Noul Logan Partener, serie limitata
![]() ![]() ![]() |
Noul Logan Partener, serie limitata
giullia24 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 90 Joined: 21 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
x
x
x
- x
|
|||
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
va fi superior cu ce ? vor baga in sfarsit vopsea civilizata care sa nu se mai ciobeasca asa de usor ?
|
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
Corbu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 763 Joined: 6 August 05 From: Canada ![]() |
Nuuuuuuuu......vor avea tetierele semnate. God ce oribil arata, alta idee mai tampita nu cred ca gaseau cu tapiteria asta pestrita.
Asteptam cu interes editia speciala Rocco Siffredi cu elemente "personalizate". ![]() ![]() |
--------------------
-------
-------
------- Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|
D-FENS |
![]()
|
![]() ___________________ Group: Members Posts: 403 Joined: 18 February 07 ![]() |
Din cate am inteles,praf in ochi.
|
--------------------
Prestige
16v Ph
2+GPL
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
e clar ca vor sa vanda din moment ce scot atatea editii speciale cu tot felul de brizbrizuri. loganul isi merita banii fara discutie cu exceptia vopselei care e data cu economie. adica exact ce se vede mai bine la o masina.
|
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
sau editia de camping cu posibilitatea de a amplsa un gratar pe galerie ptr a frige niste mititei , iar in apa care se strange in portbagaj racorim berica...
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
fanica73 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 4 February 08 From: PITESTI ![]() |
astea sigur sunt facute de sefi de UEL in timpul grevei
![]() ![]() ![]() ![]() atentie baieti serie limitata ![]() au si GPS sa gasiti mai usor piesele pe care au uitat sa le puna nou angajatii aia platiti cu 600 ron ![]() ![]() |
--------------------
dacia
logan
2006 laureate
- OT -- EAN CEL MAI TARE MESERIAS DIN PARCARE
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
climatizare, adica ac automat sau e doar o chestie pompoasa pentru ac simplu?
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
E climatizare manuala
![]() |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
Cica va fi pe noul Logan.Rabdare.
|
--------------------
------
------
------
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
Culoarea in care-i vopsita masina de pe pagina exista deja in "paleta" lor? Ca pare interesanta(sigur, nu ma pronunt legat de calitatea vopselei, ca va impartasesc parerea, si nici despre cum arata de fapt, caci poza aia are o rezolutie slaba rau).
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
DigitalScribe |
![]()
|
![]() Scribul Digital Group: Members Posts: 1.249 Joined: 5 October 04 From: Iasi ![]() |
In dimineata asta am vorbit cu cei de la Vocea Clientului si e vorba se pare de 150 euro diferenta (asa a zis o tipa de acolo) de la Prestige la Partener.
Maine e operatiunea Porti Deschise cu Pick-Up-ul in rol principal si de asta mi-a zis si de Partener. |
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
D-Max 2022
- n/a
|
|
parpanel |
![]()
|
![]() Calator Group: Members Posts: 805 Joined: 11 March 05 ![]() |
Ala e GPS Logan?
![]() This post has been edited by parpanel: 9 Apr 2008, 17:57 |
--------------------
DACIA
Logan
2006 Ambition
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.726 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
Cred ca ii baga trapa cu activare vocala...
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
bradone |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 622 Joined: 5 March 07 ![]() |
am fost, am vazut, am plecat
e doar un prestige, la care se adauga " baticul " pt tetiera soferului gps-ul nu il au la drive test ![]() probabil ca era din lotul facut de spargatorii de greva ca nu se inchideau usile decat cu un mare efort ![]() |
--------------------
skoda
octavia II
2008
|
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
deci va dati seama cat se cauta tobele de esapament periculoase de le-au bagat in editia speciala !
|
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Va fi serie limitata pana va castiga romania campionat mondial de fotbal
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
European bre...
![]() Deci cum e cu albastrul ala deschis, ca pare sa-mi placa... Era si inainte sau sunt eu nebun? |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Da, de cand a aparut varianta Prestige, ii zice albastru mineral.
|
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
- B 97 Z I P ] Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
aphophis |
![]()
|
pai daca suma preturilor componentelor < diferenta de la prestige la partener, tot e bine zic eu. cat e un mio din ala?
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Logan Partener a ajuns si la configuratorul de pe site-ul oficial Dacia, si, surpriza sau greseala, este disponibil doar cu motorizarile 1,6 MPI 8v 90cp si 1,5 DCI 85cp. Deci eu zic ca nu e chiar superior versiunii Prestige. Cum nu am vazut prea multe Prestige prin trafic, cred ca Partener voi vedea si mai putine. In conditiile in care doar GPS-ul e mai rasarit in toata masina, nu siu cati oameni vor fi dispusi sa o cumpere.
Oricum: Hai Romania! LE: si inca o ciudatenie, la capitolul airbaguri laterale la Dotari intre Prestige si Partener: "Airbaguri laterale fata: Prestige-optional, Partener-indisponibil" "Airbaguri laterale: Prestige-indisponibil, Partener-dotare de serie" ... ce sa fie?... This post has been edited by Bulldog: 17 Apr 2008, 01:27 |
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
Taxi Imi scot mașina in ploaie să se tuneze cand tună
|
|
FILter |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 211 Joined: 27 April 07 From: Bucuresti ![]() |
@aphophis MIO ala e o petarda care nu se mai produce si probabil le-au luat aproape gratis ca nu mai cumpara nimeni asa ceva. Cel mai ieftin navigator de la MIO e urmasul lui C220 si anume C250, dar ala costa vre-o 600 RON cu tot cu harta asa ca era prea scump pentru Dacia. Eu cred ca "avantajul client" vine de la tips-ul de la esapament care adauga ce-l putin 10 ponei... dar numai la adevaratii suporteri ai nationalei.
![]() This post has been edited by FILter: 17 Apr 2008, 08:38 |
--------------------
Dacia
-X-
2000 toamna
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
am fost la dealer l-am vazut, nimic impresionant
chederele erau montate aiurea le-am atras atentia ...probabil acum cei din service remediaza "hiba" sunt incantat de faptul ca trebuie eu sa ma deplasez 35 de km pentru a observa la o scurta trecere in revista defecte pe care cei de-a colo nu le vad si expun marea revelatie a sezonului asa cum vine ea din fabrica inginerilor treziti din hibernare de greva ad-hoc |
--------------------
/
/
/
|
|
MiticaLGN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 138 Joined: 29 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Sunt eu carcotas sau si voua vi se par infantile campaniile astea de marketing de la Dacia sau Renault Sandero (ala cu Nokia)?
Pe mine m-ar convige daca mi-ar zice.. Uite avem o campanie in care toate masinile iesite de pe linie au AC care sa nu huruie si in plus nu am facut economie de suruburi la oalele de la roti sau la bord. Cata lume mai pune botul la un GPS pus pe masina si niste tetiere mazgalite? Adica daca vrei sa iti iei Kia sau altceva te razgandesti daca vezi ca a scos dacia Logan Partener? |
--------------------
Logan Prestige
KIA CEED SW BEST
2007
|
|
aphophis |
![]()
|
nu e ceva neobisnuit in lumea auto
![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
E mai scump cu 150 de Epuroi, acum au corectat treaba cu motorul, aseara erau prea adormiti probabil. Mai raman cu dilema airbagurilor laterale. Ne poate lamuri cineva?
This post has been edited by Bulldog: 17 Apr 2008, 23:11 |
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
|
|
Vanzatorul de Iluzii |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 398 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai ma gandesc ca daca sunt oferite gratuit in standard este normal sa fie dezactivata optiunea.
|
-------------------- Tiida Tekna+ HB 1.5dCi 106 trapasi Warm Silver
Megane 2.2 Sedan Privilege 1.6i/112 Beige Poivre |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
aphophis |
![]()
|
daciaclub cel mai bun ctc de la dacia
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Bulldog |
![]()
|
S-a schimbat si treaba cu airbagurile dar tot nu pricep:
"Airbaguri laterale fata: Prestige-optional, Partener-optional" "Airbaguri laterale: Prestige-indisponibil, Partener-dotare de serie" Sa ne spuna cei de la Dacia care e treaba. ![]() |
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 14:18 |