------
Volkswagen
Polo Comfortline
2014 Renault Symbol Expression 2010
VW Polo 1999 Dacia Solenza Clima 2004 |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 06:29 |