Inlocuiere inele aeratorae, imi trebuie niste sfaturi
![]() ![]() ![]() |
Inlocuiere inele aeratorae, imi trebuie niste sfaturi
hunior |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 305 Joined: 11 April 05 From: lunca de jos ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan,golf III
laureat
- hr 03 cfl, germany
|
|||
iulic' |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 168 Joined: 28 January 07 ![]() |
Deschizi aeratoarele, prinzi clapetele cu mana si tragi puternic fara frica.Ies destul de repede si odata ce le scoti ai sa vezi si cum se pun cele noi la loc.
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate 1.5 dCI , 2006
- IF 90 ULI
|
|
ciush |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 284 Joined: 5 April 08 From: Timisoara, Bocsa ![]() |
simplu, cu ele deschise le prinzi cu degetele si tragi in afara, apoi ca sa scoti marginile presezi din laterale usor cu ceva de plastic dur ca sa nu zgarii bordul
|
--------------------
dacia
logan 1.4 Mpi
2005 laureate
- TM 10 *** Cand ai incercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
FRATELLO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 923 Joined: 7 November 06 From: PLOIESTI ![]() |
Foloseste o surubelnita lata pe post de pirghie ; o bagi sub marginea aeratoarelor. Ai grija ca intre bord si surubelnita sa pui o carpa mai groasa, sa nu zgirii plasticul.
|
--------------------
DACIA
LOGAN
old 1.5 dCi-E4 ; now 1.2 @ 16V
|
|
ryckybv |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 74 Joined: 28 August 06 From: Brasov ![]() |
nu ai nevoie de surubelnita , trage de clapetele alea fara frica , ca nu se rup , iar dupa ce le scoti iti dai singur seama cum sa desprinzi inelul de clapete.
|
--------------------
ex. dacia
logan 1.5 dci
2006 ambition .SKODA OCTAVIA Tour 1.9 TDI 2009
|
|
hunior |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 305 Joined: 11 April 05 From: lunca de jos ![]() |
se poate fi scos daca il prind de marginea interioara a inelului?
se rupe daca il prind si trag de lamele(nu stiu cum se zice, acele care ajut la directionarea fluxului de aer) ciush: n-am avut curaj cu surubelnita:( |
--------------------
dacia
logan,golf III
laureat
- hr 03 cfl, germany
|
|
iulic' |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 168 Joined: 28 January 07 ![]() |
Prinde si trage bine de "lamele alea" si o sa iasa, nu o sa se intample nimic, dupa ce le scoti o sa vezi cum le schimbi.
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate 1.5 dCI , 2006
- IF 90 ULI
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Eu zic sa inlocuiesti tastatura.Si ma opresc aici.
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
ciush |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 284 Joined: 5 April 08 From: Timisoara, Bocsa ![]() |
da, scuze nu iti trebuie surubelnita, eu am scos si suportul (acolo am fortat putin cu surubelnita) ca sa lipesc un grilaj de care am prins soclul de la ambi pur in interior!
(nu stiu cum se zice, acele care ajuta la directionarea fluxului de aer) - exact de alea prinzi si tragi in exterior! Am odorizantul in aerator de un an, eu desfac in fiecare luna sa schimb rezerva si inca nu s-a rupt nimic! Trage cu incredere! Timp demontat - remontat: 10 secunde! ![]() |
--------------------
dacia
logan 1.4 Mpi
2005 laureate
- TM 10 *** Cand ai incercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
Nyls |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 13 March 08 From: Cluj Napoca ![]() |
Nu trebuie nici surubelnita, nu trebuie nici tras de lamele ce directioneaza aerul... cu un deget de partea superioara in interior si cu unul de partea inferioara-interior se trage usor in afara si iese. Nici un risc si f simplu!. Se asaza la loc tot f usor avand doar o singura pozitie!!!.
This post has been edited by Nyls: 13 Apr 2008, 23:11 |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate 1,6 MPI
- CJ 44 ADI
|
|
band206 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 5 January 08 ![]() |
buna. si eu le-am schimbat. deschide aeratoarele si cu doua degete trage de ele ca ies foarte usor. ai grija cand le pui pe celelalte ca au o singura pozitie ( au catare ). bafta
|
--------------------
Dacia
Logan Laureat GPL
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd May 2025 - 00:06 |