DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Resteare calculator, probleme directie, etc

Haotik
post 10 Apr 2008, 11:11
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Acum vreo 2 luni am stricat masina.... nu conteaza cum si cat de rau, sa reparat intre timp mai putin cateva chesti.

Nu m-am dus la service autorizat ca ma rupea la bani, am rezolvat-o asa in curte cu un prieten mecanic.

Ce sechele a ramas.

Becul aprins la pompa de benzina, ala din mijloc, arata asa ca un robinet.

Si probleme la directie, o sa le descriu ulterior.

Stiu ca in caz de soc la logan se taie benzina, ei bine la mine au sarit airbagurile dar benzina nu sa taiat, mai stiu din auzite ca exista un buton ceva de unde se reseteaza ca sa ii dea drumu iar la benzina in "motor", imi tot imaginez eu ca daca fac resetul asta poate se stinge becul de pe bord si stiu ca am scapat de o chestie.

Problema nr.2 e directia, de la soc fie de dedesupt sa impins coloana cu volanul in sus, fie faptul ca am stat teapan in voloan a impins volanul in jos, cert e ca partea de sub volan si cu plasticile de la brord se ating intre ele, se freaca de volan, m-am uitat la un logan parcat si era cam juma de centimetru distanta in mod normal. Culmea e a servodirectia nu a avut nimic, functioneaza, nu a pierdut ulei, etc, dar volanul merge greu, cand iau curba ca sa revin la loc nu revine singur volanul. De asemenea poate fi cauzata aceasta problema si de socul cauzat de explizia airbagurilor, etc. Astept orice fel de idei legate si de aceasta problema.

Problema 3. Sistemul de airbaguri. desi toata lumea imi zice ca merge si fara, eu as vrea totusi sa le pun la loc, atat pe cel din volan cat si cel din dreapta, problema e, atunci cand sare airbagurile, se arde si calculatorul lor, tre inlocuit tot sistemul, sau doar airbagurile si se regleaza la un service restul? Ca astia ai drak de al service nu spun nimic nici preturi nici nimic, doar sa vin cu masina si vedem. Pai masina merge si asa deocamdata ca bani nu mai am asa ca ori aflu ori o las fara airbaguri.

In rest e ca noua si i-am dat azi 130 ca era cam aglomerat ca alfel cred ca se duce inca la 150 - 160 biggrin.gif

--------------------
Logan 1.4 Logan - benzina 1.4 2007
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
klaus
post 10 Apr 2008, 12:12
Post #2

步步

Group: Moderatori
From: Bucuresti

1. Se taie benzina daca se opreste motorul. Aia cu butonul era pe vremea DSN-urilor.
2. La becul aprins trebuie citita eroarea din UCE ca sa se poata spune ce rezolvaare necesita.
3. Legat de directie: esti un pericol public, la propriu. Trebuie verificata geometria trenului de rulare si a caroseriei, plus deformarile caroseriei.
4. La airbaguri: si calculatorul. Poate faci o vizaita duminica prin targ ca iesi mai ieftin.
5. In rest e chiar virgina, nu ca noua... Insa poate nu ar fi rau sa afli ca exista pe lumea asta si CASCO care la logan nu e un capat de tara.
De asemnea exista pe lumea asta si RESPONSABILITATE. Daca mai faci un accident si vede lumea directia aia a matale, se lasa cu suspendare de carnet si de talon direct. Si apoi faci la plimbari service-RAR-politie de mai mare dragu'.

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
AL
post 10 Apr 2008, 12:42
Post #3

Member

Group: Members
From: Bucuresti

si pe la noi pe aici obisnuim sa luam cate o problema, pe rand, in cate un fir de discutie... si mai obisnuim sa cautam cu SEARCH inainte de deschide un topic nou... aici se cam inchide

--------------------
Skoda KAROQ 2019 - B-21-NEW
+
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 10th May 2025 - 15:42
Forum Renault