Cheder de usa, unde gasesc si io??
![]() ![]() ![]() |
Cheder de usa, unde gasesc si io??
aUd_SeMNe |
![]()
|
||
![]() Megane 3 Group: Members Posts: 125 Joined: 2 September 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 3
1.5 dci 90cp Renault Megane 3 1.5 dci
|
|||
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
CICLOP - Timisoara
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
aUd_SeMNe |
![]()
|
![]() Megane 3 Group: Members Posts: 125 Joined: 2 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu vin pana in Timisoara pt un cheder
![]() |
--------------------
Renault
Megane 3
|
|
Mihaitzu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 293 Joined: 11 November 07 ![]() |
Cauta la un magazin de piese Dacia.Sau la un service Dacia ..trebuie sa gasesti.
|
--------------------
Dacia
Solenza confort
2005
- AG-18-CLA
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
In targ la Vitan este intre 28 si 30 ron cele pt usile fata si vre-o 25 pt spate !
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
aUd_SeMNe |
![]()
|
Am fost in targ la vitan si nu am gasit o sa mai incerc
|
--------------------
Renault
Megane 3
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
In targ la Vitan cum intri , pe primul culoar in dreapta , cam pe la jumatatea culoarului , are atarnate mai multe chedere !
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
sky79ct |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 296 Joined: 27 November 07 ![]() |
Am descoperit cauza ptr care imi intra apa in masina si anume chederul de la usa dreapta... e ciupit... si intra apa prin el si apoi in masina.
Cineva mi-a recomandat sa il lipesc ca la vulcanizare (ca la biciclete) cu ceva adeziv cauciucat.. A mai incercat cineva ? Off -topic : ieri cand am spalat masina am descoperit niste frunze in locul unde se imbina aripa cu caroseria...e exact coltul de imbinare de jos... Si pe stanga si pe dreapta.. Si cand am incercat sa le scot a iesit de acolo ff mult pamant care s-a depus in timp si s-a strans acolo neavand pe unde sa iasa... Sa va uitati si voi si sa va minunati de proiectantii nostri... This post has been edited by sky79ct: 9 Nov 2009, 13:08 |
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
- CT xx SKY
|
|
sky79ct |
![]()
|
Am gasit la 45 de ron..
Dupa montare am avut probleme mari cu inchisu usii ![]() Sper sa se mai lase un pic... |
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
- CT xx SKY
|
|
AleXuTzU_Tau |
![]()
|
![]() ReCharGe Group: Members Posts: 321 Joined: 18 January 08 From: HoNoLuLu ![]() |
aud_semne.....este un magazin pe mihai bravu pe langa liceul iulia has deu....intre intersectie divitrov si pasaj obor..la jumate-a drumului ....este un magazin dacia...si are acolo.....intradevar sunt ceva mai scumpe....da sunt originale...bafta
|
--------------------
Monster TrucK
Solenza Clima
2222
- B-03-FGO Ma Dau In Barci Si Tu Nu Vezi Asta
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
bogdanelkva |
![]()
|
![]() /\____/\____/\____/\ Group: Members Posts: 1.147 Joined: 4 November 09 From: reghin ![]() |
da chedere se gasesc peste tot,cred.acu jumate de ora am vazut intrun magazin,pt usile fata,tot cu 45 lei buc
|
--------------------
ford
focus facelift tot cu benzina
2009
- MS**--- In goana dupa posturi.
|
|
sky79ct |
![]()
|
Cine si-a mai inlocuit chederele si a avut probleme cu inchisu usii cum a rezolvat problema?
Am tot sperat ca se mai aseaza si nu a fost asa.... |
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
- CT xx SKY
|
|
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
Si eu am avut probleme cu inchisul usii dupa inlocuirea chederului. Oricat l-am bibilit, mai ales la coturi, n-am reusit sa se inchida usa ca inainte, drept pentru care l-am pus la loc pe cel vechi.
Am descoperit pe urma ca nu chederul era de vina ci folia din usa. |
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
sky79ct |
![]()
|
Cum afecta folia din usa?
|
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
- CT xx SKY
|
|
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
Cred ca nu m-am exprimat eu suficient de clar. Am vrut sa schimb chederul deoarece imi intra apa. Ulterior am descoperit ca nu chederul era responsabil de patrunderea apei ci starea precara a foliei din usa.
|
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
Relu_GTT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.502 Joined: 11 May 08 From: BRASOV ![]() |
sky79ct
ce probleme ai cu inchisul usii se inchide greu trebuie trantita mai tare ? |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
- BV 27 GTT BMW e46 FL 2.0i
|
|
sky79ct |
![]()
|
da
ca sa se inchida tre sa o trantesc bine... nu stiu ce sa ii fac ca sa se inchida ca inainte... |
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
- CT xx SKY
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 07:10 |