geam portiera sofer, zgomot
![]() ![]() ![]() |
geam portiera sofer, zgomot
tyberiu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 8 April 08 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan
2008/abs plus
- db 20091
|
|||
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
e ca un carait care se estompeaza...ca si cum geamul s-ar aseza in locasul sau zgariind-se.... agomotul provine de la un plastic montat pe geam in partea de jos si care se prinde de macara... acest plastic este montat pe geam in-tro pozitie tensionata atunci cand geamul ajunge la capat si se deformeaza usor, frecandu-se de geam... solutia e sa desfaci, sa ungi si sa cauti o pozitie in care sa nu mai faca... pozitia nu e teoretic reglabila, insa prinderea nu e chiar festa, existand un mic joc.
am avut si eu, mi-au facut "manevra" asta la service... la un geam (la sofer) s-a rezolvat definitiv iar la celalalt (pasager) a revenit dar nu face chiar mereu... |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
sorin_tcm |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 200 Joined: 6 March 06 ![]() |
LA mine zornaie putin geamul , nu conteaza daca ii deschis sau inchis. Ce am observat daca geamul aste inchis si apas pe el cu coul (in timp ce masina functioneaza) parca nu mai suna, ore ce sa fie ?
|
--------------------
dacia
Logan Prestigios 1.6 16v - FURIA GRI -
2007
- cj55DFG
|
|
adiya |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 12 June 05 From: Bucuresti ![]() |
La mine cel de la pasager scoate un sunet asemanator cu cel facut de "diamant" cant taie un geam...insa nicio zgarietura pe nicaieri. Este total diferit de toate trosniturile pe care le-am auzit pana acum la geamurile Loganului. Face numai atunci cand urca si numai pe ultimii 10-15 cm.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
adilehanceanu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 1 June 07 From: București ![]() |
Chestia cu zgomotul scos de piesa aia de plastic care susține geamul am pățit-o și eu dar mie îmi făcea numai la denivelări, cînd geamul nu era ridicat complet.
Scîrțîitul de diamant pe sticlă la ridicarea/coborîrea geamului aș zice că e de la praful din chedere; dacă sînt murdare cele de pe conturul geamului, nu cred că ai cum să vezi zgîrieturile. Înceacă să le cureți cu o pensulă cu părul mai rigid sau prin suflare cu aer comprimat. sorin_tcm, nu cumva la tine s-a uzat chederul de pe conturul geamului și nu-l mai ține fest? În mod normal, într-un an n-ar avea de ce să cedeze, da' nu se știe niciodată ![]() This post has been edited by adilehanceanu: 23 May 2008, 11:30 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1,6 MPI 2007
|
|
green_wall_13 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 112 Joined: 28 June 07 From: Timisoara ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1.6mpi 2007 Doua lucruri sunt infinite: Prostia si Infinitul
|
|
adiya |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 12 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(adilehanceanu @ 23 May 2008, 12:27) Scîrțîitul de diamant pe sticlă la ridicarea/coborîrea geamului aș zice că e de la praful din chedere; dacă sînt murdare cele de pe conturul geamului, nu cred că ai cum să vezi zgîrieturile. Înceacă să le cureți cu o pensulă cu părul mai rigid sau prin suflare cu aer comprimat. Am facut chiar mai mult decat atat...am inlocuit chederul stergator. Rezultatul: Zero |
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
sorin_tcm |
![]()
|
Nu conteaza daca geamul ii deschis sau nu
|
--------------------
dacia
2007
- cj55DFG
|
|
green_wall_13 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 112 Joined: 28 June 07 From: Timisoara ![]() |
Culmea la mine conteaza daca e coborat sau nu
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1.6mpi 2007 Doua lucruri sunt infinite: Prostia si Infinitul
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Eu am montat autocolantul de Prestige si de atunci nu-mi mai scirtiie geamurile fata, doar am dat jos acele chedere si le-am pus la loc, cred ca era ceva praf pe acolo...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
sorin_tcm |
![]()
|
ce autocolant de Prestige
|
--------------------
dacia
2007
- cj55DFG
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
ala de pe stalpi de la mijloc
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
deci si la celebra masina de 9900 adica 10000 euroi este inclus in dotare zdranganitura la geam sofer
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 20:29 |