Nu mai am lumini
![]() ![]() ![]() |
Nu mai am lumini
Muratu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 505 Joined: 25 June 06 ![]() |
|
||
--------------------
Daewoo Hyundai
Tico Accent
0.8SX 1998 2007 1.5 CRDI
- B-##-JSP B-##-SAK
|
|||
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
bloc de lumini defect sau contact cheie
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Ai verificat sigurantele? Daca ai claxon insemna ca iti ajung 12V la blocul de lumini. Incepe verificarea de acolo.
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
Muratu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 505 Joined: 25 June 06 ![]() |
Claxonul merge, iar sigurantele sunt bune toate.
Deci blocu de lumini e devina, se poate repara sau trebuie luat altul? |
--------------------
Daewoo Hyundai
Tico Accent
0.8SX 1998 2007 1.5 CRDI
- B-##-JSP B-##-SAK
|
|
dani_devito |
![]()
|
![]() Membru extradat Group: Members Posts: 249 Joined: 24 October 06 From: Dublin ![]() |
Intai verifica masa general a masini, am avut exact aceasi problema cand am vrut sa imi montez un claxon nou am deconetat din greseala masa denerala . Am fost la 2 garaje si toti mi-au spus ca e blocul de lumini , desi era numai masa desprinsa , mi-e nu-mimergea semnalizarile & faruri si ardeau toate becurile in bord?!?!?!
|
--------------------
Dacia / Fiat
Berlina Li / Punto SX
2003 / 2000
- SB 87 SDI .... 70 % din problemele masinii se datoreaza piesei dintre volan si scaun.
|
|
HellRaiser |
![]()
|
![]() Oameni suntem, printre animale traim! Group: Members Posts: 87 Joined: 2 January 08 From: Bucuresti; Titan City ![]() |
QUOTE(Muratu @ 11 Apr 2008, 10:14) Claxonul merge, iar sigurantele sunt bune toate. Deci blocu de lumini e devina, se poate repara sau trebuie luat altul? Pe cat pare de aberant, baga mana pe la sigurante sau pe unde ai acces pana la el si da'i o palma. Ai sanse sa isi revina. Iti spun din propia experienta ![]() |
--------------------
Dacia
1310 L
1996
- B - 72 - *** ---===*** Inca astept un raspuns concret*De ce doar pe amenzile mele scrie pretul corect ? ***===---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th July 2025 - 16:40 |