Ajutor Umanitar - Badescu Stefania, Zambete furate
![]() ![]() ![]() |
Ajutor Umanitar - Badescu Stefania, Zambete furate
AlexV |
![]()
|
||
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
E frumos ce incerci tu sa faci.
Dar o poza cu o fisa medicala, cu un diagnostic, o trimitere la operatie, un act de identitate, se poate? de asemenea, o poza cu un cec prin care powerobd vireaza contravaloarea a 4-5 interfete se poate? fara suparare ! |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
da si tu click pe poza sau pe link-uri si citeste pe site-ul ei. acolo am citit si eu ca si tine si am vazut actele. nu o cunosc.
asta asa ca prima chestie. si in al doilea rand, tu ce crezi ca facem aici, marin vs. raduleasca? care strange mai mult? asta e un mod de informare, ajutorul ramane in sufletul fiecaruia, cu cat poate. daca m-am tepuit, asta e, dar merg pe ideea ca poate fata aia chiar are nevoie. fara suparare, da. |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
corbex, fara atac la persoana, este o cantitate mare de ignoranta amestecata cu nesimtire in postul tau....
crezi ca ia omu banii?nu vrei, nu te obliga nimeni, da stai acasa omule....si chiar daca ar incerca el ceva, ce te roade pe tine??? |
-------------------- fan VAG!
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.702 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
cat este de greu in ziua de azi sa faci un site pe care sa torni anumite informatii cum ca ai nevoie de bani pt o operatie, deschizi un cont in care lumea poate sa vireze cat ii lasa sufletelul?
sunt 2 posibilitati: 1-fata chiar exista si chiar are nevoie de ajutor, caz in care banii donati ajuta la plata operatiei, caz in care o fisa cu diagnostic exista, la fel si un buletin ceva(dar...exista photoshop si se pot "aranja si alea pana la urma) 2-tot ce s`a scris acolo e fictiune, banii ajung intr`un cont, cineva ii scoate castigand fara prea mare efort o suna considerabila de bani, si sunt sanse sa nu fie descoperita inselaciunea (sau intra la abuz de incredere?) 2 cazuri, in oricare din ele ajuti pe cineva. ajutorul poate sa fie pt salvarea unei vieti sau pentru achizitionarea unui BMW nou nout. eu personal am fost vizitat la usa de persoane care cereau bani tot asa...anunturi umanitare si orice suma era binevenita. aveau in schimb acte la ei cu diagnostic, C.I. poze cu persoana, etc. sunt sanse sa fie false...dar nu suna asa de vag ca descrierea de pe site. |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
o fi, n-o fi!
da io unu bag mana in foc ca ALEXV n-a deschis aicea un topic ca sa scoata bani necurati cu ajutoru daciaclub. mai ales de la nea corbu!! |
-------------------- fan VAG!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 07:32 |