stopuri cu folie, necesita omologare?
![]() ![]() ![]() |
stopuri cu folie, necesita omologare?
vallyyy |
![]() ![]()
|
||
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|||
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Pot sa iti pui linistit ... Ca si linistit vei lua amenda.
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu cred ca vei obtine omologare pentru asa ceva pentru ca este ilegal.
Orice ai face, faptul ca pui folie sau ca le dai "cu spray din ala special" le vei reduce garantat gradul de luminozitate (mai mult sau mai putin in functie de solutia aleasa). In anumite situatii (vezi soare orbitor) te vei pune in pericol pe tine si pe ceilalti particpanti la trafic. P.S. Nu vreau sa supar pe nimeni.. dar dupa ce ca stopurile de la Dacie sunt "chioare de la mama lor", numai asta le mai trebuie. This post has been edited by Executron: 5 Apr 2008, 23:41 |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
jaf |
![]()
|
![]() Membru din mijloc Group: Members Posts: 641 Joined: 25 May 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
am umblat cu stopurile "afumate" un an si ceva si nici dracu nu a zis nimic(afumat zic in limita bunului simt)
|
--------------------
trotineta
tri roti
2012 ful vidaut chiele "ati facut dacia de rasul lumii cu 'inventiile' voastre"
|
|
GARFIELD 87 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 212 Joined: 6 May 07 From: ploiesti ![]() |
este o prostie ceea ce vrei sa faci mai bine dai banii pe altceva ,nu de alta dar sa nu ai probleme , doamne fereste de vreun accident
![]() |
--------------------
dacia
1410 8 valve
1998
- ph 00 aby
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
dar sa le "decolorez" se poate fara omologare ??
|
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
GARFIELD 87 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 212 Joined: 6 May 07 From: ploiesti ![]() |
vezi ca au aparut ptr dacii stopuri clare poate iti plac alea
![]() |
--------------------
dacia
1410 8 valve
1998
- ph 00 aby
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Decoloratul implica automat si schimbarea becurilor, sper ca esti constient, pentru a mentine culoarea stopului constanta.
Le poti face clar punand becuri rosii, portocalii fara probleme, cred. DAR, cred ca cea mai buna solutie de compromis e sa-ti iei faimoasele triple clare-lexus-cromate ![]() |
--------------------
VW Passat
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
GARFIELD 87 |
![]()
|
eu am inteles ca sunt praf calitative, am auzit la cineva ca se curata cromul ala de pe ele,
![]() |
--------------------
dacia
1410 8 valve
1998
- ph 00 aby
|
|
Executron |
![]()
|
Am inteles ca sunt 140-150 lei setul. Nu stiu la ce calitate extraordinara te astepti la pretul ala.
Eu unul as fi de acord cu ele pur si simplu ca lumineaza mult mai bine decat cele din fabrica care de cele mai multe ori sunt matuite/albite/innegrite/arse/sparte etc ![]() Ca se ia cromul de pe ele si arata ca nuca in perete pe o dacie...Asta e alta treaba... ![]() This post has been edited by Executron: 5 Apr 2008, 23:55 |
--------------------
VW Passat
|
vallyyy |
![]()
|
eu le vreau ca in poza ...imi trebuie omologare la asa ceva ?
This post has been edited by vallyyy: 5 Apr 2008, 23:56 Attached thumbnail(s) poza_masinaaaaaaaa.jpg ( Size: 21.85k ) Number of downloads: 362 |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
jaf |
![]()
|
![]() Membru din mijloc Group: Members Posts: 641 Joined: 25 May 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
sunt destul de greu de montant sa stea cat de cat bine.. plus de asta arata ca dracu in varianta originala.. eu am incercat sa le mai "cizelez" putin..
Attached thumbnail(s) 1.__14_.jpg ( Size: 420.13k ) Number of downloads: 408 |
--------------------
trotineta
tri roti
2012 ful vidaut chiele "ati facut dacia de rasul lumii cu 'inventiile' voastre"
|
|
GARFIELD 87 |
![]()
|
daca pe alea de fabrica le aranjazi un pic adica curatate , spalate eventual lacuite pe din-interior o sa arate bine si alea, mie unul sincer imi plac mai mult alea de fabrica
|
--------------------
dacia
1410 8 valve
1998
- ph 00 aby
|
|
Executron |
![]()
|
Ce i-a iesit lui jaf e admirabil, chiar imi place cum arata cu negrul acela in locul cromului. Faptul ca masina e gri sobolan mai atenueaza din soc, oricum.
@Garfield. Idem. Eu la nova le-am demontat, le-am spalat f. atent pe interior, le-am dat cu polish pe exterior (imi schimbasem o tripla si cea veche arata obosita in comparaite) si eu iesit super in sensul ca cel din spate ma observa sigur ![]() |
--------------------
VW Passat
|
GARFIELD 87 |
![]()
|
eu la ale mele le-am lacuit pe interior si acum face o lumina seara de vede orice chior , si in momentul cand umblii la ele este bine sa schimbi si garnitura aceea de cauciuc care etanseaza cu caroseria , ptr ca de obicei este rascoapta
![]() |
--------------------
dacia
1410 8 valve
1998
- ph 00 aby
|
|
scania |
![]()
|
![]() SCANIA TOPLINE V8 164L 480CP Group: Members Posts: 261 Joined: 5 January 08 From: Curtea de Arges ![]() |
salut, dar folia de pe ele cum se poate dezlipi? Vechiul proprietar a avut folie pe ele si sa copt, o fost luata pe ici pe colo si acum arata jalnice si vreau sa le curat si sa dau folia aia jos
|
--------------------
EX. Dacia
nova GT
1998
- AG08UNN In frane si in femei sa nu ai niciodata incredere..... nu stii cand te lasa
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Arata jalnic si cind este intreaga folia dar si cind este "coapta" si cel mai grav este ca esti un pericol pentru ceilalti participanti la trafic.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 07:09 |