WTF!, Greva la Dacia
![]() ![]() ![]() |
WTF!, Greva la Dacia
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
S-o fi terminat greva...
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Nu stiu fratie, io-s mut de uimire.
Azi prin Pitesti s-a circulat ca p**la, vuiesc posturile de televiziune de miting, de greva fara precedent, si nenea asta vine si inchide - cee ce pt mine reprezinta - singura sursa de informare cat de cat sintetizata si credibila... De necrezut, sa mor io... This post has been edited by Muttley: 10 Apr 2008, 16:33 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
QUOTE(Muttley @ 10 Apr 2008, 16:03) Topic inchis ![]() Mi-au zis si altii ca sussemnatu' e mai sarac cu duhul. Da' chiar asa n-as fi crezut... NEWSMAN does it again ![]() cum? initiatorul topicului nu este atentionat deloc? ca debiteaza discutii care la un moment dat merita inchise? ![]() This post has been edited by Alexu7: 10 Apr 2008, 16:16 |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Si motivul exact care a fost ... ?
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
nu trebuia inchis ci ... moderat
This post has been edited by daciafan: 10 Apr 2008, 21:27 |
--------------------
/
/
/
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Cam cand a fost cmandrei nedrept cu cineva? Din toata echipa de moderatori el este cel mai indulgent, dupa parerea mea. Daca a ajuns el sa va inchida topicul, a facut-o cu un motiv deosebit de intemeiat.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
![]() ![]() ![]() numai ca nu stie nimni motivul. ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Muttley:...e atac la persoana...primul post dupa mine
In vreo 3 randuri s-a dorit ramanerea in termenii topicului...dar cel putin pe ultima pagina sunt numai aberatii! Daciafan: Si inchiderea unui topic tot moderare se numeste! |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
Muttley |
![]()
|
QUOTE(hellcat @ 10 Apr 2008, 22:46) Nuuuuuuu... Crezi??? Aplicati regulamentul! Fiti transanti, moderati-ma de sa-mi zboare fulgii!!! QUOTE(hellcat @ 10 Apr 2008, 22:46) Dragul meu... Ca sa-ti spulber orice dubiu si ca sa ma regulati de sa-mi sara ochii... Ma doare-n coor de aberatiile alea!!! Este o singura uzina-n care se fac masini in tara asta de kko! Forumul asta si-a luat numele de la uzina aia!!!!!! Uzina aia e cu cracii-n sus acum. De trei saptamani tine capul de afis situatia asta. Deznodamantul e aproape. Atatia oameni s-au obosit si s-au agitat pe topicul ala damboulea pana acum sa-nteleg, nu??? Acum, la punctul culminant, celula voastra, hai sa se-nchida pe motiv de aberatii. Aberatia-i in cu totul alt loc. Sunt convins ca simti aluzia ![]() Edit: eu compilez mai greu. Abia acum apuc sa realizez ce zici. Daca tot suntem la capitolul catalogari... Ce am scris eu in primul pot e atac la persoana, ok, de acord pana aici. Dar imi permit sa spun ceva mai clar de data asta ca... Inchiderea topicului e IMBECILITATE CRASA! This post has been edited by Muttley: 10 Apr 2008, 22:27 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
perfect de acord
|
--------------------
/
/
/
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Amin!
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.726 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
Oricum, tare faza cu muncitorii francezi care sunt solidari cu romanii de la Dacia. Nu ma asteptam...
http://stiri.rol.ro/content/view/119426/2/ |
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.387 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Si era greu sa-l mute la cafenea?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Stop.
Nemultumirirle se pot exprima si alftel decat mitocaneste |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 11:14 |