Oprire Motor Relanti, Rezolvare: Clapeta Corp Injectie
![]() ![]() ![]() |
Oprire Motor Relanti, Rezolvare: Clapeta Corp Injectie
iliescufm |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 12 December 04 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
SuperNova - Confort
|
|||
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
CUm ai reusit tu sa dai 4.7 mil pe un corp clapeta nou cand eu am dat (VINERI, 10 decembrie 2004) 2.5 milioane , nou , din magazin ???
Eu am cumparat piesa respectiva de la magazinul DACIA de pe Lacul Tei, in capatul bulevardului, vis-a-vis de Luk Oil. Spor .. si nu mai luati tepe ! |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
Sergiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 494 Joined: 23 May 02 From: Timisoara ![]() |
Liviu, tu de ce ai schimbat corpul clapeta? Sau era pentru altcineva? (nu te supara pentru indiscretie, dar daca tot ai aruncat momeala, zi-ne te rog si noua simptome si grad de solutionare). 10x
|
--------------------
Dacia
SupeRNova
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
OK .. pai .. simptomul este descris in primul mesaj
![]() Dupa ce mi se incalzea motorul si mergeam la drum lung, dac aintram intr-o localitate si aveam semafor , mi se oprea si motorul ![]() Puteam trai cu asta dar, vinerea trecuta, dimineata la rece motorul meu nu mai statea in relanti decat daca ma jucam cu acceleratia .. atunci m-am dus si am cumparat un corp clapeta nou. Numai ca nu a trebuit sa merg la service ca sa imi dau seama ca e motorasul pas cu pas ![]() Dupa cateva teste cu filtrul de aer scos mi-am dat seama ca motorasul pas cu pas nu isi mai face treaba .. caraia urat si se incingea ... Am incercat sa il repar dar e ambutisat asa ca nu il pot desface ![]() Va tin la curent cu progresul (daca va fi vreun progres). |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
iliescufm |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 12 December 04 ![]() |
Cum am reusit? Pai de pe Mihai Bravu de la magazinul Dacia. Atat m-a costat. Daca reuseste careva sa repare dracia aia de clapeta corp injectie ai si eu una defecta.
|
--------------------
DACIA
SuperNova - Confort
|
|
klausu25 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 160 Joined: 24 May 05 From: BRAILA ![]() |
Ce rol joaca aceasta "clapeta corp injectie" in functionarea motorului? Doar "tine" relantiul sau mai face si altceva?
|
--------------------
Dacia
Supernova
- BR-01-ELF
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Pai pe la el intra aerul la motor...
Treaba cu relantiul este, daca o sa citesti si tutorialul lui liviu de pe forum cu curatarea motorasului pas cu pas, legata de "jiglorul" de relanti, care este actionat de un motoras pas cu pas... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th June 2025 - 15:25 |